Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to super ze ją w Niemczech ogłaszasz w takim razie niech zostanie Amelka ja postaram sobie gdzies zapisac - ze jest ona do oglaszania - bo juz się gubię - tyle tych bid.
Za Donkę trzymam kciuki mocno, czasami wystarczy jeden telefon - ale oby to był ten

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam teraz za bardzo czasu i ciągle odkładam telefon do schronu, ale w końcu zadzwonię i dowiem się, czy DONka nadal tam tkwi ;) Zresztą muszę Kajteczka umówić na kastrację...

Posted

Ta pani, która do mnie dzwoniła była w schronie prawdopodobnie, ale jej nie wzięła. Przyszli do schronu przypadkowi ludzie i ją adoptowali :) O dziwo poszła do mieszkania (całe życie na podwórku), ale na razie nowi opiekunowie nie zgłaszają reklamacji:eviltong:

Najlepsze w tym wszystkim, że raptem znaleźli się jej "właściciele" (po miesiącu czasu od zgubienia psa, który kołtunami tarł o ziemię:angryy:). Co z tego wyjdzie to Wam przekażę, jak będę mogła.

Posted

xmartix napisał(a):
o chyba nie moga go odebrac????:crazyeye::crazyeye:

W kwestii prawa to nie, ale jest telefon do nowych opiekunów na umowie i zobaczymy... Nie chcę krakać, bo osobiście zależałoby mi, aby została tam, gdzie trafiła- czas pokaże, jak będzie.

Posted

a to chyba nasza ruda#? jesli tak to dobrze , bo jeszcze jest mlodsza

257/09

Pukka - 7 lat, suka, duża, wysterylizowana. Czujna i szczekliwa. Wspaniały i niezawodny stróż. Właścicielowi bezgranicznie oddana.

Posted

[quote name='GoskaGoska']co tam u oneczek taka cisza ?
Bo złe wieści przez gardło nie chcą przejść:-( Beżowy aniołek brzydko mówiąc "rozkraczył się", tylne nóżki odmówiły posłuszeństwa i podnosić doopeczkę przestały.

['] dla tej najspokojniejszej i najpiękniejszej pod słońcem

Została tylko ta ruda do rozreklamowania- BARDZO PROSZĘ O POMOC! Nie może się następna przenieść za TM!!!:shake:

Posted

:placz::placz::placz:
a tyle co jej się allegro skonczylo :( to straszne -jakos przestałam wierzyc w przypadki -pewnie jak by byla w domku , ktos by zadbał , dal leki na stawy itd

a czy są jakies nowe jeszcze owczarki?

• 2 weeks later...