agaci-x Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):No i dobrze niech chodzi nie wyspana:evil_lol: Niech sie troche postresuje to moze troche nam stresu z tym faktem ubedzie:evil_lol::eviltong: Wyśpi się w Żaganiu :D Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 agaci-x napisał(a):Wyśpi się w Żaganiu :D O to to napewno:lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 agaga21 napisał(a):to kiedy dziewczynka jedzie do domu?:razz: Agata jak zorganizuje transport:eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 :cool3:No troche jest ale juz mi cos swita w glowce:eviltong: Quote
Alicja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [FONT=Arial]:shake:Agnieszka , coraz więcej astów ...ale dobrze że przywiązane przy schronie a nie wzięte na mięso do walk :-( bo ostatnio w naszym regionie to popularny sport się zrobił :shake:[/FONT] [FONT=Arial]No Kasieńka ...spakowana ??;)[/FONT] Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 agaci-x napisał(a):Agnieszka a co Ci świta w główce??:P Myślisz, że da radę w przyszłym tygodniu?? Jutro niedziela więc okarze się czy samochód sprzedajemy. A jak sprzedamy to :( nie wiem czy dam radę transport załatwić. Jak dotąd to chętnych nie znalazłam. to śmigajcie po nią jeszcze dzisiaj póki macie auto!:cool3: Quote
agaci-x Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Agnieszka a co Ci świta w główce??:P Myślisz, że da radę w przyszłym tygodniu?? Jutro niedziela więc okarze się czy samochód sprzedajemy. A jak sprzedamy to :( nie wiem czy dam radę transport załatwić. Jak dotąd to chętnych nie znalazłam. Quote
agaci-x Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 heheheh nie da rady bo moj chłop na służbie a ja na popołudnie do pracy, znaczy się na 16:00 :) Quote
ab-agnieszka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 W przyszlym tygodniu napewno bedzie u Was. Kombinuje jeden transport ale nie wiem czy wypali. Moze jutro nie sprzedacie auta:eviltong: Bylam dzisiaj u Kaski mam dwa zdjecia ale wstawie pozniej bo zaraz musze jechac do Rokiego. Quote
ab-agnieszka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Bylam dzisiaj rano w schronisku no i wyszlam na spacer Agata z Twoja Kaska :lol: Tak mnie przegonila ze ho ho Kaska jest niemozliwa i do tego bardzo towarzyska.:evil_lol: Quote
agaci-x Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 O kurcze ale ona jest SUPEROWA !!! Lusiek się chyba zakocha od pierwszego wejrzenia hihihi Quote
agrawa69 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 agaci-x napisał(a):O kurcze ale ona jest SUPEROWA !!! Lusiek się chyba zakocha od pierwszego wejrzenia hihihi Baster też :eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kasienka jedzie w sobote rano(ale nie tak z samego rana) do swojego nowego domku i superowego chlopaczka:loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :multi::multi::multi: czyli w Bogatyni też będziesz z Pawłem po Hektora ? Quote
ab-agnieszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 fioneczka napisał(a)::multi::multi::multi: czyli w Bogatyni też będziesz z Pawłem po Hektora ? Tak jest prosze pani.:evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :placz:buuuuu!!!! ja tez chce się z wami spotkać!:placz: Quote
fioneczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 agaga21 napisał(a)::placz:buuuuu!!!! ja tez chce się z wami spotkać!:placz: ja problemu nie widzę :eviltong: mozesz śmiało do nas tu przyjechać ... nawet lulać jest gdzie :sleep2: więc jak będzie :razz: Quote
ab-agnieszka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Zobaczcie jakie cudenko jest w Gliwicach. http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-doberman-z-chorymi-tylnimi-lapami-szuka-domu-gliwice-139640/ Quote
Recommended Posts