GoskaGoska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 to super ze ją w Niemczech ogłaszasz w takim razie niech zostanie Amelka ja postaram sobie gdzies zapisac - ze jest ona do oglaszania - bo juz się gubię - tyle tych bid. Za Donkę trzymam kciuki mocno, czasami wystarczy jeden telefon - ale oby to był ten Quote
GoskaGoska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 kudlata Donka ma jeszcze jednego obseratora czyli razem 2 Quote
GoskaGoska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 no i jak tam nasza dlugowlosa? kurcze musze sié wziásc w koncu za oglaszanie jasnej suni, bo czas leci:-( Quote
GoskaGoska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 TO ALLEGRO DLA AURELI : TYP OWCZAREK NIEMIECKI PRZYJAZNA SUNIA URATUJ JĄ (654902287) - Aukcje internetowe Allegro, dopiero teraz zobaczylam ze ty kikou dalas jej Amelia - a ja zrobilam Aurelia - ale ma nadzieję, ze będziesz wiedzieć jakby ktoś dzownił , ze to ona i CZEKAM NA WIEŚCI czy cos wyszlo czy nie , bo nie wiem czy dalej tą długowłosą ogłaszac Quote
Koperek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Nie mam teraz za bardzo czasu i ciągle odkładam telefon do schronu, ale w końcu zadzwonię i dowiem się, czy DONka nadal tam tkwi ;) Zresztą muszę Kajteczka umówić na kastrację... Quote
GoskaGoska Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 no to dowiaduje sié jak najszybciej , zeby domek sié nie rozmyslil Ruda nie ma zadnych ogloszen :( Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Ta pani, która do mnie dzwoniła była w schronie prawdopodobnie, ale jej nie wzięła. Przyszli do schronu przypadkowi ludzie i ją adoptowali :) O dziwo poszła do mieszkania (całe życie na podwórku), ale na razie nowi opiekunowie nie zgłaszają reklamacji:eviltong: Najlepsze w tym wszystkim, że raptem znaleźli się jej "właściciele" (po miesiącu czasu od zgubienia psa, który kołtunami tarł o ziemię:angryy:). Co z tego wyjdzie to Wam przekażę, jak będę mogła. Quote
xmartix Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 o chyba nie moga go odebrac????:crazyeye::crazyeye: Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 xmartix napisał(a):o chyba nie moga go odebrac????:crazyeye::crazyeye: W kwestii prawa to nie, ale jest telefon do nowych opiekunów na umowie i zobaczymy... Nie chcę krakać, bo osobiście zależałoby mi, aby została tam, gdzie trafiła- czas pokaże, jak będzie. Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Fotka z dzisiaj pierwszej owczareczki- najspokojniejszej pod słońcem:loveu:- w PIERWSZYM POŚCIE! ...Boziu, jaki to cudny pies... Quote
GoskaGoska Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 bardzo sie cieszé i mam nadziejé, ze bédzie sobie sunia kosci wygrzewala na kanapie :evil_lol: to jeszcze 2 sunieczki Quote
kikou Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 potrzebuje informacje jak sunie odnoszą się do kotów.... Quote
Koperek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 kikou napisał(a):potrzebuje informacje jak sunie odnoszą się do kotów.... Da się zrobić, ale po weekendzie ;) Quote
kikou Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 cholerka, nie ma też numerów schroniskowych..... Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 292/09 10 lat, suka, duża. Została znaleziona. Bardzo miła, spokojna i przyjazna. Zrównoważona i cicha. Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 a to chyba nasza ruda#? jesli tak to dobrze , bo jeszcze jest mlodsza 257/09 Pukka - 7 lat, suka, duża, wysterylizowana. Czujna i szczekliwa. Wspaniały i niezawodny stróż. Właścicielowi bezgranicznie oddana. Quote
Koperek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='GoskaGoska']co tam u oneczek taka cisza ? Bo złe wieści przez gardło nie chcą przejść:-( Beżowy aniołek brzydko mówiąc "rozkraczył się", tylne nóżki odmówiły posłuszeństwa i podnosić doopeczkę przestały. ['] dla tej najspokojniejszej i najpiękniejszej pod słońcem Została tylko ta ruda do rozreklamowania- BARDZO PROSZĘ O POMOC! Nie może się następna przenieść za TM!!!:shake: Quote
GoskaGoska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :placz::placz::placz: a tyle co jej się allegro skonczylo :( to straszne -jakos przestałam wierzyc w przypadki -pewnie jak by byla w domku , ktos by zadbał , dal leki na stawy itd a czy są jakies nowe jeszcze owczarki? Quote
Koperek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 GoskaGoska napisał(a): a czy są jakies nowe jeszcze owczarki? Są, ale młode- jedna 3, druga 5 latek. Quote
GoskaGoska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no z 5latkie moze byc roznie jak by byl dluzej to proszé foty Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1994662_ruda_duza_swietnie_pilnujaca_suka_szuka.html Quote
GoskaGoska Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 dzięki Aga nasza Ruda doczekała się ogloszenia - sama tez się muszą nią zająć Quote
Recommended Posts