Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to proszę wklejajcie foty tych ktore są apoptowane i którą zabrałaś na DT zeby nie robić ogloszen na darmo, ja na gumtree warszawa chlopaka czarno-bialego dalam

jeszcze jak bys mogla to odrazu na poczatku postu tez zrob moze adnotacje - ze sunia adoptowana.:)

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tej chwili w schronisku są:
dwie suczki spod mostu bez matki
- zostały zaszczepione na choroby wirusowe 30.05

2 suczki z miotu 7
- czekają na szczepienie na wirusówki, były już odrobaczane

ich mama

Posted

Bardzo płochliwa, roczna sunia matka

Szczeniaki maja ok 4 tygodni (zdjęcia robione jakiś czas temu).

1. Z lewej chłopak, z prawej dziewczynka,

2. Czarne- chłopak i dziewczynka.

Oprócz nich kilka dni temu do schroniska trafiła brązowa suczka wielkości boksera z 5 maluchów- maja obecnie 1,5 tygodnia (są czarne i brązowo-bure)

Sa też 2 bardzo chude suczki w wieku 4-5 miesięcy w typie owczarka niemieckiego z klapniętymi uszami

W sumie to jest 15 szczeniąt!
Błagamy o dt dla tych onkowatych, suczek spod mostu i 2 dziewczyn z 7 :placz:

Posted

Zapisuję się na wątku, ale cudeńka:loveu:

U mnie zwalnia się jedno wolne miejsce na dt. Ale jest to tymczas płatny, także w razie zainteresowania i chęci dowiedzenia się o szczegółach - dajcie znać.
Awaryjnie mówię, że studiuję weterynarię, więc kompleksowa opieka i żywienie zapewnione.

A sunia mama jest jak moja własna Blanche!:-o:-o:-o

Posted

[quote name='izabell']Witajcie

Jestem nowa narazie czytałam forum i trafiła na ten temat
Z narzeczonym szukamy psiaka do adopcji najlepiej młodziutkiego szczeniaka, który wyrośnie na małego pieska (mamy nieduże mieszkanie w bloku i zwyczajnie duży psiak nie będzie się w nim czuł swobodnie )

Niestety jesteśmy ze śląska (niedaleko Katowic) a psiaki jak widzę są w Warszawie :(
Gdyby jeszcze narzeczony nie pracował cały tydzień moglibyśmy zrobić sobie wycieczkę a tak to kicha :(

gdyby jednak jakoś udało się zorganizować dla nich transport to proszę o wiadomość i fotki na maila [email protected]

pozdrawiam

Zorganizować to dogomania potrafi wszystko - nie takie odległości nasze psiaki pokonywały (czasami nawet dwa razy po tej samej trasie :evil_lol:)
Wiadomość napewno dostaniesz wkrótce ;)

Posted

Witajcie

Jestem nowa narazie czytałam forum i trafiła na ten temat
Z narzeczonym szukamy psiaka do adopcji najlepiej młodziutkiego szczeniaka, który wyrośnie na małego pieska (mamy nieduże mieszkanie w bloku i zwyczajnie duży psiak nie będzie się w nim czuł swobodnie )

Niestety jesteśmy ze śląska (niedaleko Katowic) a psiaki jak widzę są w Warszawie :(
Gdyby jeszcze narzeczony nie pracował cały tydzień moglibyśmy zrobić sobie wycieczkę a tak to kicha :(

gdyby jednak jakoś udało się zorganizować dla nich transport to proszę o wiadomość i fotki na maila [email protected]

pozdrawiam

Posted

GoskaGoska napisał(a):
oj cos ciuchotko się zrobila u szczylkow

Na wątku cicho ale za to w realu huczno :evil_lol:

Domki sprawdzane, odwiedziny jutro w schronisku i zapewne (tfu, tfu) ktoś zmieni miejsce zamieszkania :lol:

Posted

Jeśli by Wam zabrakło szczeniąt , bo dużo dobrych domków by było chętnych :evil_lol: to u mojej znajomej sa małe szczeniaki ( 5 szcztuk jej podrzucono wczoraj) i 4 znalazł w lesie po dzikiej bokserce i niewiadomo czym.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no to co sié nie chwalicie :cool3:

Bo:........
1. nie mamy czasu,
2. nie chcemy zapeszyć
3. pochwalimy się jak będziemy miały:
a. sprawdzone domki
b. zawiezione szczylki
c. podpisane umowy

O ! :evil_lol:

Posted

[quote name='marlenka']Jeśli by Wam zabrakło szczeniąt , bo dużo dobrych domków by było chętnych :evil_lol: to u mojej znajomej sa małe szczeniaki ( 5 szcztuk jej podrzucono wczoraj) i 4 znalazł w lesie po dzikiej bokserce i niewiadomo czym.

A możesz mi podrzucic fotki na [email protected] lub linka do watku maluchów ??