Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marys&Bryndza']Co sądzicie o "Wild West"? ;)[/quote]
Ja powiem [B]WOW[/B] :multi:. Gdybtm była westem, bardzo chciałabym biegać pod taką nazwą :loveu:.

Posted

Można przyjść jako kibic? Czy trzeba za to płacić?

Kiedy będą startowały najlepsze psy i będzie najciekawiej? Bo chcę jechać z niekoniecznie wielką miłośniczką psów i fajnie byłoby żeby ją to trochę zachwyciło. Bo ja to na pewno będę pod wielkim wrażeniem każdego psa startującego w zawodach.:)

Posted

Kibice mile widziani nieodplatnie!

A co do adrenaliny to zawsze jest ciekawie, mysle, ze kolezanka nie bedzie sie nudzila ani przez sekunde!

Mysle, ze gwozdziem prpgramu bedzie wyscig sztafet, a kiedy i o ktorej to chyba jest w pierwszym poscie wyszczegolnione.

Posted

[quote name='Marys&Bryndza']Co sądzicie o "Wild West"? ;)[/quote]

[quote name='Magdava']Ja bym była nawet sugerowała "Wild Wild West" :diabloti:
[/quote]

Super jest! :lol: Skłaniam się ku wersji z dwoma 'Wild' :lol:

Posted

Michał, jeśli wysłało się potwierdzenie i na liście widzi się 'TAK-z' to nie, bo znaczy że już mamy 'w systemie' wszystko:cool3: (czyli w Twoim przypadku- tylko książeczka startowa i książeczka z wbitą wścieklizną).

Posted

Lista zaktualizowana. Jest dużo zmian. Sporo osób z listy rezerwowej przeniosło się na główną. :)

Nadal jeszcze nie wszyscy uzupełnili zgłoszenia.

[quote name='Bzikowa']Nooo to westowa sztafeta ma i skład i nazwę :multi: Można nas oficjalnie nazwać na liście zawodników ;)

Strzeżcie się S-ki :eviltong:[/quote]

Poproszę maila. :)

Posted

[quote name='Ludek']Lista zaktualizowana. Jest dużo zmian. Sporo osób z listy rezerwowej przeniosło się na główną. :)

Nadal jeszcze nie wszyscy uzupełnili zgłoszenia.

Poproszę maila. :)[/QUOTE]

To ja napiszę tutaj, bo wysłałam już 2 maile w sporych odstępach czasu i tych zmian nikt na liście nie uwzględnił - w sobotę nie mogę przyjechać z różnych powodów, na niedzielę niestety nie mam kierowcy, więc jestem zmuszona zrezygnować.

Posted

Masz się rzucać na taśmę, ponieważ według obecnych przepisów liczą się 3 najlepsze starty tylko, czyli generalnie- można jeszcze się załapać wygrywając oba dni w Wwie:cool3:

Posted

[quote name='Sajko']Masz się rzucać na taśmę, ponieważ według obecnych przepisów liczą się 3 najlepsze starty tylko, czyli generalnie- można jeszcze się załapać wygrywając oba dni w Wwie:cool3:[/quote]
Czyli tak naprawde punktacja PP Ag od 1 do 5 o kant ..... Znaczy drugorzędna i tak naprawde może wogóle się nie liczyć? :p

Aaa jak się liczy te pierwsze trzy? punktacja 3,2,1 i potem druga punktacja PP. Znaczy prowadzimy podwójna punktacje? Ktoś sie musi tam na górze mocno nudzic

Posted

[quote name='IraKa']Przypominamy się : Jeszcze jedna eMeczka nam potrzebna:
Kawa + Fru + Parys + ...

Kto się dopisze???[/quote]
Jeśli nie przeszkadza wam "stary" pryk to proponuję do sztafety mojego kudłacza , czyli Evorę/PONa/A0
Włodek

Posted

Laluna, no jakby to powiedzieć- oryginalnie jest w tym roku:lol:

Liczy się normalnie, czy punkty od 5 do 1 za 5 czołowych miejsc w każdym starcie.

Liczą się 3 najlepsze starty, czyli wygrywa pies, który łącznie miał w 3 startach swoich najlepszych najwięcej punktów.
Jeśli mają identyczną liczbę punktów zawodnicy po takim przeliczeniu, to decyduje największa liczba punktów ogólnie zdobyta w 2009r za puchar polski. Jeśli nadal tyle samo- decyduje średnia arytmetyczna punktów zdobytych na zawodach PPA w których się startowało.

Będzie zabawa w przeliczenia:cool3:

Posted

[QUOTE]Jeśli nadal tyle samo- decyduje średnia arytmetyczna punktów zdobytych na zawodach PPA w których się startowało.[/QUOTE]
W całym swoim życiu? Z jednym psem czy obojętnie z jakim? :crazyeye:

[QUOTE]Będzie zabawa w przeliczenia:cool3: [/QUOTE]

:placz::placz::placz::placz::placz:

I tak osobno do pierwszego miejsca, potem osobno do drugiego miejsca i jeszcze osobno do trzeciego miejsca a potem do czwartego miejsca i piątego. Chociaz nie to piąte nie wazne bo i tak do niczego nie służy.:p
Wogóle kto to wymyślił i czemu ma to służyc? :angryy:

Moze jeszcze program liczący trzeba sobie specjalnie dokupić a ZK go przypadkiem rozprowadza za niewielka opłata

Posted

[QUOTE]
Będzie zabawa w przeliczenia:cool3:
[/QUOTE]
A własnie sobie uświadomiłam ze padło na Was. :evil_lol:
Czy Cavano robi już jakię podliczenia? Bo możecie nie dac rady w jeden dzień a nie chciałbym nad ranem wracac do Wrocka.
Zacznijcie liczyc już teraz. :eviltong:

Posted

[quote name='Magda i Saga']Czy ktos zna dotychczasową klasyfikację PPA? Bo nie wiem czy mam się rzucać na taśmę:diabloti:[/quote]
Jakie CZY?! :mad:
Przeciez juz dawno ustalone, ze przyjezdzacie z Ewa, spicie u mnie i w ogole :drinking:

Co Cie jakas tasma obchodzi....:niewiem:

Posted

Laluna, pierwsze co zrobiłyśmy po przeczytaniu nowego regulaminu to wielka tabelka w excel:diabloti: ale ma ona mały sens, bo wszystko mogą te 2 dni jeszcze zmienić:cool3:

podzielę się po mistrzostwach, bo teraz to masakra, ale generalnie z pamięci to w L prowadzi Niuka z Tolą, w M Beza z mym dodatkiem, reszty nie pamiętam:p