GoskaGoska Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 to proszę wklejajcie foty tych ktore są apoptowane i którą zabrałaś na DT zeby nie robić ogloszen na darmo, ja na gumtree warszawa chlopaka czarno-bialego dalam jeszcze jak bys mogla to odrazu na poczatku postu tez zrob moze adnotacje - ze sunia adoptowana.:) Quote
xmartix Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 a co z tą roczną maleńką sunia? dalej w schronie? Quote
esperanza Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 o która dokładnie pytasz? Zapraszamy wszystkich dogomaniaków na Piknik dla Zwierząt Miejsce: Służewa nad Dolinką- Amfiteatr przy ul. Bacha 20/22 Data: 30.05.2009 (to już jutro :multi:) w godzinach 10-18 więcej informacji na: http://www.przytulpsa.pl/event Quote
xmartix Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 o tą sunie mi chodzi: http://img20.imageshack.us/img20/7871/hpim1348.jpg Quote
esperanza Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 To jest matka 4 maluchów (2 dziewczynek i 2 chłopców). Komu maluszka na dt? :cool3: Quote
esperanza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Pojawiło się kolejnych 6 szczeniaków (matka+5 i jeden kudłatek) :placz::placz::placz: Więcej szczegółów po południu... Quote
beam6 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):a tych wczesniejszych nikt domku nie znalazl :shake:? Były telefony - trwają rozmowy, kciuki mile widziane :razz: Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a tych wczesniejszych nikt domku nie znalazl :shake:? Quote
esperanza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 W tej chwili w schronisku są: dwie suczki spod mostu bez matki - zostały zaszczepione na choroby wirusowe 30.05 2 suczki z miotu 7 - czekają na szczepienie na wirusówki, były już odrobaczane ich mama Quote
esperanza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bardzo płochliwa, roczna sunia matka Szczeniaki maja ok 4 tygodni (zdjęcia robione jakiś czas temu). 1. Z lewej chłopak, z prawej dziewczynka, 2. Czarne- chłopak i dziewczynka. Oprócz nich kilka dni temu do schroniska trafiła brązowa suczka wielkości boksera z 5 maluchów- maja obecnie 1,5 tygodnia (są czarne i brązowo-bure) Sa też 2 bardzo chude suczki w wieku 4-5 miesięcy w typie owczarka niemieckiego z klapniętymi uszami W sumie to jest 15 szczeniąt! Błagamy o dt dla tych onkowatych, suczek spod mostu i 2 dziewczyn z 7 :placz: Quote
NaamahsChild Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zapisuję się na wątku, ale cudeńka:loveu: U mnie zwalnia się jedno wolne miejsce na dt. Ale jest to tymczas płatny, także w razie zainteresowania i chęci dowiedzenia się o szczegółach - dajcie znać. Awaryjnie mówię, że studiuję weterynarię, więc kompleksowa opieka i żywienie zapewnione. A sunia mama jest jak moja własna Blanche!:-o:-o:-o Quote
beam6 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='izabell']Witajcie Jestem nowa narazie czytałam forum i trafiła na ten temat Z narzeczonym szukamy psiaka do adopcji najlepiej młodziutkiego szczeniaka, który wyrośnie na małego pieska (mamy nieduże mieszkanie w bloku i zwyczajnie duży psiak nie będzie się w nim czuł swobodnie ) Niestety jesteśmy ze śląska (niedaleko Katowic) a psiaki jak widzę są w Warszawie :( Gdyby jeszcze narzeczony nie pracował cały tydzień moglibyśmy zrobić sobie wycieczkę a tak to kicha :( gdyby jednak jakoś udało się zorganizować dla nich transport to proszę o wiadomość i fotki na maila [email protected] pozdrawiam Zorganizować to dogomania potrafi wszystko - nie takie odległości nasze psiaki pokonywały (czasami nawet dwa razy po tej samej trasie :evil_lol:) Wiadomość napewno dostaniesz wkrótce ;) Quote
izabell Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Witajcie Jestem nowa narazie czytałam forum i trafiła na ten temat Z narzeczonym szukamy psiaka do adopcji najlepiej młodziutkiego szczeniaka, który wyrośnie na małego pieska (mamy nieduże mieszkanie w bloku i zwyczajnie duży psiak nie będzie się w nim czuł swobodnie ) Niestety jesteśmy ze śląska (niedaleko Katowic) a psiaki jak widzę są w Warszawie :( Gdyby jeszcze narzeczony nie pracował cały tydzień moglibyśmy zrobić sobie wycieczkę a tak to kicha :( gdyby jednak jakoś udało się zorganizować dla nich transport to proszę o wiadomość i fotki na maila [email protected] pozdrawiam Quote
beam6 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):oj cos ciuchotko się zrobila u szczylkow Na wątku cicho ale za to w realu huczno :evil_lol: Domki sprawdzane, odwiedziny jutro w schronisku i zapewne (tfu, tfu) ktoś zmieni miejsce zamieszkania :lol: Quote
marlenka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jeśli by Wam zabrakło szczeniąt , bo dużo dobrych domków by było chętnych :evil_lol: to u mojej znajomej sa małe szczeniaki ( 5 szcztuk jej podrzucono wczoraj) i 4 znalazł w lesie po dzikiej bokserce i niewiadomo czym. Quote
beam6 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 GoskaGoska napisał(a):no to co sié nie chwalicie :cool3: Bo:........ 1. nie mamy czasu, 2. nie chcemy zapeszyć 3. pochwalimy się jak będziemy miały: a. sprawdzone domki b. zawiezione szczylki c. podpisane umowy O ! :evil_lol: Quote
Owieczka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='marlenka']Jeśli by Wam zabrakło szczeniąt , bo dużo dobrych domków by było chętnych :evil_lol: to u mojej znajomej sa małe szczeniaki ( 5 szcztuk jej podrzucono wczoraj) i 4 znalazł w lesie po dzikiej bokserce i niewiadomo czym. A możesz mi podrzucic fotki na [email protected] lub linka do watku maluchów ?? Quote
marlenka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Owieczka']A możesz mi podrzucic fotki na [email protected] lub linka do watku maluchów ?? Jeszcze wątku nie ma ale dzis będzie to napewno Wam podrzucę linka. Quote
Recommended Posts