stereo Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [SIZE=4]Z radością informujemy, że[SIZE=5] [B]sponsorem tytularnym niedzielnych zawodów jest dystrybutor karmy VITAKE[/B][/SIZE][/SIZE] [URL="http://www.vitake.pl"] [IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h101/stereo5/logovitakehorizontal.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=3]Uwierzcie mi, jest o co walczyć![/SIZE] :razz: :loveu::multi: Quote
zakla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Super :) A mail z potwierdzeniem poszedł. Quote
IraKa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='wlodekk']Jeśli nie przeszkadza wam "stary" pryk to proponuję do sztafety mojego kudłacza , czyli Evorę/PONa/A0 Włodek[/QUOTE] Super, bierzemy :multi:. Od razu mnie na nazwę natchnęło:evil_lol: : Pudle ze SZPonem (Pudel+ [B]Sz[/B]etland+[B]Pon[/B]) Proszę o inne propozycje, modyfikacje itp.:evil_lol: Quote
Neo&Anti Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A może tak: [B]Pudel + [/B][B]Po[/B]n [B]+[/B] Szet[B]land[/B] Quote
IraKa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 1. Pudle ze SzPonem 2. PudelPoland też dobre:evil_lol: :hmmmm: Hej, sztacheta co wy na to? Quote
Sable Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Od nas mail z potwierdzeniem też poszedł :) Czekamy na zbawienną literkę "z" :) I na nazwę dla S-sztachety :D Quote
wlodekk Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Iraka jestem za nazwą nr 1 czyli Pudle ze szponem:multi: Quote
Ania&parys Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ja tez jestem za nazwą pudle ze szponem pozdrawiam anka Quote
wlodekk Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Wychodzi na to że wszyscy członkowie naszej sztafety zaakceptowali nazwę Pudle ze szponem .:multi: Quote
stereo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Czy mogę prosić o ujawnienie się osób, które nocują w hotelu przy Fortach Bema? :p Quote
Agata i Zorka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Właśnie, my nocujemy. I chcę zakomunikować, że mamy jedno wolne miejsce w pokoju 3 osobowym, tylko jeden nocleg ( z soboty na niedzielę). Jeśli ktoś jeszcze nie ma noclegu, to zapraszamy:) Quote
Junka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Agata i Zorka']Właśnie, my nocujemy. I chcę zakomunikować, że mamy jedno wolne miejsce w pokoju 3 osobowym, tylko jeden nocleg ( z soboty na niedzielę). Jeśli ktoś jeszcze nie ma noclegu, to zapraszamy:)[/quote] Ile za nocleg? :p Quote
Ludek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [SIZE=5][FONT=Arial]W dniu dzisiejszym w godzinach wieczornych będzie aktualizowana lista zawodników. Będą z niej usuwane osoby, które nie uzupełniły zgłoszeń. [/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Arial]Osoby, te mają ostatnią szansę. :)[/FONT][/SIZE] Quote
tamer Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [B]Ludek[/B], czy z Waszą stroną jest wszystko ok? Przy próbie wejścia na cavano.pl antywirus wywala mi info o trojanie i nie przepuszcza dalej... A chciałam się tylko upewnić czy niczego nie brakuje w moim zgłoszeniu ;-) Quote
ewka i haker Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [url=http://www.cavano.pl/zawody_cavano/2009/formularz_zawody_2009.php/#tabela]Formularz zgłoszeniowy[/url] Quote
Ludek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='tamer'][B]Ludek[/B], czy z Waszą stroną jest wszystko ok? Przy próbie wejścia na cavano.pl antywirus wywala mi info o trojanie i nie przepuszcza dalej... A chciałam się tylko upewnić czy niczego nie brakuje w moim zgłoszeniu ;-)[/quote] Z Twoim zgłoszeniem wszystko jest ok. Mieliśmy wirusa, ale został już usunięty. Niestety niektóre programy np. avast nadal krzyczą, że tam jest. Aktualna lista zawodników. [URL="http://www.cavano.pl/zawody_cavano/2009/lista_zawodnikow.pdf"][size="4"][B]Lista zawodników[/B][/size][/URL] Quote
wix Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Na 'nieaktualnej' liscie zawodnikow widnialam jako zawodnik, ktory dostal sie z rezerwy, a na aktualnej znowu jestem na rezerwie. O co chodzi? Quote
Ludek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='wix']Na 'nieaktualnej' liscie zawodnikow widnialam jako zawodnik, ktory dostal sie z rezerwy, a na aktualnej znowu jestem na rezerwie. O co chodzi?[/quote] Wyślij mi maila. Quote
Agata i Zorka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Junka']Ile za nocleg? :p[/quote] Warszawkowo: 60 zł człek, 30 zł pies Quote
Ludek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Agata i Zorka']30 zł pies[/quote]:crazyeye: Pies chyba oddzielne łóżko dostaje. Quote
Junka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Agata i Zorka']Warszawkowo: 60 zł człek, 30 zł pies[/quote] Dziękuje już wolałabym się przekimać na murawie. :cool1: Quote
Ludek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Junka']Dziękuje już wolałabym się przekimać na murawie. :cool1:[/quote] Nic straconego. Potrzebujemy stróży nocnych:evil_lol: Quote
Recommended Posts