plinka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [SIZE=4]Dnia 5 października w całej Polsce organizowana jest akcja [COLOR=Red]"ZERWIJMY ŁAŃCUCHY"! [/COLOR]W Białymstoku będziemy protestować przeciwko trzymaniu psów na łańcuchach w parku przy ul.Legionowej, start godz.12 Chętnych do udziału w akcji proszę o zgłaszanie się tu na wątku albo do mnie na pw. więcej na [URL]http://zerwijmylancuchy.pl/[/URL][/SIZE] Quote
Ola&Efik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ja bym chętnie się zgłosiła ale nie wiem czy mogę bo jestem niepołnoletnia:oops: Quote
m@dzi@ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No, to może być kłopot, bo mój pies niestety nie lubi owczarków niemieckich, takiego go już wzięłam... :( A jeszcze bardziej ich nie lubi po tym jak został zaatakowany przez ONka :( A w tygodniu raczej nie ma szansy, chyba że środa lub (najlepiej) piątek... Skoro nasze psy mają tak odmienne charaktery, to może najpierw spotkamy się bez nich? (PS w sobotę dostęona jestem gdzies od 12-13 bo wczesniej mam jazde konna :) ) Quote
Bobek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [QUOTE]No, to może być kłopot, bo mój pies niestety nie lubi owczarków niemieckich, takiego go już wzięłam... A jeszcze bardziej ich nie lubi po tym jak został zaatakowany przez ONka[/QUOTE] Spacer to dobry pomysł ,ale jeśli macie ta małą wiedzę na temat swoich czworonogów, to spotkanie bez psów jest idealnym rozwiązaniem ;) Quote
Ola&Efik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jeśli wasze psiaki się lubią to będzie ok bo mojego nie biorę;).W piątek od około 15 a w środę też od 15 mogłabym być:lol:.No ale narazie ta pogoda:-(.Ale podobno od środy ma być cieplej:multi:. Quote
m@dzi@ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To może w piątek, od 15-16, bez psiurów? Aha, i gdzie by się spotkać???:razz::razz::razz: Quote
Ola&Efik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hmm nie wiem no ale tak żeby wszystkim było wmiare blisko;) Quote
plinka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Ola&Efik']Ja bym chętnie się zgłosiła ale nie wiem czy mogę bo jestem niepołnoletnia:oops:[/quote] Przychodź! Żeby przywiązać się do budy nie trzeba być pełnoletnim ;) Quote
m@dzi@ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 To co, gdzie i jak? Proponuję: 1) Czy wziąć psiury? a) Najlepiej nie, skoro nie wiemy jak na siebie zareagują! 2) Kiedy? a) najlepiej sobota od 12-13 3) Gdzie? a) Może okolice 27 lipca, wasilkowskiej? lub gdzies indziej? A jak wam pasuje :):):)??? Quote
Juszes Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ja niestety się nie piszę, bo piątek mam zajęty. Ale jak będę miała szczeniorka, to z pewnością chętnie się pochwalę :-) Quote
Ola&Efik Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dla mnie pasuje;).Bardzo się cieszę,że będę mogła:multi:.A do której będzie ta akcja?A ktoś jeszcze przyjdzie z forum na akcje?:cool3: Quote
m@dzi@ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Juszes']Ja niestety się nie piszę, bo piątek mam zajęty.[/quote] To może sobota? A kto przyjdzie? Cóż, kto będzie mógł! Piszcie swoje propozycje miejsc i czasu :) Quote
Ola&Efik Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Niestety jednak nie będę mogła bo dowiedziałam się dziś,że zajęcia z siaty mam i szkolenie psa.Ale od 14 już raczej będę mogła:lol:. Quote
grallinka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A ja mam takie pytanie. Czy ktoś wie kto mieszka na ul. Partyzantów w okolicy Pietrasze i ma 3 Airedale terrierki suczki ? :evil_lol: Quote
plinka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [B] grallinka[/B] a Ty co za wywiady przeprowadzasz? :evil_lol: Najpierw Nowe miasto, teraz Pietrasze :cool3: :eviltong: Quote
grallinka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A odpowiem jak ktoś się przyzna ,że wie kto to :evil_lol: A co do wywiadu to po prostu tęskno mi za spacerkami w większym gronie a w Bialymstoku nie znam za dużo psiarzy chętnych na bieganko lotniskowe :cool1: Quote
m@dzi@ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 To jak się w końcu umawiamy, w sobotę po południu??? Quote
plinka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='grallinka']A odpowiem jak ktoś się przyzna ,że wie kto to :evil_lol: [/quote] Znam :cool3: ale ma 3 suczki, w tym jednego airedale. A, co? :eviltong: Nie będę sprzedawać, pewnie jak zajrzy na wątek, się sama odezwie ;) [quote name='grallinka']A co do wywiadu to po prostu tęskno mi za spacerkami w większym gronie a w Bialymstoku nie znam za dużo psiarzy chętnych na bieganko lotniskowe :cool1:[/quote] A z Sable dogadałaś się? :) Quote
grallinka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sable nie odpowiedziala na moje PW.Moze jej nie bylo, bo juz jej nie widuję jakies 2 tygodnie. pewnie gdzies wyjechala. Kurka no to mam nadzieję,że sie pojawi ta od airdale hehe Jezeli to ona to dzis o 17 do niej jedziemy :evil_lol: Mama szukała opieki nad seterem i zadzwoniłajakaś tajemniczaosoba z partyzantów i dziś jedziemy tam rozmawiać. :diabloti: Powiedziała,że jej córka jest właśnie na szkoleniu z psem. O i tyle wiem hehe Quote
m@dzi@ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zaraz, zaraz... to był wątek, kiedy mamy się spotkać!:crazyeye: Quote
grallinka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przepraszamy to się więcej nie powtórzy :oops::evil_lol: Quote
plinka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='m@dzi@']Zaraz, zaraz... to był wątek, kiedy mamy się spotkać!:crazyeye:[/quote] spotykajcie się, spotykajcie :cool3: Quote
torpi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wiem, że to nienajlepsze miejsce, ale: trafiłam na psią bidę, z którą nie wiem co zrobić. Zauważyłam psiaka, na moje oko jeszcze szczeniaka, 2 dni temu na końcowym przystanku 5 i 11 na dziesięcinach (dokładniej to na przystanku na przeciwko końcowego). Być może koczuje już tam dłużej, bo jak sie schowa za przystankiem, to można nie zwrócić uwagi. 2 dni temu akurat padało i ukrył się przed deszczem pod wiatą przystanku. Wczoraj też tam był - przeniósł się pod płot. Dzisiaj parę metrów dalej. Piesek cały czas leży skulony i się trzęsie. Dzisiaj dałam mu kanapkę, którą miałam ze sobą, ale był zainteresowany tylko mięskiem, bułki z masełkiem nie ruszył. Nie wiem czy temu, że chory, czy ktoś go już dokarmia. Podejrzewam, że ktoś go wywalił z samochodu, albo zostawił na tym przystanku. Piesek na oko jest przed kolano - ciężko powiedzieć, bo nie widziałam go na stojąco. Na tym przystanku, gdzie koczuje piesek, przesiadam się w drodze z pracy - mogę mu na razie jedzonko podrzucać. Nie mam pojęcia co z nim robić - do siebie zabrać nie mogę. Zawieźć do schroniska? Fotki z przed godziny zrobione komórką: [IMG]http://dl.getdropbox.com/u/206947/piesek/Picture2.jpg[/IMG] [IMG]http://dl.getdropbox.com/u/206947/piesek/Picture3.jpg[/IMG] Quote
m@dzi@ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 hej, ja znam tego psiaka!!! On zaginął jakiemuś człowiekowi na Zielonych Wzgórzach, jeżeli dobrze pamiętam! Quote
Recommended Posts