grygy Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='NNikka']Hihi! Chodziło mi o powiadomienia o nowych postach z dogomani.[/QUOTE] Hihi nieporozumienie :D pozdrawiam
Magda Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A ja tak bardzo chcialam jechac do Poznania i sie w koncu nie udalo i mnie nie bedzie :placz: :placz: :placz: a tyle na nia czekałam :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Moze jeszcze nie wszystko stracone?:roll: Miesiac jeszcze......
Daga_i_Oskar Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [quote name='Magda_Miki']Moze jeszcze nie wszystko stracone?:roll: Miesiac jeszcze......[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu raczej nie da rady, po pierwsze transport, a po drugie mam akurat w tym dniu zajęcia na uczelni :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
maxi3 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja pozdrawiam dziewczyny z Yoreczkami ,ktore byly na Zabrzanskiej wystawie:lol: Widzialam was na trybunach,ale niemoglam podejsc bo bylam na ringu.:lol:
NNikka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 To meldować się kto będzie w Poznaniu? Ja będę napewno!
herbina Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='NNikka']To meldować się kto będzie w Poznaniu? Ja będę napewno![/quote] i ja będę, chcę jak najwięcej zobaczyć i porobić dużo fotek, czy ktoś jeszcze z jedzie z warszawy pociągiem?
melinda:-) Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 my tez juz jak wczesniej pisałam meldujemy sie;)
edi,feti,gusia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 i mi sie udało,po wielu perypetiach i tez dojade
Daga_i_Oskar Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czy ktoś jedzie z okolic Katowic w pt i bedzie wracał w pt i jest jedno miejsce, zebym mogla sie zabrac? :roll: Ja tez kcem byc :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Daga_i_Oskar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Magda_Miki']ja bede:p (grr....ten limit 10 znakow:angryy:)[/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=purple]:multi: :multi: :multi: :multi: Ja na 99% jeżeli nic sie nie zmieni tez bede :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Magda Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=purple]:multi: :multi: :multi: :multi: Ja na 99% jeżeli nic sie nie zmieni tez bede :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] No to super!!:multi:
Cytrynka343 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ja na wystawie w Poznaniu też postaram się być, bo mieszkam blisko. Ale niech mnie ktoś uświadomi, czy ona jest rzeczywiście jest 10 listopada? A może 11?
M&M&O&I Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ja jestem w poznaniu od środy wieczór do niedzieli popołudniu :D
NNikka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Cytrynka343']Ja na wystawie w Poznaniu też postaram się być, bo mieszkam blisko. Ale niech mnie ktoś uświadomi, czy ona jest rzeczywiście jest 10 listopada? A może 11?[/quote] Wystawa jest 9-10-11-12. listopada ale terriery są 10 w piatek!
Daga_i_Oskar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ach ciesz sie, ze bede mogła osobiscie poznac wiele osob, których dotychczas znałam tylko z forum :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Goldenmanka - ale Ci dobrze, taki dłuugi weeknd w Poznaniu :multi: a bedziesz kazdego dnia czy tylko na Yoreczki sie wybierasz?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
M&M&O&I Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 w każdy :D raczej ;) napewno na yorkach i goldenach chce być :D
agnes & maja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 MY Z MAJĄ TEŻ BĘDZIEMY W POZNANIU, POZDRAWIAMY.:lol:
agnilale Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='herbina']i ja będę, chcę jak najwięcej zobaczyć i porobić dużo fotek, czy ktoś jeszcze z jedzie z warszawy pociągiem?[/quote] Hej ,ja przyjezdzam specjalnie z Turcji ,zeby obejrzec yorki w Poznaniu-bede jechala porannym expresem...
martyna. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ja też będe co prawda tylko na Mlodego Prezentera,ale podejde i zerkne za yoraski:D
yoreczka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 My też się meldujemy w poznaniu :) będę z moją lagunką :roll: już mnie nerwy zjadają.
Cytrynka343 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A o której godzinie to się zaczyna? Proszę o szybką odpowiedź, bo wystawa zbliża się wielkimi krokami! Ja prawdopodobnie też będę(jeżeli ktoś mi powie, o której się zaczyna:D)
Recommended Posts