Wind Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Wciaz mamy jesien ... a ja miedzy jedna Mloda Para a druga, jedna modelka a inna wciaz fotografuje moja "twarz wrzesnia" :lol: [img]http://img352.imageshack.us/img352/3599/img2427xy6gs.jpg[/img] [img]http://img352.imageshack.us/img352/364/img2423xy5dv.jpg[/img] Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Matko, ale lwia grzywa i poza. Strasznie groźny ten piesiak. Zdrówko :lol: Quote
dbsst Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 qrcze rewelka Panna Mlosa taka Iskierka Prawdziwa Krolowa tego dnia super Wind mnie sie podoba ;) twarz wrzesnia rownie milusinska :D Quote
Wind Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 [b]Basenji,[/b] Nie tylko lwia poza i grzywa, ale calkiem tygrysi temperament :D [b]dbsst,[/b] Dziekuje :-) [i]Jesien wkrotce pomaluje nam swiat pieknymi, cieplymi kolorami ... Szukam wiec kobiety jesiennej, moze rudej, moze nie, z piegami lub bez, melancholijnej lub wrecz przeciwnie z ognistym temperamentem :-) Sesja w pieknym plenerze, bajecznie kolorowa i niezwykle plastyczna ... Ot tak ... dla zabawy i na pamiatke dla jakiejs Dogomaniaczki :-) Jesli ktoras chetna i odwazna to bardzo prosze wysylac do mnie maile :-) Zapraszam ... bedzie magicznie ...[/i] Dla przypomnienia. Moja [url=http://www.pbase.com/beata_dubiel/image/35623815]Jesien[/url] w ubieglym roku tak wygladala :-) Quote
arima Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Wind weż Lazy :modla: Ona jest taka śliczna, że o każdej porze roku dobrze wygląda a jeszcze na fotach robionych przez Ciebie to już wogóle nie moge sobie jej wyobrazić :P Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Wiid, ja ci podpowiem, że Hexi nie dość, że jest śliczną dziewczyną, to do tego rudą :D I na Kabatach mieszka :D Bardzo możliwe, że mnie za to zabije, ale co tam, warto :wink: Quote
Księżycowa_Pyza Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Lazy mam cos dla ciebie hihi ślub na Hawajach :wink: [url]http://www.mojehawaje.pl/oferta.html[/url] Quote
dbsst Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 sliczna jesien :D Lazy to wiosna albo lato takie bardzo zmyslowe lato :D a moze jesienna Agabass 8) Quote
Tiggy Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 HA!! Obejrzalam wszystko 8) I bede reglarnie wpadac zeby podziwiac zdjecia, bo sa znakomite! Zachwycaja mnie te fotki, tez tak bym chciala kiedys umiec... :roll: :fadein: Na razie jestem na etapie kupowania aparatu, przyjedzie do mnie z Korei prawdopodobnie, a potem sie zobaczy... moze zamiast architektury krajobrazu cos zwiazanego z fotografia? Chcialabym :) [size=2]Ja jestem rozmiar 34-36, a do tego prawie 180 wzrostu... :lol: [/size] Quote
Wind Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [b]Tiggy,[/b] A moze jakies fotki na maila dostane? :D [b]arima,[/b] Ja wiem, ze Lazy jest urocza, ale gdzie jest Wawa a gdzie Szczecin :( :( [b]asher,[/b] Co Ty powiesz? Taka fajna, po sasiedzku a ja Jej jeszcze nie znam? Quote
arima Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wind gdybym miała jej urode to bym do Ciebie na pieszo że Szczecina dotarła :lol: Quote
Wind Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [quote name='arima']Wind gdybym miała jej urode to bym do Ciebie na pieszo że Szczecina dotarła :lol:[/quote] [b]arima[/b], widze ze kolejna z "grzechem" skromnosci ;) :D Quote
arima Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='Wind'][quote name='arima']Wind gdybym miała jej urode to bym do Ciebie na pieszo że Szczecina dotarła :lol:[/quote] [b]arima[/b], widze ze kolejna z "grzechem" skromnosci ;) :D[/quote] blaaaachacha....Z czystym ,dużym lustrem w domu a nie grzechem skromności :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Tiggy Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Wind, moge fotki Ci jutro przeslac - ale nie sadze,zeby cos z tego bylo... ;) Poza tym na kazdym zdjeciu wygladam inaczej, a na zadnym z nich tak jak naprawde... :lol: Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='Wind'][i]Jesien wkrotce pomaluje nam swiat pieknymi, cieplymi kolorami ... Szukam wiec kobiety jesiennej, moze rudej, moze nie, z piegami lub bez, melancholijnej lub wrecz przeciwnie z ognistym temperamentem :-) Sesja w pieknym plenerze, bajecznie kolorowa i niezwykle plastyczna ... Ot tak ... dla zabawy i na pamiatke dla jakiejs Dogomaniaczki :-) Jesli ktoras chetna i odwazna to bardzo prosze wysylac do mnie maile :-) Zapraszam ... bedzie magicznie ...