aga_ostaszewska Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind pewnie jak zwykle zalatana... jeszcze do tego miała chwilowy problemik z Majeczką... ale z tego co wiem, to juz wszystko oka :D Miejmy nadzieje, że niebawem zawita znow do swojej galerii, bo zapowiada sie sliczna sobotnio-niedzielna pogoda... Quote
Wind Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Milo, ze jeszcze o mnie tutaj pamietacie :D :D :D Rzeczywiscie mam troche pracy i maly bol glowy, bo na piatek szukam modela i jakos znalezc nie moge :-? Ehhh ... zycie ;) W atmosferze jesieni pozowala mi moja Przyjaciolka, osoba absolutnie szczegolna, a przy tym cierpliwa i wyrozumiala :-) Mam nadzieje, ze nie obedrze mnie ze skory za mala prezentacje Jej zdjec ;) Asiu, co zlego to nie ja :D [img]http://img73.imageshack.us/img73/5516/img3388xy3es.jpg[/img] [img]http://img73.imageshack.us/img73/687/img3438xyy9wn.jpg[/img] [img]http://img366.imageshack.us/img366/5486/img3511xyy0zg.jpg[/img] Quote
Daga_i_Oskar Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Boshe ale cudne zdjęcie :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Ja też takie chcem ! Beatko przyjezdzaj do mnie !!! Quote
anushka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 i niech mi ktoś powie,że jesień jest brzydka :evil: :evil: śliczne kolorki na tej jesieni... :o :o Quote
Siostra Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind, zdjęcia super. Subtelna modelka w jesiennej zadumie - prima sort :D Quote
Justa Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Wind powiem tylko tyle - dech mi zaparło. bo w tych zdjęciach jest takie ciepło. :angel: Quote
Ka-ka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 no przecież jak Ci napiszę, że zdjęcia śliczne, to nie będzie to nic nowego, bo Ty to dobrze wiesz ale napiszę.....ŚWIETNE....zwłaszcza pierwsze (bardzo ciepłe, radosne i szczere) i ostatnie (aż mnie na myślenie wzięło.....) Quote
dbsst Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [img]http://img73.imageshack.us/img73/5516/img3388xy3es.jpg[/img] ne no kooooooooooooooooooooosa Quote
Basenji Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Te trzy fotki ( zwłaszcza pierwsze) są tradycyjnie fantastyczne. Gratulacje i czekam moze na inne tematy. Zdrówko Quote
Evelina Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [b]Wind [/b], piekne fotki !!! :D Ja jednak mam swoje trzy grosze :oops: Mnie brakuje czesci dloni modelki na tej fotce. Tak jakos mnie to razi :oops: [b]Wind [/b]ratuj i przekonaj mnie, ze ten element jest zbedny w tym przypadku :wink: [img]http://img73.imageshack.us/img73/5516/img3388xy3es.jpg[/img] Quote
Basenji Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Ewelina, ta część dłoni miała zawinięty palec, bo modelka go sobie przytrzasnęła. Ale Wind to fantastycznie skadrowała i..jest OK. zdrówko Quote
Evelina Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Wiesz [b]Basenji[/b], podejrzewam, ze ona sie czegos trzymala, bo w takiej pozycji dlugo sie nie ustoi :roll: Quote
Tymoteusz Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 śliczne są te zdjęcia :D jestem pod wrażeniem :) Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [b]Wind[/b].....ja Cię bardzo przepraszam, ja wiem, że to nie moja (a raczej mojego maleństwa) galeria...ale po prostu od wczoraj nie mogę się powstrzymać...... :lol: jak tak patrzę na Twoją jesień (widzę, że w końcu nie zrealizowałaś planów związanych z rudowłosą jesienią :wink: ), która raczej prezentuje ciemne barwy, to po prostu nie potrafię się powstrzymać od przywołania obrazu mojej "jesieni", jak najbardziej zresztą dogomaniackiej :D oczywiście kiepściuńki sprzęcik, brak umiejętności wykorzystania walorów programów do obróbki zdjęć oraz ogólna niewiedza sprawiają, że technicznie moje fotki znaleźć się tu raczej nie powinny :oops: ale tę jedną mam nadzieję, iż mi wybaczysz no tylko popatrz...... jak się moja jesień ładnie by komponowałą z Twoją Jesienią w wydaniu prawie "black" :wink: 8) [img]http://img409.imageshack.us/img409/4500/weekend03629mb.jpg[/img] Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 dzięki :oops: jak się trochę ogarnę, to wrzucę może jeszcze kilka fotek mojej jesieni do Prestonkowej galerii....wprawdzie fotki są strasznie niedopracowane, ale wynikało to z wariackiego charakteru spaceru, co w skrócie wygądało mniej więcej tak: "ooooo.......przez chwilę nie pada.....robimy zdjęcie...uwagaaaaa..........kurczak...znowu pada :( " :lol: warunki były wybitnie niesprzyjające, ale musiałam wykorzystać fakt pożyczenia aparatu 8) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 to ja trzymam sie z napiecia krzesla i czekam na foty :D a i jak mam dzis duuuuuuuuuuuuzo bo 500 zdjec :d jesienno spacerowych :D Quote
