Itka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Moniko musisz go rozgrzać, Możesz to zrobić rękami albo wstawić do ciepłej wody.Najlepiej nabrać mała ilość do jakiegoś pojemniczka i wtedy wstawic do ciepłej wody.Musisz to nsobie wypraktykować jak Ci jest wygodniej.Zasada jest jedna [B]rozgrza[/B]ć :lol:
madziulka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A czy ten olej nakładany na włos np 2 dni przed kąpielą i zostawiony oczywiście bez papilotów jako odżywka na suche koniuszki coś może pomóc ? Czy to bez sensu:roll: ??
nane Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jeżeli nasz York ma zniszczone włosy wówczas powienien cały czas chodzić naoliwiony, nałożenie oleju dwa dni przed kąpielą nic nie da :cool3: to tak samo jakby kobieta na mocno zniszczone włosy po farbowaniu :lookarou:nic nie nakładała dopiero na dzień przed kąpielą w zasadzie to nic nie daje pielęgnować włosy u Yorka należy systematycznie a nie tylko od czasu do czasu :niedowia:
Martyna22 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Itka']Moniko musisz go rozgrzać, Możesz to zrobić rękami albo wstawić do ciepłej wody.Najlepiej nabrać mała ilość do jakiegoś pojemniczka i wtedy wstawic do ciepłej wody.Musisz to nsobie wypraktykować jak Ci jest wygodniej.Zasada jest jedna [B]rozgrza[/B]ć :lol:[/quote] Czesc mamo:evil_lol: ja przepraszam ze sie wcinam ale mamy taka akcje charytatywna na molosach i musze wyslac posta z banerem akcji na innym forum wiec pomyslalam ze mame pozaczepiam hehehe:cool3: no i pieskom karmy tym dorzuce do miski w schronisku:cool1:Mam nadzieje ze mi wybaczycie:oops:Pozdrawiam
Alutka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Co się dzieje ?:shake: Nie do wiary:helo: Taka cisza :Help_2: W Krakowie jest zgłoszonych 105 yoreczków ! Czy nikt nie jedzie ?:crazyeye: :Rose: dobrego nigdy za wiele
Yoko Ono Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Alutka, oczywiście ja jade, już gdzieś pisałam, i faktycznie uważam że cisza tu straszna. z tego co pamiętam, jesteśmy chyba razem w klasie młodzieży, ja pewnie jestem ostatnia (jak zawsze), więc bardzo chętnie poznam Cie osobiście. Pozdrawiam, Monika
AlKil Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 kto jedzie do Sopotu??? Ja będę tam Z Killerkiem w klasie szczeniąt i będzie to nasz pierwsza wystawa.
duszek01 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 W takim razie trzymam kciuki.Ja juz pierwsza mam za sobą.;)
grygy Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='duszek01']W takim razie trzymam kciuki.Ja juz pierwsza mam za sobą.;)[/QUOTE] o a gdzie wystawialiście? i jak wyniki ? ;) ;) Ja melduje sie jutro w Krakowie - jako widz..uff nareszcie będzie bezstresowo :evil_lol:
duszek01 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 A chciałbys wiedzieć,co?:evil_lol: (żartuje) Wystawialismy w Czaplinku,sędziowała Pani Jurek:cool1: Jestem dumna i zadowolona z Fridy,bo jak na pierwszy raz to dla mnie super.Byłam w szoku jak zobaczyłam jak się zachowuje .Widac wystawy to to co lubi:cool3: Ocena doskonała,bez lokaty z bardzo ładnym opisem:p (13 suk w młodziezy) Pozdrawiam Renata
melinda:-) Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [QUOTE]AlKilkto jedzie do Sopotu??? Ja będę tam Z Killerkiem w klasie szczeniąt i będzie to nasz pierwsza wystawa.[/QUOTE] powodzonka na wystawie my juz mamy pierwsza za soba-było naprawde bardzo miło:loveu: my tez wystawialismy nasze szczeniaczki zniosły to dzielnie...
