Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda']No miałam nadzieję, ze właśnie wypepłałaś :lol:[/quote]

niestety ale jakbym wiedzial to mozesz liczyc na moje peplanie i z checia bym wygadala ;)

Posted

[quote name='tajdzi']Ale czy Wind nie jedzie teraz na urlopik?[/quote]

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho ;)

a zreszta druga nominowana jest tajdzi

- sliczna wiosenna
- ma wiele psow w koncu schroniskowe tez jej ;)

Posted

[b]debe[/b], coś mi się zdaje, że z Twoimi detektywistycznymi zapędami lada dzień będziesz poważną konkurencją dla Rutkowskiego :D . O komisarzu Zawadzie nie wspominając hehehe :P

Posted

[quote name='Siostra'][b]debe[/b], coś mi się zdaje, że z Twoimi detektywistycznymi zapędami lada dzień będziesz poważną konkurencją dla Rutkowskiego :D . O komisarzu Zawadzie nie wspominając hehehe :P[/quote]

hehehehehe ciekawe jak blisko prawdy jestem ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Siostra'][b]debe[/b], coś mi się zdaje, że z Twoimi detektywistycznymi zapędami lada dzień będziesz poważną konkurencją dla Rutkowskiego :D . O komisarzu Zawadzie nie wspominając hehehe :P[/quote]

hehehehehe ciekawe jak blisko prawdy jestem ;)[/quote]

Też jestem ciekawa :wink:

Posted

Ej ! Nie spekulowac mi tutaj :evilbat:
Owszem, Wind od 1 czerwca wybywa na urlopik :-) Ale do pierwszego jeszcze wiele sie moze zdarzyc 8)
A jutro Wind wybywa na dlugi weekend uwiecznic 80-lecie urodzin swojej Babci :D
Szykuje sie mega imprezka szczegolnej dla mnie Osoby :D

Posted

[b]Wind[/b], ucałowania dla babci :D Będziesz miała co fotografować :P A jakby troszkę tortu zostało to wiesz... ja chętnie... :lol:

Posted

[quote name='dbsst']adda [b]jak nie bedziesz mogla zmiescic torciku[/b] to Ci pomoge :D[/quote] Niemożliwa jest taka możliwość :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']adda [b]jak nie bedziesz mogla zmiescic torciku[/b] to Ci pomoge :D[/quote] Niemożliwa jest taka możliwość :lol:[/quote]

No popatrz...
A tak niewinnie wygląda ta nasza adda

[size=1]to ja sie muszę zastanowić, czy mi jedna porcja tiramisu wystarczy przy okazji spotkania na kocim pokazie[/size]

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']adda [b]jak nie bedziesz mogla zmiescic torciku[/b] to Ci pomoge :D[/quote] Niemożliwa jest taka możliwość :lol:[/quote]

qrcze ale ja dalej bede miec nadzieje :lol:

Posted

[quote name='tajdzi'][size=1]to ja sie muszę zastanowić, czy mi jedna porcja tiramisu wystarczy przy okazji spotkania na kocim pokazie[/size][/quote]

W duchy wierzysz? :o [size=1]Adda zmiecie cała i poprosic o więcej[/size] 8)

Posted

[quote name='asher'][quote name='tajdzi'][size=1]to ja sie muszę zastanowić, czy mi jedna porcja tiramisu wystarczy przy okazji spotkania na kocim pokazie[/size][/quote]

W duchy wierzysz? :o [size=1]Adda zmiecie cała i poprosic o więcej[/size] 8)[/quote] Zmiete swoją porcję i Wasze, nawet nie zauważycie kiedy :evilbat: