Chandler Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Trzymam kciuki za Morisa Przepięknego! Ja też lubię truskawki, jak Moris...:lol: Quote
kinga Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jeny, jaki cudny :loveu::loveu::loveu: ...od razu widać, że on ode mnie :eviltong:. Elza, a tak z czystej ciekawości - Ty mu te truskawki pospołu ze ślimakami - jakoś zalewasz śmietaną i posypujesz cukrem? ...czy tak na sucho mu dajesz, i on biedak później się nimi dławi, dławi, dlawi...:-( Quote
ElzaMilicz Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Truskawkami-nie. Raz tylko zadławił się Amisiem. :diabloti: Quote
kinga Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Truskawkami-nie. Raz tylko zadławił się Amisiem. :diabloti: nie polałaś Amisia śmietanką... :-( ........................................................ (no, swoją drogą, to dobrze. Bo już myślałam,że TYLKO skorupiaki i sezonowe owoce mu oferujesz... - a Agata69 tego bron Boze nie czyta :diabloti:) Quote
ElzaMilicz Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='kinga']nie polałaś Amisia śmietanką... :-( ........................................................ (no, swoją drogą, to dobrze. Bo już myślałam,że TYLKO skorupiaki i sezonowe owoce mu oferujesz... - a Agata69 tego bron Boze nie czyta :diabloti:) Pewnie, że nie czyta. :hand: Ona tylko swoim Amisiem zainteresowana. :eviltong: Wielbicielom Morisa pragnę donieść, że dziś idealnie aportował tylko i wyłącznie za "głaski". Ha! Quote
Milla.j Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Niesamowite jest to, jak ten wielki pies odzyskuje pewność siebie... Np. wtedy gdy ktoś przychodzi do sklepu, a nikogo w nim nie ma więc po chwili Moris pędzi do ogrodzenia i słychać tylko taki niesamowity szczek... jak gdyby coś tam głęboko dudniło:evil_lol:... po prostu nie do opisania...:loveu: Quote
ElzaMilicz Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Agata69 napisał(a)::x:x:onfire: Nie rozumiem tej wypowiedzi...:obrazic: Może jest jednak zbyt krótka. :diabloti: :roflt: Quote
ElzaMilicz Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Jest godz. 22.45 Moris właśnie odjechał do domu, w objęciach Jagody. Trochę nam smutno... Quote
ihabe Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Jest godz. 22.45 Moris właśnie odjechał do domu, w objęciach Jagody. Trochę nam smutno... Och typowa mamuśko:loveu: Serce boli jak pociechy odchodzą:-( Jesteś wielka:loveu: Quote
Agata69 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Jest godz. 22.45 Moris właśnie odjechał do domu, w objęciach Jagody. Trochę nam smutno... Masz wakat? Moze ja ci coś podrzucę. Właśnie oszczeniła nam sie bokserka...:angryy: Quote
ElzaMilicz Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Lenka liże mi stopy- marna to pociecha. :mdleje: Ihabe:iloveyou:, ja Ci się nie wypłacę za te wizyty przedadopcyjne, a Camarze :iloveyou:-za pomoc w ogłoszenach. Te długi spędzają mi sen z powiek. :shake: Quote
ElzaMilicz Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Agato! Pozwól, że w odpowiedzi na pytanie wyżej zacytuję Twój własny post. [quote name='Agata69']:x:x:onfire: Quote
ElzaMilicz Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Zwróćcie uwagę na ogon Morisa. Do samochodu musiałam go zanieść. Przez chwilę nie oddychał. (Wczoraj od rana spoglądał mi głęboko w oczy...) Rano dostałam wzruszającego sms-a. Moris zachowuje się nienagannie. Quote
Chandler Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Szczęśliwy Moris. Bardzo się cieszę, że znalazł swoje miejsce. Quote
ElzaMilicz Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Moris zachowuje się nienagannie. :diabloti: A po południu zrobił qupę na dywanie. :diabloti: Mój słodki Moris... :calus: Quote
ElzaMilicz Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Moris robi karierę w Zabrzu. Obcy ludzie, którzy mają z nim kontakt zaczynają pytać Jagody czy ja aby nie mam drugiego takiego egzemplarza. :eviltong: Odpowiedziałam, że oczywiście jest do adopcji jego sobowtór. ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/brus-zaglodzony-wyrzucony-z-auta-golden-leonberger-mix-prosi-o-ds-ogl-finanse-pomocy-140565/index8.html Quote
Recommended Posts