grygy Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='duszek01']A chciałbys wiedzieć,co?:evil_lol: (żartuje) Wystawialismy w Czaplinku,sędziowała Pani Jurek:cool1: Jestem dumna i zadowolona z Fridy,bo jak na pierwszy raz to dla mnie super.Byłam w szoku jak zobaczyłam jak się zachowuje .Widac wystawy to to co lubi:cool3: Ocena doskonała,bez lokaty z bardzo ładnym opisem:p (13 suk w młodziezy) Pozdrawiam Renata[/QUOTE] No to bardzo dobrze jak na początek, z czasem bedzie lepiej i pies i Ty musiscie sie oswajać z ringiem - z każdym wyjazdem będzie raźniej ;) pozdrawiam M
duszek01 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [LEFT][quote name='grygy']No to bardzo dobrze jak na początek, z czasem bedzie lepiej i pies i Ty musiscie sie oswajać z ringiem - z każdym wyjazdem będzie raźniej ;) [/LEFT] pozdrawiam M[/quote] No wszystko zalezy tez od sedziego.Dla niektórych licza sie tylko znajomosci:angryy: ,ale to juz inny temat. Ja akurat cenie tylko tych ludzi ,dla których to pies jest najważniejszy(chodzi mi o sedziów).Jezeli chodzi o Czaplinek to nie bede się wypowiadac ,kto był to wie o czym mówie/pisze:cool1: . Teraz juz rozumiem osoby,którzy maja swoich ulubionych sedziów i tylko do nich jeżdzą.
Yoko Ono Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Renatko, gratuluje udanego debiutu:B-fly: , mam nadzieję, że w końcu sie spotkamy kiedyś na jakiejś wystawie. Czy była z Tobą córeczka? ja byłam teraz w krakowie i na 23 sunie 4 lokata (co prawda liczyłam na coś więcej, no ale dobre i to). Bardzo żałuje, że nie wzięłam swojej córci, bo wyjątkowo dużo dzieci było w jej wieku i by sie nie nudziła, czy jedziesz na wystawę do Warszawy :cool3: ?? Pozdrawiam serdecznie, Monika
duszek01 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cześc Moniko Czytałam juz o sukcesie Twojej suni,4 lokata to tez jest bardzo dobrze:multi: Gratulacje:multi: Jezeli chodzi o moje dzieci to byłam z nimi w Szczecinie tak tylko popatrzeć.Niestety wymeczyłam sie strasznie,a One jeszcze bardziej.Sa jeszcze za małe.Pieski uwielbiają ,ale ogladanie ich przez minimum 3 godziny to dla nich tylko i wylacznie męczarnia:roll: Twoja niuńka jest starsza i moze to lepiej zniesie;) Do Warszawy niestety nie jade,w lipcu bedę na dwóch wystawach ,ale blizej siebie.;) Mam nadzieje ,ze sie jednak kiedys spotkamy,raczej na pewno ;) Pozdrawiam Serdecznie Renata
Yoko Ono Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Renatko, dziękuję za Gratulacje:lol: , my z kolei wybieramy sie teraz na urlop, ale specjalnie na wystawę wracam a potem dalej na mazury na tydzień:multi: . P.S. widziałam Fionke prosto od fryzjera jak wróciła, jest śliczna :loveu: Pozdrawiam serdecznie Monika
duszek01 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dzięki w imieniu Fionki;) Zycze Wam udanego urlopu:p
NNikka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Co tu taka cisza...? Czy nikt się na żadne wystawy nie wybiera? :crazyeye: Kto jedzie do Sopotu? Szybciutko mi sie tu meldować!
grygy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No chyba jednak większa czesc Yorkomaniaków zmieniła forum i dlatego mało tu się dzieje ;)
Yoko Ono Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Witam, melduje sie po urlopie, a na wystawe wybieram sie dopiero do Radomia :) Pozdrawiam wszystkich, Monika
melinda:-) Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 my tez wszystkich witamy;) my jedziemy do Legnicy bedzie to nasz debiut w mlodziezy,zobaczymy jak bedzie:razz: ;)
Recommended Posts