Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przytulisko naszych przyjaciół - juz chyba mogę ich tak nazywać - to miejsce gdzie "ukrywa sie" prawie sześćdziesiąt psich istot. Znalazły sie tam bo już nikt inny ich nie chciał. Jest wśród nich jedna, mała psinka - to Celcia. Właściwie dopiero sie poznajemy. Wyrwana z gromady , w której żyła jechała z nami do weterynarza cichutka, wciśnięta w kont samochodowego siedzenia. Bardzo sie bała gdy zostawała sam po raz pierwszy od dłuższego czasu bez swoich psich i ludzkich towarzyszy.
Oto Celcia, poznajcie ją:

Tak mi szelki zakładali i bardzo sie bałam :placz:

Gdzie ta Ziutka i Luka mnie zabierają ? :roll:

Ważę 10,5 kilo :cool3:

No i zamknęły mnie w klatce i sobie poszły :obrazic:

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I my jesteśmy. Jak tylko Cala troszkę sie wyluzuje, to wrzuce jej fotki z fotela ;)

Po weekendzie zabiore się za robienie ogłoszeń i allegro dla małej.

Posted

[quote name='auraa']ciotka! czyżby tymczas?:lol:
auraa...jesteś chętna ? :cool3: potrzebujemy tymczasów dla 28 "sióstr" Cali...po sterylkach...
Zajrzyj sama zresztą :

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pomozcie-pomagac-60-psow-potrzeba-karma-135302/

Stąd Elmirka wzięła sunie na DT.
I bardzo ale to bardzo Ci Monia dziękujemy po raz kolejny - i oby Cala nie musiała juz tam wracać...oby się znalazł domek jak najszybciej :placz:

Posted

[quote name='asiamm']

asiamm, sliczny banerek.
celka wychodzi na podwórko bez smyczy. Jest zgodna do moich psów i suńki. Nie gania kota, jest przyjazna do dziecka.
Poza tym jest sliczna, grzeczna i rozdaje buziaki.

A teraz czekam na chętnych...
i prosze nie pchać sie w kolejce.

Posted

A ja jeszcze pokażę malunią przed snem :)

Dodam jeszcze, że Cela jest delikatna, filigranowa i słodka. Jest bardzo mądrym psem. Widać, że pomimo strachu stara sie zadowolić człowieka. Chodziła za nami krok w krok, ale kilka razy kazalismy jej zostac na posłanku i ona posłuchała. Tak samo było ze wspinaniem sie na łóżko i skakaniem na nogi.
Sunia świetnie nadaje się do mieszkania, bo załatwia się na dworze, nic nie psuje. Praktycznie jest niezauważalna...Cichutka, potulna.To piesek, który powinien być jedynem, ukochanym psem swojego człowieka. Nie nadaje się do duzego stada.

Kto pokocha malutką panieneczkę?

Posted

Nikt nie chce zajrzeć do Celki, a ona juz dreptała na spacerek na swoich maleńkich łapkach. Teraz leży sobie cichutko pod stołem i czeka.

Mała jest tak zapatrzona w człowieka, tak wpatruje się, że nie sposób jej nie pokochać. Wczoraj dostała reprymendę od kotki za wyżeranie jej jedzenia.

Posted

Bardzo się cieszymy z odwiedzin:multi:

Luka, Ziutka, a ile psica ma lat? Czy dobrze oceniam ją na 3-4?

Z ostatnich nowinek. Cela slicznie jeździ autem. Przespała dzisiaj na kolanach, podczas jazdy ok.2 godziny. Na koniec, pod domem nie chciala wyjść z samochodu.:lol:

A foteczki wstawie niebawem.

Posted

elmira - zapomniałam zapytać Eli. Jutro sie dowiem, ale wetka cos mówiła że jakieś trzy 9nie jestem tego pewna) i że już kiedys rodziła.

Posted

Ziutka napisał(a):
A spodobała się jej klatka ? :cool3:

Elmirko jechałaś wczoraj napewno przez Błonie i mnie nie odwiedziłaś ? :mad:

:) Klatka jej sie nie podoba. Zdecydowanie.

Pewnie wiesz od Luki, że podałam TZ-towi zły numer do niej:oops:

Nie jechałam przez Błonie, ponieważ przestraszylismy ;) się robót na trasie. Pojechaliśmy przez Żyradów. Ale na przyszłość czuje sie zaproszona:diabloti:

Ja jeszzce raz niesmiało poproszę o podanie wieku Celi i namiarow do ogłoszen.

Posted

[quote name='elmira']:) Klatka jej sie nie podoba. Zdecydowanie.
Tak myślałam :evil_lol: bo jak Ona teraz będzie zjadać kapcie, przegryzać kable i przeglądać się w lustrze :diabloti:

[quote name='elmira']Pewnie wiesz od Luki, że podałam TZ-towi zły numer do niej:oops:
Wiem :eviltong:

[quote name='elmira'] Ale na przyszłość czuje sie zaproszona:diabloti:

NO OCZYWISTE :lol:

A namiary w sprawie adopcji : 502-156-186 / [email protected]

Posted

[quote name='Ziutka']SIĘ PRZYPOMNĘ :oops:

Jutro wstawię tekst+lepsze fotki Celi.

Cela koniecznie musi isc do domu, absolutnie nie na podwórko, ponieważ nie ma podszerstka.
Wczoraj mała została wykapana. Panika na całego:roll: