nataliyka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Magda_Miki'] [IMG]http://img344.imageshack.us/img344/4174/p7220108yp4.jpg[/IMG] [/quote] Jaka śliczna Śpiąca Królewna:loveu:
Yoko Ono Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Witam, po tych ślicznych zdjęciach nic tylko potwierdzić że yorki są najpiękniejszymi :loveu: :loveu: :loveu: pieskami,zarówno te wystawowe z długim włosem jak i te ostrzyżone z krótkim są piękne, osobiście uwielbiam ostrzyżone yoreczki. :thumbs: :thumbs:. Kto z Was wybiera sie do Radomia na krajówkę II i III gr?? tam moja Yoko Ono będzie miała debiut w klasie pośredniej :cool3: ciekawe jak jej pójdzie, będzie najmłodza w klasie :eviltong: Do zobaczenia w Radomiu, pozdrawiam Monika
NNikka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja będę w Radomiu z moją Rissa w klasie młodzieży.
melinda:-) Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [QUOTE]Yoko OnoKto z Was wybiera sie do Radomia na krajówkę II i III gr?? tam moja Yoko Ono będzie miała debiut w klasie pośredniej :cool3: ciekawe jak jej pójdzie, będzie najmłodza w klasie :eviltong: Do zobaczenia w Radomiu, pozdrawiam Monika[/QUOTE] my jestesmy juz po debiucie w młodziezy w Legnicy,co prawda moja mała była najmłodsza ale dała rade;jestem zadowolona -wrocilismy z ocena doskonała;) wiec trzymamy kciuki za Was Monika w Radomiu:multi: :multi: :multi:
Yoko Ono Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Marta, super:B-fly: , wiedziałam że będzie dobrze, teraz to już z górki i z wystawy na wystawę będzie coraz lepiej. Jeszcze raz gratuluje :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Monika
duszek01 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Marta ja Tobie równiez gratuluje:multi: .Ja zastanawiam sie czy zgłaszac Fride do posredniej;) czy zostac jeszcze w młodzieży:razz:
melinda:-) Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 o dzikuje;) dała moja mała rade...a powiedz ile Frida ma miesiecy? w młodziezy jest zawsze wiecej suczek niz w posredniej...ale moze w młodziezy łagodniej patrza....:razz: sama nieiwem... i gdzie sie wybieracie na wystawe? o jakim mieście myślicie? my pomyslimy o jakies wystawei ale niedaleko Poznania...
duszek01 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Frida teraz bedzie miała 15 miesiecy.Moze masz racje ze łagodniej patrzą,ale Ona sie super zachowuje(odpukac) na wystawach,tzn mam na mysli pozycje wystawowa itp.Wyglad tez ma niezły ,wiec dlatego sie zastanawiam.Jedyne co daje jej mniejsze szanse to ta waga. Jade do Włocławka i Zielonej Góry;)
Yoko Ono Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 witam, ja uważam, że powinnaś Fridę trzymać jak najdłużej w młodzieży bo wtedy jest najstarsza w grupie i ma w porównaniu do młodszych suczek dłuższy włos:cool3: :cool3: , ja tak praktykowałam i w końcu doczekałam sie tego 1 miejsca:loveu: , a teraz czas na pośrednią. Musisz poobserwować jakie suczki teraz były w pośredniej na tej wystawie i jak czujesz czy miałabyś szansę z nimi :cool1: (zabawa w detektywa-inwektywa) Szkoda że nie spotkamy sie na wystawie, ja mam w planach Radom, Warszawę (zastanawiam sie nad Hannoverem - byłby to mój pierwszy wyjazd za granicę na wystawę) i oczywiście Poznań :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam, Monika
duszek01 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jezeli chodzi o włos to ma długi jak na 15 miesięcy.Moze masz racje i lepiej zostawic ja jeszcze w młodziezy.Na pierwsze miejsce to ja nie licze,pewnie nigdy tego nie doczekam.Jest zbyt mała;)
duszek01 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Frida wazy 2kg;) .Lepiej tyle niz powyzej wzorca,no ale i tak mało;)
melinda:-) Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 oj to znowu nie taka mała;) moja Melinda co prawda wazy wiecej bo az 2,9kg i waga juz od 2 miesiecy sie nie zmienia...wiec pewnie bede miec duza suczke....ale uwazam tak jak Monika trzymaj Fride jak najdłuzej w młodziezy;)
duszek01 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ona jest wysoka ,ale bardzo drobna.Jezdzisz na wystawy to wiesz jakie suczki maja wzięcie.Najlepiej ciemne i duze:cool1: [img]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/8/1/9/17632044_d.jpg[/img]
edi,feti,gusia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Moja Miamka tez wazy 2 kilo,tez jest drobna,choc czarna.Twoja Frida jest slicznie wybarwiona,a moja nie dosc ze mała to jeszcze czarna jak smoła :-( Myslę ze mozesz smiało startowac z Nia w posredniej,bo jest mniejsza konkurencja,kazdy zabija sie o młodziezowego championa,pozatym ma bardzo długi włos jak na 15 miesiecy.Chyba ze marzy Ci sie młodziezowy champion :-),a wiedz ze masz szanse. Mam nadzieje ze spotkamy sie w Warszawie,bo ja tez wystawiam Miamke(w młodziezy,bo ma dopiero 14 mies)
duszek01 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Edytko dzieki za to co napisałas o Fridzie;) Znam Jej zalety,ale jak byłam ostatnio na wystawie P.sędzina od razu powiedziała ,ze woli duze suczki(juz wiecej do Niej nie pojade ).Szczerze to sie troche tą wystawa przydołowałam. Na Championa ta ja nie licze, natomiast ucieszy mnie kazda lokata.:razz: Jezeli chodzi o Miamke to bardzo ,bardzo mi sie podoba.Podziwiam Ją od szczeniaczka.To ,ze jest jeszcze nie wybarwiona ,dla niektórych sedziów moze być zaletą ,dla niektórych wadą.Zapisujac Ją na wystawy patrz na to ,jakie suczki woli akurat ten sędzia.Ja teraz wole jeździc troche dalej ,ale do wartosciowego sędziego.Do osoby dla której to wzorzec jest najwazniejszy ,a nie koniec smyczy lub waga. Pozdrawiam Renata
melinda:-) Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 no własnie tu wszystko zalezy od sedziego-a kazdy sedzia to inna osoba i co innego mu sie podoba,weic niema co sie załamywac jak na jednej wystawei bedziemy zkrytykowani bo na nastepnej ktos zauwazy piekno naszych pociech;;) a co do Fridy to naprawde ma długi włos,ładnie wybarwiona-mi sie bardzo podoba;) ;) ;) a Miamka to jej przeciwienstwo co prawda ciemna ale sedzią tez sie podobaja takiea ,a co najwazneijsze buzka słodziutka:loveu: :loveu: :loveu: moja to wogole jest kawał kobitki i z wybarwianiem tez jej idzie po woli.... weic wiecie co dziewczyny musimy sie cieczyc ze mamy takie piekne psiaki, a wystawy to widomo jak to z nimi jest..... a co do Zielonej Gory Renatko to moze sie spotkamy,mam plan jechac ale zobaczymy jak wyjdzie....i musze zobaczyc kto sedziuje....;) ;) ;)
melinda:-) Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 a tu zdjecie mojej małej zmeczonej po wystawei w Legnicy-cala wystawe padał deszcz,wystawialismy psy w deszcze koszmar-pogoda nam nie dopisała:razz: no ale cóz...moze na nastepnej bedzie ładniejsza pogoda;) ;) [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/6861/tnk1cm4.jpg[/IMG]
duszek01 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Marta ja jade do Zielonej Góry własnie dlatego ze sedziuje wartosciowy sedzia;) No moze nie tylko dlatego ,mam tam najblizej bo 200km:evil_lol: Ja sie nie przydołowałam wystawą dlatego ,ze sedzina mi cos powiedziała.Frida dostała u Niej doskonałą,ale wiesz mi akurat wymagania troszke wzrosły:cool3: Sama zobaczysz jak to jest jak dostaniesz kiedys lokate.;)
melinda:-) Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 my tez sie postaramy byc w Zielonej Gorze...bo my mamy tylko 100km(jakos tak...;) )to sie wkoncu spotkamy ale musze zaarz zobaczyc kto sedziuje....
Yoko Ono Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witam dziewczynki :loveu: jeżeli chodzi o wielkość i wage suni to ja też miałam przeboje na wystawach, ponieważ na pierwszej wystawie w Nowym Dworze sędzia mi wprost powiedział że jest za gruba i zeszłam tylko z oceną bardzo dobrą, nie przejełam sie tym ale też nie zaczełam jej ograniczać jedzenia (co i tak wydawało mi sie że malo je) i na drugiej wystawie sędzina dała mi do zrozumienia że ma apetyt i jest na pograniczu nadwagi :oops: i normy. Więc wprowadziłam pokarm light, ale jest taka żarta że wszystko by zjadła, tak więc troszkę zrzuciła z boczków. Ale i tak mam sunię chyba dużą jak na yorki, i przyznam sie że jej nigdy nie ważyłam:shake: . natomiast w Warszawie na Międzynarodówce gdzie wygrała 1 lokotę sędzina po wystawie mi powiedziała że lubi suczki większe, że podobała jej sie jedna ale była zbyt "krucha" :crazyeye: . Tak więc co sędzia to inny wzorzec. Uważam że każde yorki są piękne, zarówno te malutkie, te większe, wybarwione i nie wybarwione. Pozdrawiam, Monika
duszek01 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='melinda:-)']my tez sie postaramy byc w Zielonej Gorze...bo my mamy tylko 100km(jakos tak...;) )to sie wkoncu spotkamy ale musze zaarz zobaczyc kto sedziuje....[/quote] Sedziuje M.Kozłowska,bardzo wymagajaca sedzina.Wazna dla Niej jest budowa i włos.
Recommended Posts