Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mosii']znam tą pierwszą
wycinałam tam pare psów,
ale tam jest zawsze długa kolejka, podzwonie jutro i zobaczymy, zalezy mi aby było jak najszybciej[/quote]

okejos - dobrze by było może jednak mu zrobić chociaż ten mocznik i glukozę jakby klinika robiła na miejscu co? przed samym zabiegiem - zresztą niech wet zadecyduje czy ten zapach to tylko testosteron - kasa na badanie jest jakby co

Posted

Znowu mi zeżarło posta :angryy:
Piszę drugi raz :angryy:

Rzeczywiście Cziken miał pecha i trafił do jakiegoś mega partacza a nie fryzjera :crazyeye::angryy: Masakra jak można tak załatwić psa. Nawet jakby łapy były nie do odratowania to przynajmniej głowę zrobić normalnie bo widać że ma tam trochę włosa.

Co do kasy to deklaruję 150 zł ze sznaucerowej skarpety tylko na to potrzebna by była faktura.

Posted

[quote name='weszka']
Co do kasy to deklaruję 150 zł ze sznaucerowej skarpety tylko na to potrzebna by była faktura.[/quote]

trzymaj tą skarpetę dla Gabi - póki co dla Czikena będzie z bazarków

dzwoniła do mnie babka o chłopaka - mosii czy on może mieszkać w kojcu? chyba jednak lepiej nie co? lepiej dom z ogrodem, ale mieszkanie w domu co? tzn mówiła, że [sy wchodzą do domu i na tapczanie się wylegują ale jak jest sucho (chyba też wprowadzę taką zasadę :diabloti: ) ogólnie wydaje się spoko, ale jakoś tak nie jestem przekonana - dwie dziewczynki do zabawy 11 i 14 lat, jamnik lubiący psy i podhalan staruszek, któremu już bliżej niż dalej i lada dzień szykuje się na tamten świat :-( tylko zupełnie nie wiem co powinnam odpowiedzieć czy Cziken jest 100% sznaucerem? powiedziałam, że rodziców nie znam, rodowodu nie widziałam, więc gwarancji dać nie mogę :niewiem:

Posted

ja juz chyba wole takiego opierdzielonego na lyso olbrzyma niz to co wyprawia profesjonalna licencjonowana groomerka u mnie na wsi - olbrzymowi zgolila caly brzuch, a na ogonie zostawila kite z wlosow tak z 20-30 cm !! :angryy::angryy: dodatkowo caly wierzch glowy rowniez zarosniety zostawila :shake:
ludziom chyba jest glupio jak im codziennie paraduje przed plotem ze swoimi psami i widza jaks znaucer ma wygladac :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Kitki na ogonkach to ja często widuję :cool3:[/quote]

ja tym niewystawowym tez czasem zostawiam ale tylko na czubku ogona i podcinam coby byla bardziej krotka niz dluga a moj olbrzymi sasiad ma kite na calym ogonie i amsakrycznie dluga :roll:
nie wyglada to ani ladnie ani sympatycznie

Posted

[quote name='Elitesse']ja juz chyba wole takiego opierdzielonego na lyso olbrzyma niz to co wyprawia profesjonalna licencjonowana groomerka u mnie na wsi - olbrzymowi zgolila caly brzuch, a na ogonie zostawila kite z wlosow tak z 20-30 cm !! :angryy::angryy: dodatkowo caly wierzch glowy rowniez zarosniety zostawila :shake:
ludziom chyba jest glupio jak im codziennie paraduje przed plotem ze swoimi psami i widza jaks znaucer ma wygladac :lol:[/quote]
To wyszedł z tego chyba jakiś mega grzywacz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

waszuniu zdradz mi jak kontaktujesz sie z mosi??:evil_lol:
Ja od kilku dni dzwonie i dzwonie i doopa:placz: Moze w zlych godzinach?? Pewnie zajeta jest przy takiej ilosci psiakow.
A sprawe mam bardzo pilna...

Posted

Furciakowa - zawsze telefonicznie - moze spróbuj wysłać smsa najpierw i napisz o której zadzwonisz :hmmmm: :lol: mosii teraz zajmowała się intensywnie benkiem z Mysłowic więc może dlatego nieuchwytna :niewiem:

Posted

Dzieki za rade, ja to mam pecha....nigdzie sie cholera nie moge z tej wyspy dodzwonic. bo albo nie odbieraja albo sie polaczyc nie moze, ewentualnie jest wiecznie zajete czy wylaczone...i to obojetnie gdzie nie dzownie:evil_lol:
To znak ze trzeba szybko wracac:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Dzieki za rade, ja to mam pecha....nigdzie sie cholera nie moge z tej wyspy dodzwonic. bo albo nie odbieraja albo sie polaczyc nie moze, ewentualnie jest wiecznie zajete czy wylaczone...i to obojetnie gdzie nie dzownie:evil_lol:
[B]To znak ze trzeba szybko wracac[/B]:loveu:[/quote]

dokładnie tak :cool3: