MakeBelieve Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No spoko, ja tylko dla psa musze łapy troche obciachać, bo jak śnieg będzie to będzie źle :/ Osobiście wolałabym bez śniegu spacerek, ale wątpię, żeby były większe tereny bez tego obleśnego czegoś :/ Quote
furciaczek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czy ktos z Bialegostoku moze podskoczyc w jedno miejsce i cyknac pare fotek psiakowi w potrzebie?? Bez tych zdiec marnie widze jego sznase na adopcje a czasu coraz mniej mamy:-( Quote
Marlenuś91 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja chętna na spacerek jestem :) U mnie na Pietraszach las duży mamy :) Ale jak nie to podjadę gdzie będzie trzeba, pogoda teraz ładna jest :) śniegu nie... Więc może jakoś się w końcu zgadamy ? :mad: Quote
MakeBelieve Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Hmmm Pietrasze, czym mi tam dojechać? :D Hmm to ja chętna jestem. Ale duzy masz zwierzyniec :crazyeye: Wszystkie zabierzesz ze sobą na spacerek? :D Ja osobiscie preferowałabym dla Daisy jakiegos malucha bardziej.... Quote
akodirka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Vini.']Hmmm Pietrasze, czym mi tam dojechać? :D Hmm to ja chętna jestem. Ale duzy masz zwierzyniec :crazyeye: Wszystkie zabierzesz ze sobą na spacerek? :D Ja osobiscie preferowałabym dla Daisy jakiegos malucha bardziej....[/quote] tam, gdzie Ci kiedyś tłumaczyłam :diabloti: - mozna tam 9, 27, 100 dojechac albo od strony łąki 14, 16, 27 kto ma działający aparat? Quote
MakeBelieve Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jaaaki fart :placz: Musze przesiadke zrobic do kazdego autobusu.... Pomóż mi ktoś, najbliżej Zielonych Wzgórz który jest autobus? Quote
akodirka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ja tam do lasu Pietrasze juz od jakiegos czasu nie chodze, bo ludzi przebywajacy w tamtym lesie mi nie pasują :diabloti: (czyt. na rowerach, crossach, quadach albo ludzie z psami którzy agresywne psy nie potrafią odwołać :shake:) wole wybiegiwać psa na pobliskiej lące, bo tam jest mniej ludzi i lepiej się ich wypatruje :diabloti: a jakim autobusem bezposrednio z okolic ZW dojechac nie mam pojecia Quote
MakeBelieve Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ode mnie jeździ 21,25,23,8,20,12, ew. 2,10,11. Ja tam moge jechac byle gdzie, bo Wy i tak mieszkacie na drugim koncu miasta, ale zeby gdzies pospacerowac z kims ;] Quote
Bakteria Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czekamy w takim razie. Chodzi o takiego pręgowanego corsiaka? Jego ogłoszenie jest chyba na BO ale z tą fotką to faktycznie nie bardzo :shake: Quote
furciaczek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Feigned']furciaczek, a gdzie trzeba byłoby jechać?[/quote] Nie pytalam wczesniej o dokladny adres, jak sie tylko dowiem dam znac :) Quote
Feigned Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Vini, jak coś to ja się postaram w następnym tygodniu na weekend wziąć Axela na białostoczek, to mogłybyśmy się spotkać :eviltong: [SIZE=1]ps. Akodirka, co się ostatnio na OT-ku nie odzywasz? :cool3:[/SIZE] Quote
MakeBelieve Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ok, to daj znać :) [b]m@dzi@[/b], [b]Marlenuś91[/b], [b]akodirka[/b] to dajcie znać czy mogłaby któraś z Was w ten weekend wybrać się na spacerek :) Quote
akodirka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Vini, jak cos to ja w sobote po treningu raczej bede miala czas :razz: [SIZE=1]Magda, juz tam biegne :eviltong:[/SIZE] Quote
akodirka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Vini.']Po treningu tzn.?? :D Gdzie?[/quote] tzn. po moim treningu :diabloti: wracam do domu, troche odpoczywam i ide z psem, w sumie to nie wiem gdzie, w zwierzyncu moze? ale jeszcze sie zobaczy pozniej jak z pogoda itp. Quote
MakeBelieve Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale o której xD Ja w sumie z psem w zwierzyńcu nie byłam, można tam spuścić? Bo moja to się akurat o dziwo słucha bez smyczy :) Quote
MakeBelieve Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A zapraszamy :) Marta jestem jakby co. Iza a fakt, ze masz "dosc" duzego psiula ;] Chyba, ze moja moglaby sobie swobodnie biegac czytaj bez smyczy, a Twoja na smyczy.... Bo jakby obie bez, to moja by chyba zawalu dostala :) Quote
Iza. Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dziewczyny, mogę się z Wami wybrać na spacer towarzysko? :razz: Póki co to bez psa, bo suczka Vini. mogłaby się bać ;) ale kiedyś Luniśke bym zabrała :eviltong: [quote name='furciaczek']Czy ktos z Bialegostoku moze podskoczyc w jedno miejsce i cyknac pare fotek psiakowi w potrzebie?? Bez tych zdiec marnie widze jego sznase na adopcje a czasu coraz mniej mamy:-([/quote] W razie co służę aparatem ;) Quote
m@dzi@ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Vini.']Ok, to daj znać :) [B]m@dzi@[/B], [B]Marlenuś91[/B], [B]akodirka[/B] to dajcie znać czy mogłaby któraś z Was w ten weekend wybrać się na spacerek :)[/quote] Ja moge cos kolo wygody. Jak ci nie przeszkadza moje 15 lat (a ty ile masz?) i trochę machowaty stosunek mojego psa do psów i umiłowanie do suniek oraz to ze lubimy chodzic tak w soboty DO 12 (pozniejsze spacery zarezerwowane ;) ) to moze byc :razz: Quote
MakeBelieve Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 13 dochodzi :) Łoho, do 12? Jak ja spie do 10 xD Nie, no jakbym pojechala o 9.... tooo xD Wygoda, wygoda... Jakie tam autobusy? Quote
akodirka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 O Iza przydałabyś mi się :diabloti: pewnie mozna miec luźnego psa w parku, ale ja bym nie ryzykowała - za duzo ludzi i innych psów... wygoda... zalezy w ktorą część, ale z tego co pamietam to 3, 9, 14, 16, 100 a tak bardziej "w głąb" wygody to 6, 13, 18 :razz: Quote
Iza. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Vini.']A zapraszamy :) Marta jestem jakby co. Iza a fakt, ze masz "dosc" duzego psiula ;] Chyba, ze moja moglaby sobie swobodnie biegac czytaj bez smyczy, a Twoja na smyczy.... Bo jakby obie bez, to moja by chyba zawalu dostala :)[/quote] Wiesz moja to raczej na psy nie reaguje chyba że za nia szczekaja biegają czy cos w tym stylu:eviltong: Ale i tak na pierwszy spacerek wolałabym przyjść sama żeby najpierw Was poznać ;) [quote name='akodirka']O Iza przydałabyś mi się :diabloti: [/quote] Ciesze się :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To dziewczyny kiedy? Ja mam 6 blisko, ale tam niebezpiecznie isc :( Mi to najlepiej w zwierzyńcu by było.... Ja jutro moge tylko napisac mi dizsiaj o ktorej, czy to aktualne i gdzie :) Quote
m@dzi@ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Vini.']13 dochodzi :) Łoho, do 12? Jak ja spie do 10 xD Nie, no jakbym pojechala o 9.... tooo xD Wygoda, wygoda... Jakie tam autobusy?[/quote] No dobra, do 14 :) Proponuje 6, 13, 18, zastanawiam sie tylko gdzie by mozna pojsc :) Ach ja chce juz lato zeby moc bikejoringować z Tobim... Quote
Recommended Posts