Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Pewnie, przywoźcie urwisy, a potem wystawie rachunki :evil_lol:

Btw - mój jamnik standard ważył 14,5 kg :smhair2: Myśleliśmy że to po kastracji (ze względów zdrowotnych ciachnięty), a on się przy kocie dożywiał :shake:[/quote]

[B]Wisełka no to mamy wolne i idziemy zaszaleć. [/B]

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Natychmiast jak damy do leni te nasze sznurki, tylko czy sie nie przestraszyła, bo coś zamilkła[/quote]

Nie no skąd. A nie ma jeszcze jakiś jamników w okolicy? Założyłabym przedszkole.. Doggy Day Care (albo night care) :)

Posted

[quote name='leni356']Nie no skąd. A nie ma jeszcze jakiś jamników w okolicy? Założyłabym przedszkole.. Doggy Day Care (albo night care) :)[/quote]
Mysle że da się załatwić więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='leni356']Nie no skąd. A nie ma jeszcze jakiś jamników w okolicy? Założyłabym przedszkole.. Doggy Day Care (albo night care) :)[/quote]

Postaram sie nazbierać grupę :)

Posted

Muszę przyznać że z żadnym psem nie rozumiem się już tak jak z moim jamnikiem, którego niestety już nie ma. Bo jamnik to taki pół-człowiek :) Tylko kręgosłup mi siadał przy nim bo przy każdym wyjściu do parku z dwoma psami kończyło się na targaniu z powrotem jamnika na rękach.
Także zapraszam jamniki bo lubię, oj lubię :multi:

Posted

[quote name='leni356']Muszę przyznać że z żadnym psem nie rozumiem się już tak jak z moim jamnikiem, którego niestety już nie ma. Bo jamnik to taki pół-człowiek :) Tylko kręgosłup mi siadał przy nim bo przy każdym wyjściu do parku z dwoma psami kończyło się na targaniu z powrotem jamnika na rękach.
Także zapraszam jamniki bo lubię, oj lubię :multi:[/quote]

[B]To prawda, z jamolem można pogadać nawet.[/B]

Posted

[quote name='Wisełka']No to podawaj adres Leni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 16 łap masz już załatwione :p[/quote]

Ale na pw, bo inaczej mi się zleci duuuuuużo więcej :cool3:

Posted

[quote name='Wisełka']No to podawaj adres Leni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 16 łap masz już załatwione :p[/quote]

[quote name='leni356']Ale na pw, bo inaczej mi się zleci duuuuuużo więcej :cool3:[/quote]

No i leni wymięka:roflt::roflt::roflt:
Wisełka pakujemy sznurki i robimy nalot bo nam się gdzieś schowa:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Isadora7']No i leni wymięka:roflt::roflt::roflt:
Wisełka pakujemy sznurki i robimy nalot bo nam się gdzieś schowa:megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]

16 łapek damy radę :multi:

Posted

Leni tak by przedszkole wyglądało:

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/1570/obraz065h.jpg[/IMG]

reszta tutaj:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/12466961-post717.html[/url]

:loveu:

Posted

[quote name='leni356']SUPER :loveu:[/quote]

Fajnie że Ci się podoba taka gromadka, tylko mojego Docenta to tak nie ustawisz nawet na chwile do fotki żeby sie nie ruszył :evil_lol: a Guciek będzie sobie powarkiwał na nieznanych kolegów :evil_lol:

Posted

[quote name='leni356']Ja się zastanawiam który z tych jamników którego ustawia? Na tym zdjęciu na takie spokojniutkie wyglądają..[/quote]

Bo to nie są psy ani Isadorki ani moje :lol: U nas każde ustawia każdego :diabloti:

Posted

[quote name='leni356']U mnie jamnik ustawiał resztę :lol:[/quote]
A my mamy same jamniki :loveu:
Spadam stąd, wystarczy na dziś smietnika na Guciowym wątku :evil_lol:

Posted

[quote name='leni356']Ja się zastanawiam który z tych jamników którego ustawia? Na tym zdjęciu na takie spokojniutkie wyglądają..[/quote]

Wpatrzone w łapóweczkę którą Pani trzyma. Poza tym wystawowe, więc potrafią nie to co moje "kundle".

[quote name='Wisełka']Bo to nie są psy ani Isadorki ani moje :lol: U nas każde ustawia każdego :diabloti:[/quote]

[quote name='leni356']U mnie jamnik ustawiał resztę :lol:[/quote]

No to u mnie jest kołomyjka, jamnik ustawia jamnika.

No ale to też jest mistrzostwo, sześć jamnikó pozuje na krzesłach i jeszcze w strojach:

[IMG]http://images39.fotosik.pl/44/9c6ce5c570f81e36med.jpg[/IMG]

Gdzies na tym wątku ta sama szóstka w wersji na stole
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/tolek-jamniki-korabiewckie-nowe-fotki-12846/index69.html[/url]

a przyznam, że każdy z tych jamników ma inny charakter[ek].

:loveu:

Posted

Te jamniki na krześle to w pierwszej chwili myślałam że figurki.. :)

Przepraszamy Guciołku za śmietnik.. wymiziam w nagrodę :)
To kiedy do mnie dzieci przywozicie?? :razz: