MakeBelieve Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ahahaha ^^ Kiedy to nie wiadomo, no mi chyba odpowiada ten 11 listopada, chyba, że pogoda nawali i bede miala angielski ;/ A miejsce... Hmmm :) Park? :) Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Vini.']Ahahaha ^^ Kiedy to nie wiadomo, no mi chyba odpowiada ten 11 listopada, chyba, że pogoda nawali i bede miala angielski ;/ A miejsce... Hmmm :) Park? :)[/QUOTE] Twoja łączka. :diabloti: a tak serio to fajnie by było znaleźć takie miejsce gdzie można by było psy ze smyczy spuścić, ale o to chyba w Białym trudno. Chyba, że to ja taka niedoinformowana i przebywam w nieodpowiednich miejscach :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ej, to ja zapraszam na tą moją łączkę jak chcecie ^^ Magda może ocenić, duży obszar zieleni, zadbany :) To jest taki osiedlowy 'psi park'. Wieczorami i w ogóle można spotkać fajnych psiarzy x33 Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Brzmi fajnie - i mój pies 'myśliwski' będzie miał gdzie poniuchać :diabloti: o ile gadzina mi cieczki nie dostanie :mad: Jeżeli tak to nie przyjadę, bo korek psów za Cziką mamy i u siebie :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ahah ^^ Od razu mówię- tam jest taka mała rzeczka i czasem tam dzieciaki w piłkę grać przychodzą ;/ Ale tak to spokój jest. Jedynie pod wieczór się jakieś żule zbierają. A tak, to fajna, zadbana łączka ^^ Dojechać tam można 21,23,25,28, ew. pasuje jeszcze 20,8,12, tyle, że wtedy trzeba się przejść z 5-10 minut :) Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mojej dzieciaki nie będą przeszkadzać, bo je uwielbia, a żuli obszczekuje :evil_lol: Tylko, zeby mi nie czieczkować zaczęła :-( U niej jest to nie normowane - raz co 7 miesięcy, raz co 9 więc to wielka nie wiadoma :evil_lol: Quote
Aysel Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A jakie to osiedle, bo ja to niedoinformowana haha ;D Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Esotiq']A jakie to osiedle, bo ja to niedoinformowana haha ;D[/QUOTE] Zielone Wzgórza :cool3: Quote
Aysel Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A! Ale to kurde ktoś mi będzie musial pomóc bo zielonych wzgórz to akurat nie znam zbyt dobrze :D Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Esotiq']A! Ale to kurde ktoś mi będzie musial pomóc bo zielonych wzgórz to akurat nie znam zbyt dobrze :D[/QUOTE] No to witaj w klubie :D Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Esotiq']A! Ale to kurde ktoś mi będzie musial pomóc bo zielonych wzgórz to akurat nie znam zbyt dobrze :D[/QUOTE] ja Ci nie pomoge, bo nie mam pojęcia gdzie jest jakaś łąka na Zielonych wzgórzach :evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Niach, ja Was bym tam przyprowadziła ;) Wystarczy dobrze z autobusu wysiąść i po sprawie. No ale jak uważacie. W parku istnieje ryzyko, że psów się nie spuści, bo ludzie się będą czepiać i SM będzie chodzić. Mi to odpowiada gdzie kolwiek :) Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja raczej będę autem, to może ktoś się ze mną umówi w parku, tam się spotkamy i moją mamę pokieruje na te ZW, mama sobie gdzieś pojedzie , a my będziemy sobie z psami szaleć :diabloti: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 a nie chodziło o to, żeby się spotkać w centrum i jechać razem na Zw? :cool3: ja wiem mniej więcej gdzie to, tzn. możemy się spotkać np. gdzieś na Sienkiewicza i razem pojedziemy na ZW i tam Marta na nas na przystanku będzie czekać. ;) w parku w sumie też mogłoby być, byśmy se pospacerowały chociaż. :diabloti: Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Musiałam źle zrozumieć :oops: A w autobusie trzeba mieć dla psa kaganiec, nie? Quote
MakeBelieve Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No mi to tam wsio ryba ;p Ja moge i na jakiejś wiosce niedaleko połazić ^^ Mi by w sumie i nawet w parku odpowiadało :) Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='C&B']Musiałam źle zrozumieć :oops: A w autobusie trzeba mieć dla psa kaganiec, nie?[/QUOTE] ja z Axelem jeżdżę bez i nikt się jeszcze nigdy nie przyczepił ;) Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja bym tam przy parku została, najwyżej psy sobie pospacerują, chodź moja jak zobaczy liście dostanie głupawki :evil_lol: Przecież jak po nich się biegnie jest taki fajny hałas :cool1: I wioskę mi robi :diabloti: A jak by w parku, t gdzie dokładniej? jest jakieś miejsce co się wyróżnia? :diabloti: Quote
Iza. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja i tak psa spuszczać nie będę, więc mi bez różnicy gdzie ;) Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 no to może być w parku. :cool3: np. przy budce z lodami na mickiewicza, wszyscy powinni znaleźć. ;) Quote
C&B Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Feigned']no to może być w parku. :cool3: np. przy budce z lodami na mickiewicza, wszyscy powinni znaleźć. ;)[/QUOTE] Ja znajdę, bo w wakacje jak jestem w Białym, to jak na lody - to tylko tam :evil_lol: Quote
Recommended Posts