Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='C&B']A którego zabierasz?:diabloti:[/QUOTE]

Małego w ramach socjalizacji ;)
Luna i tak w doopie ma małe kurduple, wiec by się nawet nie pobawiła :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może i lepiej - moja na zawał nie zejdzie :diabloti:
I słusznie - ja mojej socjalkę zawaliła - teraz tylko małe psy trawi, a z tymi 'wybranymi' nawet się bawi, głównie yorki i psy ich wielkości, budowy :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Może i lepiej - moja na zawał nie zejdzie :diabloti:
I słusznie - ja mojej socjalkę zawaliła - teraz tylko małe psy trawi, a z tymi 'wybranymi' nawet się bawi, głównie yorki i psy ich wielkości, budowy :diabloti:[/QUOTE]

Moj mały tez ma problemy z duzymi psami, ale Luna skutecznie mam nadzieje, go z nich wyleczy :evil_lol:

Posted

Ja jak zobaczę tylko reakcję mojej na twojego będę wiedzieć czy go polubi cz nie, oczywiście wtedy będę ją 'izolować' od malego, żeby się nie zraził.

Posted

[quote name='C&B']Może i lepiej - moja na zawał nie zejdzie :diabloti:
I słusznie - ja mojej socjalkę zawaliła - teraz tylko małe psy trawi, a z tymi 'wybranymi' nawet się bawi, głównie yorki i psy ich wielkości, budowy :diabloti:[/QUOTE]

A moja na odwrót - trawi tylko większe ;D
Jak zobaczy psy małe to po prostu robi się wstydliwa i taka niecziłałowa :P

No a co do budki z lodami na mickiewicza - będę :D Jeszcze tylko wyjdzie kilka dni przez o której co i jak :D

Idę spać :cool3:

Posted

A ja nei wiem czy pojadę :shake:
Jeszcze muszę z matką pogadać, pies musi nie dostać cieczki, i pani planuje wycieczke do Wa-wy 10 :cool1:
Więc na razie jadę na 50%:-(

Posted

Ja jestem chętna :cool3:
Tylko kiedy i gdzie ? dokładne info jakieś mi potrzebne.
A i może warto byłoby kogoś jeszcze z Białegostoku powiadomić, bo nie wszyscy tu zaglądają ;)

Posted

ja też mogę jechać. ;)

[quote name='Iza.']Ja jestem chętna :cool3:
Tylko kiedy i gdzie ? dokładne info jakieś mi potrzebne.
A i może warto byłoby kogoś jeszcze z Białegostoku powiadomić, bo nie wszyscy tu zaglądają ;)[/QUOTE]

noo, to można napisać jeszcze do kogoś. :)

to jak, ostatecznie w parku?

Marta, no jak to jaka budka ? łośku, toż Ty obok niej przejeżdzałaś za każdym razem jak jechałaś na plac. ;p tam na mickiewicza.

Posted

[quote name='Vini.']
Iza- to będzie 11, w środę ;p Dzień wolny :) Gdzie.... no chyba ten park ;p Tylko nie wiem o jaką Wam chodzi tą budkę z lodami ;p
Jeśli nie bedzie padało- zjawimy sie[/QUOTE]

Ale o której ?

[quote name='Feigned']
noo, to można napisać jeszcze do kogoś. :)
[/QUOTE]

No to pisz :eviltong:

Posted

[quote name='Vini.']No ja bym wolała troche wczesniej,bo sie ciemno juz szybko robi ;p
No jak mój reniferku? Która to !? :D[/QUOTE]

mniej więcej o 16 już jest ciemno, to o 13 jak się spotkamy to nie wystarczy? :lol:
nie no, jak chcecie to wcześniej może być.

oomg :evil_lol: jak wysiadasz na przystanku mickiewicza/akademia medyczna, tzn. ten pierwszy za pałacem Branickich. Idziesz ciągle prosto, tak jak w stronę Alfy i jesteś przy tej budce :lol:

[B]Iza[/B]a Ty nie możesz? :) to był Twój pomysł :evil_lol: odp. na Twoje pytanie była zawarta w drugim zdaniu :cool1:

Posted

[quote name='Vini.']Sory, ale jestem chyba jakąś ciotą, bo nie wiem gdzie to ;p Huk, jakoś bede jechac 4 i wysiade tam i bede gdzies isc <hahaha>[/QUOTE]

:mdleje:
w B-stoku mieszka i takiego miejsca nie zna :lol:
jak będziesz iść tak jak napisałam to trafisz.

Posted

[quote name='Feigned']
oomg :evil_lol: jak wysiadasz na przystanku mickiewicza/akademia medyczna, tzn. ten pierwszy za pałacem Branickich. Idziesz ciągle prosto, tak jak w stronę Alfy i jesteś przy tej budce :lol:

[B]Iza[/B]a Ty nie możesz? :) to był Twój pomysł :evil_lol: odp. na Twoje pytanie była zawarta w drugim zdaniu :cool1:[/QUOTE]

to się dogadałyśmy :mdleje: ja myślałam o zupełnie innej budce z lodami, tej od strony kina forum :mdleje:

Nie mogę :cool1:
Nie chce mi się juz bawić w żadne organizowanie spacerów, bo juz nie raz tak było, że wszyscy chcą isc super, a pózniej nagle wszystkim coś wypada :cool1:
Nie znasz nikogo z Białegostoku kto się na dogo udziela ? :eviltong: