ASIA-ASIA Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Ciągle mnie wywala z dogo :( moze teraz mi się uda wrzucic dwa słowa. Poczta ciągle milczy więc na razie potencjalnych kandydatów na jakiegoś astka brak ale myślę intensywnie. Póki co podaję numer fotografa gdyby ktoś z Bydgoszczy potrzebował 601 516 783 i mail [email protected] a dla pewności jeszcze drugi [email protected] ;) Quote
majqa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dziękujemy Asiu! Nigdy nie wiadomo, kiedy dobre zdjątko będzie potrzebne! Super, że to dograłaś. :multi: Quote
ASIA-ASIA Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Koło Bydzi jest jakaś biedaczka ,co prawda nie amstaffka ale w miarę blisko.Jutro postaramy się o akcję . Dzisiaj nie damy rady :( a Bydgoszcz uczulam ...pomóżcie również . Quote
ASIA-ASIA Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/okolice-bydgoszczy-mloda-suczka-na-lancuchu-czy-bedzie-rodzic-co-cieczke-138297/index2.html Quote
Recommended Posts