Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

są sklepy zoologiczne które nie prowadzą sprzedaży zwierzątek ale mają tablice ogłoszeniowe - tam dobrze przypiąć. naprawdę, cała masa ludzi szuka zwierząt własnie w sklepach a nie w internecie :(

Posted

Tez sie sprawdza robienie ogłoszeń oczywiście ze zdjeciami i przyklejanie u wetów ale tez można próbowac w innych punktach , np w kioskach , w sklepach , tam gdzie wiele ludzi chodzi ( ja tak robie z ogloszeniami kocimi ) Jak ja załuje że nie moge ich przygarnąć , Wisena jest przecudna , oczywiscie mamuska też ;)

Posted

Są bardzo fajne, niestety nie moge przyjąć pod swój dach żadnego zwierzaka więcej bo już mam przepełnienie:shake:
Myśle ze to dobry pomysł z tym porozwieszaniem ogłoszeń bo więkoszść ludzi jest taka ze nie chce im się szukać po internecie tylko wolą iść do zoologu i kupić, a tak jak zobaczą na sklepie czy słupie te dwa słodkie pyszczki wtedy może to do nich przemówi, są naprawde przeurocze:loveu: