Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']Ostatni będa pierwszymi 8)[/quote] Za późno :evilbat:[/quote]

Adda jest pierwsza i ostatnia :evilbat: spryciula jedna

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,

Dzieki wielkie w imieniu Babci :-) A co tam ... Babcia z netu (nawet ma stale lacze :-)) i kompa korzysta (bo na czym by do ZUS-u listy pisala :lol: ), wiec zapodam jej adres stronki to moze sama podziekuje :-)

A co torciku, to Babunia wlasnorecznie piecze, kreci kremy, ubija smietany i sama robi polewy, lukruje owoce i generalnie wszystko co kupne jest dla niej fe i nie na miejscu. Moze dlatego, jedyne konflikty jakie mamy to o zupki Knorr'a, proszkowane sosy i pierniki Delecta z napisem "zawsze wychodzi"
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wind']Babcia z netu (nawet ma stale lacze :-)) i kompa korzysta (bo na czym by do ZUS-u listy pisala :lol: ), wiec zapodam jej adres stronki to moze sama podziekuje :-)[/quote] Zapodaj, zapodaj 8)
[quote]Babunia wlasnorecznie piecze, kreci kremy, ubija smietany i sama robi polewy, lukruje owoce [/quote] Jak daleko mieszka Babcia? :lol:

Posted

[quote name='tajdzi'][img]http://fool.exler.ru/sm/kap.gif[/img]
Ty nam tu o tych tortach lepiej nie pisz
Bo się zaślinimy :oops:[/quote] I znowu za późno :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='tajdzi'][img]http://fool.exler.ru/sm/kap.gif[/img]
Ty nam tu o tych tortach lepiej nie pisz
Bo się zaślinimy :oops:[/quote] I znowu za późno :evilbat:[/quote]

Nie dość, że nam torta zeżre, to nawet ślinić się nie pozwala :evil:

Posted

[quote name='Wind']Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb:[/quote]

no nieeee :roll:
I nas tak zaślinionych i bez zdjęć zostawisz :evil:

Posted

[quote name='Wind']Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb:[/quote]
A taka niby anielska, taka niby łagodna... :wink:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']Mniam, mniam :-) Jutro wybywam co by gary z kremu wylizywac. W piatek impreza i wlasciwa wyzerka :sweetCyb:[/quote]
A taka niby anielska, taka niby łagodna... :wink:[/quote]

A tu różki wyszły :evilbat:
A my nadal siedzimy zaślinieni i będzie trzeba niedługo dogomanię odwadniać ;)

Posted

[quote name='Wind']A co torciku, to Babunia wlasnorecznie piecze, kreci kremy, ubija smietany i sama robi polewy, lukruje owoce i generalnie wszystko co kupne jest dla niej fe i nie na miejscu. Moze dlatego, jedyne konflikty jakie mamy to o zupki Knorr'a, proszkowane sosy i pierniki Delecta z napisem "zawsze wychodzi"
:lol: :lol: :lol:[/quote]

:sabber:

:new-bday: Dla Babci :angel:

Posted

[quote name='Poświata']A ja na kolację pożarłam właśnie grejpfruta i chyba w brzuchu mi burczy :( .[/quote]

hihihihihi to popij go woda :D i zjedz kolacje :D

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='Agga']nie ma fotek :cry:[/quote]
Mojego grejpfrta :o ?? Czy brzoskwinek [b]DeBe[/b]???
Nie ma bo pożarłyśmy, zanim fotki zrobiłyśmy :wink: :lol: .[/quote]

hehehehehe a potem wzielysmy sie za modelki Wind hahahahhahaha

Posted

Kochani,
cudna Wind nie dosyc, ze zrobila nam ta przewspaniala sesje to jeszcze przyslala mi plyte z nimi!!!
To najwspanialsza niespodzianka w mojej skrzynce pocztowej od daaaawna!!!!!!!!! I jeszcze te dodatkowe fotki! :modla:
Juz mam pomysl jak zrobic takie rameczki z beatkowymi fotami Amelii!!

TO PAMIATKA NA CALE ZYCIE!!!! ........ taka prawdziwa sesja :lol: :lol:

[size=6]DZIEKUJEMY RAZ JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Co wspominam to mi sie milo robi!!!
Czekam na nastepne zdjecia dogomaniaczek ...ciekawe kto bedzie ta tajemnicza blondi ;) :D