Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chandler'][...ciach...]

Zastanawiam się, czy teraz wyróżniać, bo na wyróżniane też nie ma odzewu. Może poczekajmy z wyróżnianiem do pory powakacyjnej?
[...ciach...][/quote]

Jeżeli mogę powiedzieć swoje zdanie w tej kwestii...

Stosuję od pewnego czasu taką taktykę:

[LIST]
[*]Pierwsza edycja 14 dniowa z wyróznieniem (nieraz na full) efekt spozycjonownie w wyszukiwarce
[*]Kilka edycji trzydniowych bez wyróżnień, z tym samym tytułem, ale w miare możliwości z nowymi zdjęciami. Efekt taki zę dośc szybko jes na początku "wyszukiwarki". A pozycjonowanie jest nadal.
[*]Wprowadzam drobne zmiany w tytule, tak aby nie od razu zmienić wszystkie słowa.
[/LIST]
Przyznam, ze jakieś tam efekty mam, pomimo wakacji. Teraz w ten sposób działam na allegro dla boguszyckich jamniorów które wreszcie doczekały się wątku. Aktualnie leci dla nich wyróżniona edycja.

.

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']Isadora, jak oceniasz róznicę efektywności pomiędzy wczesniejszą strategia, a tą, ktorą teraz opisałaś?
i jak ci te nieszczęsne papugi dostarczyć?[/quote]

Jaką wcześniejsza strategią? Czyją?
A papugi.... Beeeeeeeeelula robim grila!

Posted

swoją, hehe. napisałaś, ze stosujesz od pewnego czasu nowa taktyke. chodzi mi o porównanie skuteczności z poprzednią.

wyjeżdżam na wakacje na 2 tygodnie. gril - proszę bardzo, ale w 2 połowie sierpnia. wyjeżdżam w poniedziałek, więc na można z papugami cos wymyslić jeszcze przez weekend.

Posted

Cisza, bo ludzie trochę się porozjeżdżali, ale też wielkiego tłoku u chłopaków nigdy nie było...

Bardziej martwi mnie cisza wśród potencjalnych adoptujących, no bo dalej jest zero telefonów. Niestety...:roll:

Posted

Bob to ostatnio subkulturę chyba zmienił z rasta na dresa;) CoolCaty jakieś półtora tygodnia temu go ostrzygła z dredów i teraz ma tylko takiego śmiesznego jeżyka na głowie.

W zeszłą sobotę, jako że w kołnierzu (nie wiem, co miał robione - chyba kastracja), siedział z nami w salce operacyjnej. Zaczepiał do głaskania kogo tylko mógł i ciągle machał łysiutkim ogonkiem.

Strasznie fajny piecho:)

Posted

Boba ogłaszałam jako 4-5l psa.... a na Miau pisze,że ma 8-10 lat
[SIZE=1]Z takim wiekiem to możemy sobie ...[/SIZE]:flaming:

Posted

[quote name='mgie']Boba ogłaszałam jako 4-5l psa.... a na Miau pisze,że ma 8-10 lat
[SIZE=1]Z takim wiekiem to możemy sobie ...[/SIZE]:flaming:[/quote]

Ja mam informację od wesi, że 4-5...:roll: Nie wygląda na 10, no ale różne cuda już się zdarzały w Boguszycach. Poczekaj mgie, spróbuję to wyjaśnić.

[B]Edit[/B]-

Napisałam do Anny_33 z prośbą o wyjaśnienie kwestii wieku Boba.

Posted

[quote name='Chandler']
Napisałam do Anny_33 z prośbą o wyjaśnienie kwestii wieku Boba.[/quote]

[SIZE=1][COLOR=Silver]Może się okaże ,że to sunia:siara: Dobra..dobra żarty na bok[/COLOR][/SIZE]
Oby się potwierdziły pierwsze przypuszczenia

Posted

Kasuje ogłoszenia Boba&Marleya. Wątek założony w maju,a o jakieś SPRAWDZONE informacje nie możemy się doprosić. Ile już dłużej można czekać. Sama wiadomość o tym,że Marley to przyjaciel Amandy nie wystarczy.

mgie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...