Wind Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='Evelina'][b]Wind [/b], piekne fotki !!! :D Ja jednak mam swoje trzy grosze :oops: Mnie brakuje czesci dloni modelki na tej fotce. Tak jakos mnie to razi :oops: [b]Wind [/b]ratuj i przekonaj mnie, ze ten element jest zbedny w tym przypadku :wink: [/quote] [b]Evelinko,[/b] Nie ma co przekonywac ;) W istocie, brakuje czesci dloni. Jedynym uzasadnieniem jest wybor kadru. Gdy robilam zdjecie (zawsze kadruje w czasie rzeczywistym, a nie pozniej w kompie) bylam przekonana, ze kadr pionowy (modelka w pionie) bedzie ok i ze tego wlasnie chce. Potem, ogladajac zdjecie stwierdzilam, ze przechyle modelke tak aby zdjecie nabralo wiekszej dynamiki. Gdy przechylilam ... to juz sama wiesz, prawda? Zabraklo mi przestrzeni z prawej ... Jednak wazniejszy byl dla mnie taki zwichrowany kadr, anizeli cale dlonie ... Coz ... czasami nie mozna miec wszystkiego :cry: Poza tym dziekuje za komenty :D Gdy mnie nie bylo to fotografowalam ... przedwiosnie :lol: :lol: :lol: Ehhhh zycie ... ;) Quote
Wind Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [b]Ka-Ka,[/b] Bardzo fotogeniczna masz jesien w typie "black" :D :D :D Rzeczywiscie do mojej pasowalaby jak ulal! Widze, ze i Ty znajdujesz wielka przyjemnosc w foceniu! Tak trzymac :-) [b]Debesciaku,[/b] Mam nadzieje, ze na srode przygotujesz dla mnie mnostwo foteczek do oblookania! :-) Quote
AniaZi Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 ale zajefajne foty :o :o Super jesienne klimaty :D Tez kcem takie zdjecia :lol: Quote
Evelina Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Wind'][b]Evelinko,[/b] Nie ma co przekonywac ;) W istocie, brakuje czesci dloni. Jedynym uzasadnieniem jest wybor kadru. Gdy robilam zdjecie (zawsze kadruje w czasie rzeczywistym, a nie pozniej w kompie) bylam przekonana, ze kadr pionowy (modelka w pionie) bedzie ok i ze tego wlasnie chce. Potem, ogladajac zdjecie stwierdzilam, ze przechyle modelke tak aby zdjecie nabralo wiekszej dynamiki. Gdy przechylilam ... to juz sama wiesz, prawda? Zabraklo mi przestrzeni z prawej ... Jednak wazniejszy byl dla mnie taki zwichrowany kadr, anizeli cale dlonie ... Coz ... czasami nie mozna miec wszystkiego :cry: [/quote]Echhh... no co ja zrobie, ze Cie lubie :buzi: Takie wlasnie mialam wrazenie ogladajac te fotke, ze musialas dokonac wyboru :roll: :wink: [size=2]Jesli znajdziesz chwilke czasu, bardzo prosze, daj kilka opinii o fotkach w konkursie Nasze MAKRO. Kazdy z uczestnikow z pewnoscia chetnie przeczyta Twoje uwagi :D [/size] Quote
Ka-ka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [b]Beatko[/b], ja KOCHAM fotografować...tylko nie umiem :oops: i nie mam sprzętu :( jak kiedyś znajdziesz w swoim zabieganiu chwilkę, to podrzucę Ci kilka fotek, co?? na kursy mnie narazie nie stać :cry: ale chętnie bym wysłuchała paru słów kontruktywnej krytyki 8) :wink: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Wind ma sie rozumiec caly komp bedzie Twoj ;) a szczegolnie folder Eos proby ;) jak bedziesz kciala to nawet pozwole Ci sie pobawic Emilem (o ile to w ogole zrobi na Tobie wrazenie hahahahahaha ;) ) Quote
Wind Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='Ka-ka'][b]Beatko[/b], ja KOCHAM fotografować...tylko nie umiem :oops: i nie mam sprzętu :( jak kiedyś znajdziesz w swoim zabieganiu chwilkę, to podrzucę Ci kilka fotek, co?? na kursy mnie narazie nie stać :cry: ale chętnie bym wysłuchała paru słów kontruktywnej krytyki 8) :wink:[/quote] [b]Kamilko,[/b] W listopadzie mam zdecydowanie wiecej luzu niz teraz, wiec zapraszam :D :D :D Bardzo chetnie obejrze Twoje zdjecia :D [b]debesciaku,[/b] Obejrze i folderek EOS i samego sprawce Twoich ostatnich natchnien i uniesien :D Alez bedzie fajnie! Jak chcesz to przywioze Ci na probe moj superancki obiektywik. W Polsce jest ich tylko pare sztuk ... moze nawet na palcach jednej reki mozna je liczyc :-) Wyobraz sobie ... o f/1.2 :-) Daje doslownie papierowa GO :-) Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='"Wind"'][quote name='Ka-ka'][b]Beatko[/b], ja KOCHAM fotografować...tylko nie umiem :oops: i nie mam sprzętu :( jak kiedyś znajdziesz w swoim zabieganiu chwilkę, to podrzucę Ci kilka fotek, co?? na kursy mnie narazie nie stać :cry: ale chętnie bym wysłuchała paru słów kontruktywnej krytyki 8) :wink:[/quote] [b]Kamilko,[/b] W listopadzie mam zdecydowanie wiecej luzu niz teraz, wiec zapraszam :D :D :D Bardzo chetnie obejrze Twoje zdjecia :D [b]debesciaku,[/b] Obejrze i folderek EOS i samego sprawce Twoich ostatnich natchnien i uniesien :D Alez bedzie fajnie! [b]Jak chcesz to przywioze Ci na probe moj superancki obiektywik. W Polsce jest ich tylko pare sztuk ... moze nawet na palcach jednej reki mozna je liczyc :-) Wyobraz sobie ... o f/1.2 :-) Daje doslownie papierowa GO :-)[/[/b]quote] :o zemdlalam pytanie nawet nie smiem prosic o boshe juz mam ciarki Quote
Recommended Posts