[/i][/quote]I przebieralnia w krzakach [img]http://manu.dogomania.pl/emot/diabelek.gif[/img] To nie zlosliwosc, takie byly wspomnienia poprzedniej jesiennej dziewczyny :lol: Quote
Teklunia Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 o jak ja bym chcial byc ruda... :roll: zawsze marzylam o takiej sesji, zeby miec wreszcie zdjecia na ktorych wyszlam jakos znosnie... bo jak dotad nikt mnie tak nie "uchwycil" :wink: no coz, bede sobie wmawiac ze to wina fotofrafow :wink: Quote
Wind Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Wind'][i]Jesien wkrotce pomaluje nam swiat pieknymi, cieplymi kolorami ... Szukam wiec kobiety jesiennej, moze rudej, moze nie, z piegami lub bez, melancholijnej lub wrecz przeciwnie z ognistym temperamentem :-) Sesja w pieknym plenerze, bajecznie kolorowa i niezwykle plastyczna ... Ot tak ... dla zabawy i na pamiatke dla jakiejs Dogomaniaczki :-) Jesli ktoras chetna i odwazna to bardzo prosze wysylac do mnie maile :-) Zapraszam ... bedzie magicznie ...[/i][/quote]I przebieralnia w krzakach [img]http://manu.dogomania.pl/emot/diabelek.gif[/img] To nie zlosliwosc, takie byly wspomnienia poprzedniej jesiennej dziewczyny :lol:[/quote] Moja w krzaczorach sie nie przebierala :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='Wind']Moja w krzaczorach sie nie przebierala :lol: :lol: :lol:[/quote]A gdzie ? :roll: Quote
Wind Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Wind']Moja w krzaczorach sie nie przebierala :lol: :lol: :lol:[/quote]A gdzie ? :roll:[/quote] Oj Evelinko, wyobraznia dziwne rzeczy Ci podpowiada :lol: :lol: :lol: Jesien tak przyszla ubrana z domu :D :D :D Czy teraz jasne? Quote
Evelina Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='Wind'] Oj Evelinko, wyobraznia dziwne rzeczy Ci podpowiada :lol: :lol: :lol: Jesien tak przyszla ubrana z domu :D :D :D Czy teraz jasne?[/quote]I wszystkie Twoje Panie Jesienie tak mialy ? :hmmmm: Mnie chodzi po glowie ze ktoras sie jednak przebierala :lol: Quote
Wind Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Wind'] Oj Evelinko, wyobraznia dziwne rzeczy Ci podpowiada :lol: :lol: :lol: Jesien tak przyszla ubrana z domu :D :D :D Czy teraz jasne?[/quote]I wszystkie Twoje Panie Jesienie tak mialy ? :hmmmm: Mnie chodzi po glowie ze ktoras sie jednak przebierala :lol:[/quote] Evelina ... tiaaa ... chyba moja Majka, z niebieskiej obrozy na czerwona :roflt: :roflt: :roflt: Quote
tajdzi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ja kcem! ja kcem!!! :hand: ale siem nie nadajem :puppydog: Quote
LAZY Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Arima... :oops: Ja pewno tez bym chciała....ale fakt, ze dosc to daleko..chociaz mój facet twierdzi, ze bez problemu mnie rpzywiezie jak tylko trzeba będzie :wink: Ale ruda niestety nie jestem:) Quote
dbsst Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='LAZY']Arima... :oops: Ja pewno tez bym chciała....ale fakt, ze dosc to daleko..chociaz mój facet twierdzi, ze bez problemu mnie rpzywiezie jak tylko trzeba będzie :wink: Ale ruda niestety nie jestem:)[/quote] no nie jak tak to LAZY LAZY LAZY :D Quote
arima Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='LAZY']Arima... :oops: Ja pewno tez bym chciała....ale fakt, ze dosc to daleko..chociaz mój facet twierdzi, ze bez problemu mnie rpzywiezie jak tylko trzeba będzie :wink: Ale ruda niestety nie jestem:)[/quote] Lazy chyba są takie pianki co to po jednym myciu sie spłukują :wink: Quote
Recommended Posts