Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
za fryzjera zapłacił? :razz:

:evil_lol: powinien nie? na bezdomne psy wpłacić :cool3:

Ha ha też o tym pomyślałam - fryzjer najmarniej 50 zł. :cool3::diabloti:

A jak Książe ma na imię w Realu?

Posted

AnkaG napisał(a):

A jak Książe ma na imię w Realu?

Jazon.

Kana jak masz numer do tego Pana to moze byś mu wspomniała ze mój szwagier strzyże psy za darmo w Gdyni. Potrzebuje psich modeli do kursów groomerskich które prowadzi.

jak by ktoś jeszcze był zainteresowany to podam kontakt na PW.

Posted

Nie przepraszam nie pamiętam. Żyje kilkunastoma psami obecnie i mam zawrót głowy ;)

A wspomne. Ale oni także mają jakąś znajomą co im strzyże go ;)

Posted

Zbójini napisał(a):

Kana jak masz numer do tego Pana to moze byś mu wspomniała ze mój szwagier strzyże psy za darmo w Gdyni. Potrzebuje psich modeli do kursów groomerskich które prowadzi.

hmm :) czyżby wlascicielka Gudiego i Bentleya miala brata?

Posted

Doginka napisał(a):
Kto tak opitolił tego sznaucerka?:crazyeye::angryy::crazyeye:Taki groomer niech się lepiej więcej do tej rasy nie dotyka:razz::evil_lol:

ojjjj Doginka - a wystarczyło przeczytać te kilka postów w wątku, żeby wiedzieć i nie wypisywać głupot :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjjj Doginka - a wystarczyło przeczytać te kilka postów w wątku, żeby wiedzieć i nie wypisywać głupot :cool3:

Za dużo czytania (już wiedziałam, że właściciele się znaleźli;)) :diabloti:

Posted

Szkoda, że ja nie z Trójmiasta - bo mam cztery takie sznupki jak Książę Jazon (ładnie brzmi :razz:) i darmowy fryzjer by mi się przydał :eviltong:

Posted

Doginka,jednak przeczytaj,bo stron mało:)

a co do opitolenia-widzialam prace niejednego profesjonalnego groomera,ktory bierze pieniadze,ma swoj salon,a psy opitala tak samo,jak nie gorzej.I zeby Ci zrobic na zlość,bede sie nadal dotykac do psow :diabloti:

AnkaG,tak przyznam szczerze,ze instruktor tych kursow strzyze świetnie i w jego rece oddac psa na pokaz mozna smiało,ale na tych pieskach uczyliby sie inni ludzie,zieleni,troche by psy przemeczyli,nie wiem,czy to dla nich takie fajne.No chyba,ze masz psy-skały.