Alutka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 A w ubiegłym roku czli w 2oo4 było yorków 92 i to na jednym ringu też 6 oczywiście w Katowicach :evil: dobrego nigdy za wiele :P
Yorkies Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Alutka: A może zdradzisz ile to sędziowanie wtedy trwało? :roll: o ile doczekałaś? 8) :wink: pozdrawiam :angel:
Alutka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 :roll: Ja oczywiście nie dotrwałam do końca, ale wiem od kompetentnej osoby, ze koniec sędziowania yorków był ok godzl5-stej. Sędziował Pan Kazimierski z Poznania :o dobrego nigdy za wiele
Yorkies Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 WoW no to nieźle :o teraz dopiero zaczynam doceniać że widę z Lordem na pierwszy ogień... :roll: pozdrawiam :fadein:
Alutka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 :roflt: Masz się z czego cieszyć, póżniej jest zupełny luz i można spokojnie śledzić prawie całą wystawę . Miałam kiedyś taki komfort jak wystawiałam bichonkę. A teraz zostały tylko wspomnienia. :wink: dobrego nigdy za wiele
Yorkies Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 niby tak ale jak się czeka na swoją kolej to można poobserwować i wyłapać jak powinno się zachowywać a jak nie... :wink: ale jednak cieszę się z tego że wychodze z lordem jako pierwsza... 8) :wink: pozdrawiam :angel:
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 a ja sie jeszcze identyfikatoru nie dorobilam, ale na wystwie bedzie przypiety do kurteczki :) [b]Malwinka[/b] bedziesz to miala szybciej za soba i bedziesz moga reszte czasu nam poswiecic, bedziesz juz wyluzowana. Ach ale bedzie supper. Juz sobie to wsyztsko wobrazam. Jeszcze tylko tydzien, wiec bedziemy musieli wyztsko zaczac ustalac co gdzie jak o ktorej ;) Juz odliczam godziny :)
grygy Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Heh Daguś, ja też jeszcze nie zrobiłem identa :lol: bo ciągle zapominam przypomnieć rodzicom, żeby przyniesli mi tą ''koszulke'' na identyfiakator :oops:
Yorkies Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote]Malwinka bedziesz to miala szybciej za soba i bedziesz moga reszte czasu nam poswiecic, bedziesz juz wyluzowana. Ach ale bedzie supper. Juz sobie to wsyztsko wobrazam. Jeszcze tylko tydzien, wiec bedziemy musieli wyztsko zaczac ustalac co gdzie jak o ktorej Juz odliczam godziny [/quote] Daga a też już z tego się cieszę... bo inacze stałabym kilka godzin w nerwach i nie byłoby ze mną normalnej rozmowy.... :roll: a mój idnetyfikator jest i zaczynam się zastanawiać czy go nie nosić ze sobą na szczęście... może byłby takim amuletem... :roll: pozdrawiam :fadein:
YORAGGA Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Witam serdecznie. Jestem raczej biernym dogomaniakiem. Śledze wszystko na bieżaco , ale mało pisze :-) Bedziemy w Katowicach napewno. Mogę prosic o identyfikator YORAGGA = Agnieszka Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich
Yorkies Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 YORAGGA : Czy jedziesz tylko jako widz czy wystawiasz może jakiegoś yorczka??? :roll: pozdrawiam :fadein:
YORAGGA Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Witam Jedziemy popatrzec i podgladac. Niedługo zaczynamy wystawiac naszego Millenium Bakarat. Pozdrawiam i dozobaczenia w Katowicach. Agnieszka
tygrysek-kr Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Info dla tych którzy mają zamiar jechać na wystawę z psem którego nie będą wystawiać [url]http://www.kynkat.neostrada.pl./pl/wystawa_2005.htm[/url] Pewnie nikt taki sie nie znajdzie ale na wszelki wypadek podaję :wink:
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [b]Yoragga[/b], miło ze kolejnego Yorkofioła bedzie mozna spotkac na wystawie :)
Yorkies Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 YORAGGA : no to cieszę się że się spotkamy.... :) będzie bardzo fajnie tyle ludzi z dgm... tylko martwię się żeby się nie zbłaźnić przed wszystkimi... :roll: pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [b]Malwi [/b]no co ty za głupooty wypisujesz? zblaźnic sie? ale przed kim? przed nami? no chyba zartujesz. Przeciez kazdy z nas wie, ze to Wasz debiut i jakkolwiek wypadniecie bedzie na pewno dobrze. Nie mozesz tak negatywnie myslec. Musisz byz pelna optymizmu :)
Yorkies Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 No tak masz rację... dobra obiecałam że od dziś koneic z pesymistką malwiną zaczynam myśleć pozytywnie i może się wszystko jakoś ułoży... :roll: a na wystawie dam z siebie wszystko... sa gorsze nieraz psy na wystawach niż lord a potrafią zając medalowe miejsce... ważne że się znim pokażę i przede wszystkim z wami spotkam!!!.... 8) pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Malwi no i bardzo dobrze ze ze soba konczysz jako pesymistka, a przechodzisz w stan pelnego optymizmu i pozytywnie nastawiona do wsyztskiego. Wystawa to nie wsyztsko i nie wazne jakie miejsce na poczatek zajmiesz. Wazne ze sie pokazesz, a debiut na miedzynarodowce to juz osiagniecie duze :) Mówie Ci ze Lord ma duze szanse, ale sysko zalezy od widzimisie sedziow. Moze akurat byc tak ze beda stawiac na ciemne, a moze byc ze na jasne, wiec wtedy Lord bedzie sie liczyl z tymi najlepszymi :)
Yorkies Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Daguś nawet nie wiesz ile twoje słowa dla mnie znaczą bardzo miło mi ze wszyscy tak się o mnie martwią i dobrze mi życzą na forum... to bardzo miłe..... :D pozdrawiam :fadein:
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Malwi ale pamietaj ze ja nie pisze tego tylko dlatego zeby Cie pociszyc, ale ja tak naprawde uwazam i to jest moje zdanie. Mi sie Lordzik naprawde podoba ... ale nie znam jego konkurentow no i nie jestem sedzia zeby Go oceniac. To moga zrobic inni hihi, ale ja wierze ze bedzie wsyztsko ok :)
Yorkies Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Doszłam do wniosku że poprostu przestane się tym przejmować i martwić bo szkoda tylko moich nerw... będzie co będzie... 8) wiem napewno że mogę na was wszystkich liczyć i spędzimy wspólnie miło czas, czego nie mogę się doczekać.... :wink: pozdrawiam :fadein:
grygy Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 A ja to mam chyba za dużą tą koszulkę na identyfiaktor, bo ta kateczka jest za mała musze pokombinowac z podkłądkami czy cuś :(
NNikka Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Yorkies Ty się wogóle nie przejmuj wystawą! Przecież czy wygrasz czy nie to twoja psinka i tak jest dla Ciebie najpiękniejsza... Prawda? Spotkasz fajnych ludzi... A ja wygrasz... to bedzie jeszcze milej...
Yorkies Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 NNikka: Bardzo fajnie napisałaś... :wink: tylko wiesz ja się nie przejmuję że przegram, tylko tym że coś głupio zrobię :roll: co do wystawy to jestem nastawiona żeby spotkać się z ludźmi z dgm... a lord będzie dla mnie zawsze ideałem... 8) :D wiec to już za 6 dni... :) pozdrawiam :fadein:
Recommended Posts