Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Junka napisał(a):
http://i589.photobucket.com/albums/ss337/Junka_16/DSC_0083-3.jpg

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A CO TO JEST ???
Zdjęcie świetne, pająk też:megagrin::lol!:

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka'] Ale zakochali się całkowicie w Sesilce, naszej borzojce. Takiego wynalazku na torze jeszcze nie widzieli i pewnie długo nie zobaczą. Całkowicie zawładnęła ich sercami i z pewnością zapamiętają ją na długo.

[FONT=Times New Roman]Strasznie się cieszę, ze Sesilka się podobała. Zazwyczaj boję się że nasze straty wywołują raczej negatywne emocje- bo Sesilka zazwyczaj nie wygląda na zbyt zachwyconą że musi pokonywać przeszkody. :roll:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję za zdjęcia Sesilki, jeśli ktoś jeszcze jakieś ma to proszę o więcej. A nie zaplatała się może komu Skarletka – kudłata trikolorowa szetlandzia kulka biegająca w weteranach? [/FONT]

Posted

Wiecie, tak patrze na te zdjecia i patrze i dochodzę do wniosku, że psy to chyba jedyne zwierzęta, które robią tyle cudacznych min!!!! :loveu:

Posted

I ja dziekuje bardzo za zawody:multi:
Po raz kolejny wyjatkowo dobrze biegało mi sie w Warszawie:p
Torki, były plynne to i Taśce sie przyjemnie biegalo:lol:

Dziekuje Fotografom za zdjecia Tasji (labka) :loveu:
I mam nadzieje ze jeszcze załapała sie na wiecej;)
Mam nadzieje za rok tez bedziemy w jeszcze wiekszym składzie:)

Posted

Jakość niestety kiepska, gdyż dopiero wprawiam się w agilitowych fotkach.

Można wykorzystywać zdjęcia (o ile ktoś zechce te cosie xd). Wystarczy tylko napisać na PW adres strony. ;)

Posted

Ciesze się, że wam zdjecia się podobają. Jak juz pisałam moje zdjecia mozecie sobie brać w nie zmienionej treści (czyli proszę o nie usówanie podpisu) Wiem, ze nikt z obecnych tego nie zrobi, ale zdażyła mi się juz taka sytuacja, więc uczulam :)

Posted

Gratuluję Cavanowiczom udanej imprezy. Zaprosiliście ciekawych sędziów, co przełożyło się na zróżnicowane torki i cenne doświadczenia. Brawo za sztafetę i dwa parkury!

as_kate i Bonni dziękuję za zdjęcia Amperka, a pozostałym fotografującym za świetne ujęcia innych psiąt. :-)

Posted

dzieki Junka za jednookie dziecie :evil_lol:
wow, jestem duzo przed nia na palisadzie :razz:

dzielenie tortem jakos musialam przeoczyc...hmmm... ;) dobrze, ze Tort Zuzy nie zostal pokrojony ;) :diabloti::diabloti:

Posted

Tajemnicza Mariolka:

Vigocki:

Puchary :loveu:

A to... aussikowcy podsunęli nam pomysł, i również zrobiliśmy sobie zdjęcie grupowe, a co! :evil_lol: Agilitowe kolaki: