Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karuta a gdzie jeszcze ogłaszałaś sunie?
Wiem, że dziewczyny zawsze obklejają okoliczne lecznice, dzwonia do schronisk pytac czy nikt nie szukał takiego pieska.
Pewnie to wszystko wiesz ale tak tylko podpowiadam ;)
A gdzie sunia teraz przebywa?
W jakiej kondycji byla kiedy została znaleziona?

Posted

Sunia nie przebywa u mnie, ja zostałąm poroszona o pomoc w ogłoszeniach w sieci. Jak jest w terenie nie wiem:shake:

Sunia jest w niezłej formie. Trochę zagubiona, opiekunów nie spuszcza z oka. Wagę ma raczej prawidłową, tylko strasznie była skołtuniona. Została oczywiście wykąpana, dredy obcięto i wyczesano. Wyjęto z niej stado kleszczy. Niepokojący jest jedynie guzek na brzuchu.
Przebywa na Tarchominie, na pewno nie trafi do schroniska:p
Przyjmę pomoc w ogłaszaniu:cool3:

Na zaginionepsy.waw.pl zgłosiła się osoba, która przypuszcza, że może to być sunia wzięta ze schronu na tymczas na tarchomin (nie wiem skąd dokładnie) w celu wyprowadzenia z kiepskiego stanu. Z DT podobno nie ma kontaktu od dłuższego czasu.:shake:

Poza tym ogłosiłam na paluchu, na więcej nie miałam czasu:oops:

Posted

Karluta!
Napisz do Kory- ona fantastycznie wyszukuje ogłoszenia psów zagubionych i kojarzy te znalezione ze zgubionymi!:lol: Może akurat się uda znaleźć właścicieli?

Posted

Sunia nie ma czipu ani tatuażu. Prawdopodobnie juz miała szczeniaki. Nie ma blizny po sterylce.
Obecni opiekunowie kładą nacisk na odszukanie właściciela, ale jeśli to nie nastąpi pewnie będą myśleć o oddaniu suni. Choć nie przyjdzie im to łatwo, bo zaskarbiła sobie ich serca:loveu:
W razie szukania nowego domu napewno będziemy prosić o pomoc w sprawdzeniu potencjalnego domku kogoś doświadczonego w tym temacie:oops:
Jest jeden chętny do adoptowania suni, ale jak pisałam narazie jeszcze liczymy, że może znajdzie się właściciel więc nie były prowadzone żadne szczegółowe rozmowy.

Posted

Mieszkam w tych rejonach, ale niestety suńki nie kojarzę :shake:

Czy jeśli nie znajdzie się właściciel, to psinka będzie do adopcji? Ile waży i ile ma w kłębie? Po zdjęciach wydaje mi się, że jest wielkości beagle :roll:

Posted

Sunia już ma nowy domek.
Przepraszam wszystkich, którym obiecałam, ze dam znać jak będzie szukać nowego domku, ale sama nie zostałam o tym poinformowana:cool1:

Nie wiem też nic na temat tego nowego domku, ani gdzie to jest. Mam oczywiście o to zal do osób, które sunię znalazły, bo chciały aby im pomóc i ja starałam się to zrobić, a później przypadkiem dowiedziałam się że już oddana mała...

Proszę o zamknięcie wątku