yoreczka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Do mnie już doszło potwierdzenie :) wiec sie spotkamy kto jeszcze będzie??
yoreczka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wyniki z wystawy w Legionowie :D [color=darkblue]Psy klasa szczeniąt[/color] GRANIT Kamyki – wł . Justyna Wiktorowicz [color=darkblue]Psy klasa młodzieży[/color] EVEREST Bakarat - wł. Anna Zwolińska DYZIO ze Zgierza – wł. Magdalena Nowacka WRANGLER Medium – wł. Maryla Karpińska AGAT Your Fan FCI - wł. Małgorzata Nowak [color=darkblue]Psy klasa pośrednia[/color] Clarus KOH-I-NOOR – wł. Urszula Nazimek [color=blue]Psy klasa otwarta[/color] TOM SAWYER YOREX Top Ten – wł. Renata Kazimierowicz RAMZES Top Ten – wł. Joanna Kulińska HONEY BOY Yorex - Fiona Caldwell CHAMPION Cud Natury - wł. Edyta Kielar-Lewandowska [color=darkblue]Psy klasa championów[/color] MADE IN Bakarat – wł. Anna Zwolińska (N.P.w.R) COSMOPOLITAN Yorex – wł. Adam Ostrowski, Aleksandra Łukaszuk [color=darkblue]Suki klasa szczeniąt[/color] LAGOON OF LOVE Cud Natury – Mariola Ścisłowska (N.Sz.w.R) GAGAT Kamyki – wł. Krystyna Patuszyńska MEGI Alborn – wł. Magdalena Robakiewicz MIKI Alborn – wł. Monika Kalinowska [color=darkblue]Suki klasa młodzieży[/color] QUEEN MARY Bakarat – wł. Anna Zwolińska GINA Liberi Gaias – wł Monika Olczak TEKLA z Wesołej Chaty – wł. Iwona Żaboklicka MADAME PASSION Yorex – wł. Jolanta Wątroba [color=darkblue]Suki klasa pośrednia[/color] Clarus GOLDEN LIFE – wł. Urszula Nazimek ( N.S.w.R, Zw. Rasy) ESMERALDA Aksedi – wł. Ewa Teofilewicz ROYAL COLLECTION Bakarat – wł. Edyta Kielar-Lewandowska CARIOKA Haltervan – wł. Beata Wróblewska [color=darkblue]Suki klasa otwarta[/color] DEMI Liberi Gaias – wł Monika Olczak CAYENNE Cud Natury – wł. Mariola Ścisłowska XTRA FANTASY Yorex – wł. Sarah Caldwell ZUZIA Y.T Fangor – wł.Anna Fangor
Magda Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 My tez gratulujemy. Zajelyscie ladne lokaty :wink: Zyczymy wiecej sukcesow!! :angel:
kasja Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 My również przyłączamy się do gratulacji, rośnie nam z Lagunki mała "gwiazdeczka" :D
agnilale Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Mariolko :D , Serdeczne gratulacje dla twoich ksiezniczek!
yoreczka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Wielkie dzięki :) Zobaczymy co z niej wyrośnie narazie jest małym urwisem.
yoreczka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Hej, hej Madziu czemu nie wstawiasz zdjęć z wystaw ? :(
Magdalena1 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Kochana Mariolko. zdjęcia sa ale na YL ;-) swredziłam,że tutaj one się gubią..i po paru dniach nie ma nawet po nich śladu,a sama wiesz ile to roboty :wink: :( ..a do tego nie mam całości stawki zdjęć.tak więc zdjęcia są razem z Twoimi na YL :calus:
yoreczka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ech Madziu jakoś to forum yorkowe pomału zamiera :(
Wind Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 W temacie Wystaw ... Smutne to, ale z [B]Pania Elke Peper [/B]juz nigdy nie bedzie dane nam sie spotkac ... ['] ['] [']
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Jej, a co sie stalo?? Juz lece na forum!!:crazyeye:
Alutka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [*] [*] [*]:-( To wielka strata :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
edi,feti,gusia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 kto sie wybiera na wystawe w Gdansku 19 lutego?Czy spotkam jakiewgos yorkofołka?
Magda Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']kto sie wybiera na wystawe w Gdansku 19 lutego?Czy spotkam jakiewgos yorkofołka?[/quote] Jeszcze sie trzeba zgadac:lol: Ale wiem, ze grygy planuje jechac do Rzeszowa 5 lutego z Tolka, a Daga&Oskar jako widz;) Gdansk to calkiem blisko mnie, wiec........moze;)
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Tak my Rzeszów odiwedzamy Potem Włocławek, Katowice, Oplole, Łódź,itd:evil_lol:
edi,feti,gusia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Macius,oj szalejecie widze szalejecie!Super,spotkamy sie zatem we Włocławku!A bedziesz w Ndm w kwietniu?
waldek2 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']kto sie wybiera na wystawe w Gdansku 19 lutego?Czy spotkam jakiewgos yorkofołka?[/quote] Tak my z Holly będziemy.
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='edi,feti,gusia']Macius,oj szalejecie widze szalejecie!Super,spotkamy sie zatem we Włocławku!A bedziesz w Ndm w kwietniu?[/QUOTE] Nię bede niestety :shake: No to super, żes potykamy się,we Włocławku, gdzie się jeszcze wybierasz na wystawki?
grygy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Czy ktoś z yorkomaniaków jest dzis w Głogowie??? pozdrawiam Maciek
gwiezdny-wyslannik Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witam!Wiem, że trochę zbaczam z tematu, ale oferuję bespłatną pomoc przy wystawianiu.Jestem Młoda Prezenterką, specjalizuję się w małych rasahc, lecz z chęcią wystawię każdego psa.Przed wystawieniem dokładnie zapoznaję się z rasą i sposobem wystawiania psa.Robię wszystko by zarówno pies jak i właściciel byli jak najbardziej zadowoleni.Zależy mi na pogłebianiu swych umiejętności w wystawianiu.Moimi sukcesami na Młodym Przeneterze są m.in:3 lokata w Gdyni,Olsztynie i Grudziądzu oraz 4 we Włocławku.[B]Oczywiście wszystko za darmo![/B]Jestem na większości wystaw. No to tyle i naprawdę z chęcią wystawię każdego pieska i będę bardzo szczęśliwa jeśli ktokolwiek pozwoli wystawić mi swojego pupilka :).
Recommended Posts