tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']Ostatni będa pierwszymi 8)[/quote] Za późno :evilbat:[/quote] Adda jest pierwsza i ostatnia :evilbat: spryciula jedna Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='tajdzi']Adda jest pierwsza i ostatnia :evilbat: spryciula jedna[/quote] Czego się nie zrobi dla tortu :drinking: Quote
Wind Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Dziewczyny, Dzieki wielkie w imieniu Babci :-) A co tam ... Babcia z netu (nawet ma stale lacze :-)) i kompa korzysta (bo na czym by do ZUS-u listy pisala :lol: ), wiec zapodam jej adres stronki to moze sama podziekuje :-) A co torciku, to Babunia wlasnorecznie piecze, kreci kremy, ubija smietany i sama robi polewy, lukruje owoce i generalnie wszystko co kupne jest dla niej fe i nie na miejscu. Moze dlatego, jedyne konflikty jakie mamy to o zupki Knorr'a, proszkowane sosy i pierniki Delecta z napisem "zawsze wychodzi" :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Wind']Babcia z netu (nawet ma stale lacze :-)) i kompa korzysta (bo na czym by do ZUS-u listy pisala :lol: ), wiec zapodam jej adres stronki to moze sama podziekuje :-)[/quote] Zapodaj, zapodaj 8) [quote]Babunia wlasnorecznie piecze, kreci kremy, ubija smietany i sama robi polewy, lukruje owoce [/quote] Jak daleko mieszka Babcia? :lol: Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [b]Wind[/b], ty to normalnie sadystka jesteś! :evil: O takich pysznościach opowiadasz, a ja na diecie :sabber: Quote
tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [img]http://fool.exler.ru/sm/kap.gif[/img] Ty nam tu o tych tortach lepiej nie pisz Bo się zaślinimy :oops: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='tajdzi'][img]http://fool.exler.ru/sm/kap.gif[/img] Ty nam tu o tych tortach lepiej nie pisz Bo się zaślinimy :oops:[/quote] I znowu za późno :evilbat: Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda'][quote name='tajdzi'][img]http://fool.exler.ru/sm/kap.gif[/img] Ty nam tu o tych tortach lepiej nie pisz Bo się zaślinimy :oops:[/quote] I znowu za późno :evilbat:[/quote] Nie dość, że nam torta zeżre, to nawet ślinić się nie pozwala :evil: Quote
Wind Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb: Quote
tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Wind']Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb:[/quote] no nieeee :roll: I nas tak zaślinionych i bez zdjęć zostawisz :evil: Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Wind']Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb:[/quote] :grab: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Wind']Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb:[/quote] A taka niby anielska, taka niby łagodna... :wink: Quote
tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda'][quote name='Wind']Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb:[/quote] A taka niby anielska, taka niby łagodna... :wink:[/quote] A tu różki wyszły :evilbat: A my nadal siedzimy zaślinieni i będzie trzeba niedługo dogomanię odwadniać ;) Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Wind']A co torciku, to Babunia wlasnorecznie piecze, kreci kremy, ubija smietany i sama robi polewy, lukruje owoce i generalnie wszystko co kupne jest dla niej fe i nie na miejscu. Moze dlatego, jedyne konflikty jakie mamy to o zupki Knorr'a, proszkowane sosy i pierniki Delecta z napisem "zawsze wychodzi" :lol: :lol: :lol:[/quote] :sabber: :new-bday: Dla Babci :angel: Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 ide jesc brzoskwinki nie takie pyszne jak babciny tort ale tez nie zgorsze bo serwowane przez TZ :D Quote
Poświata Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 A ja na kolację pożarłam właśnie grejpfruta i chyba w brzuchu mi burczy :( . Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Poświata']A ja na kolację pożarłam właśnie grejpfruta i chyba w brzuchu mi burczy :( .[/quote] hihihihihi to popij go woda :D i zjedz kolacje :D Quote
Poświata Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Agga']nie ma fotek :cry:[/quote] Mojego grejpfrta :o ?? Czy brzoskwinek [b]DeBe[/b]??? Nie ma bo pożarłyśmy, zanim fotki zrobiłyśmy :wink: :lol: . Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='Agga']nie ma fotek :cry:[/quote] Mojego grejpfrta :o ?? Czy brzoskwinek [b]DeBe[/b]??? Nie ma bo pożarłyśmy, zanim fotki zrobiłyśmy :wink: :lol: .[/quote] hehehehehe a potem wzielysmy sie za modelki Wind hahahahhahaha Quote
Poświata Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 I teraz obgryzamy kosteczki i oblizujemy paluszki :P :D :P . Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 :o Nie straszcie, bo już się żadna nie zgłosi... :roll: Quote
Panula Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Kochani, cudna Wind nie dosyc, ze zrobila nam ta przewspaniala sesje to jeszcze przyslala mi plyte z nimi!!! To najwspanialsza niespodzianka w mojej skrzynce pocztowej od daaaawna!!!!!!!!! I jeszcze te dodatkowe fotki! :modla: Juz mam pomysl jak zrobic takie rameczki z beatkowymi fotami Amelii!! TO PAMIATKA NA CALE ZYCIE!!!! ........ taka prawdziwa sesja :lol: :lol: [size=6]DZIEKUJEMY RAZ JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size] Co wspominam to mi sie milo robi!!! Czekam na nastepne zdjecia dogomaniaczek ...ciekawe kto bedzie ta tajemnicza blondi ;) :D Quote
Recommended Posts