dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda']No miałam nadzieję, ze właśnie wypepłałaś :lol:[/quote] niestety ale jakbym wiedzial to mozesz liczyc na moje peplanie i z checia bym wygadala ;) Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='tajdzi']Ale czy Wind nie jedzie teraz na urlopik?[/quote] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho ;) a zreszta druga nominowana jest tajdzi - sliczna wiosenna - ma wiele psow w koncu schroniskowe tez jej ;) Quote
Siostra Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [b]debe[/b], coś mi się zdaje, że z Twoimi detektywistycznymi zapędami lada dzień będziesz poważną konkurencją dla Rutkowskiego :D . O komisarzu Zawadzie nie wspominając hehehe :P Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='Siostra'][b]debe[/b], coś mi się zdaje, że z Twoimi detektywistycznymi zapędami lada dzień będziesz poważną konkurencją dla Rutkowskiego :D . O komisarzu Zawadzie nie wspominając hehehe :P[/quote] hehehehehe ciekawe jak blisko prawdy jestem ;) Quote
tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Siostra'][b]debe[/b], coś mi się zdaje, że z Twoimi detektywistycznymi zapędami lada dzień będziesz poważną konkurencją dla Rutkowskiego :D . O komisarzu Zawadzie nie wspominając hehehe :P[/quote] hehehehehe ciekawe jak blisko prawdy jestem ;)[/quote] Też jestem ciekawa :wink: Quote
Wind Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Ej ! Nie spekulowac mi tutaj :evilbat: Owszem, Wind od 1 czerwca wybywa na urlopik :-) Ale do pierwszego jeszcze wiele sie moze zdarzyc 8) A jutro Wind wybywa na dlugi weekend uwiecznic 80-lecie urodzin swojej Babci :D Szykuje sie mega imprezka szczegolnej dla mnie Osoby :D Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [b]Wind[/b], ucałowania dla babci :D Będziesz miała co fotografować :P A jakby troszkę tortu zostało to wiesz... ja chętnie... :lol: Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 WIELKIE :bzui: dla babci adda jak nie bedziesz mogla zmiescic torciku to Ci pomoge :D Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='dbsst']adda [b]jak nie bedziesz mogla zmiescic torciku[/b] to Ci pomoge :D[/quote] Niemożliwa jest taka możliwość :lol: Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [color=orange][b]200 lat dla Babci!!![/b][/color] :tort: A jakby co, to melduje się kolejna chętna na resztki tortu :eating: 8) Quote
tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']adda [b]jak nie bedziesz mogla zmiescic torciku[/b] to Ci pomoge :D[/quote] Niemożliwa jest taka możliwość :lol:[/quote] No popatrz... A tak niewinnie wygląda ta nasza adda [size=1]to ja sie muszę zastanowić, czy mi jedna porcja tiramisu wystarczy przy okazji spotkania na kocim pokazie[/size] Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']adda [b]jak nie bedziesz mogla zmiescic torciku[/b] to Ci pomoge :D[/quote] Niemożliwa jest taka możliwość :lol:[/quote] qrcze ale ja dalej bede miec nadzieje :lol: Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='tajdzi'][size=1]to ja sie muszę zastanowić, czy mi jedna porcja tiramisu wystarczy przy okazji spotkania na kocim pokazie[/size][/quote] W duchy wierzysz? :o [size=1]Adda zmiecie cała i poprosic o więcej[/size] 8) Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='asher']A jakby co, to melduje się kolejna chętna na resztki tortu :eating: 8)[/quote] A jakby co nie będzie :evilbat: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='asher'][quote name='tajdzi'][size=1]to ja sie muszę zastanowić, czy mi jedna porcja tiramisu wystarczy przy okazji spotkania na kocim pokazie[/size][/quote] W duchy wierzysz? :o [size=1]Adda zmiecie cała i poprosic o więcej[/size] 8)[/quote] Zmiete swoją porcję i Wasze, nawet nie zauważycie kiedy :evilbat: Quote
Poświata Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Czy ktoś tu wspomina o torcie??? Mmmmmmmmniam :P . A dla Babci [img]http://manu.dogomania.pl/emot/bukiet.gif[/img] gromkie 100 lat!!! Quote
tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 No proszę wystarczy wspomnieć trochę o kaloriach w postaci pysznego tortu i juz się pół dogomanii wprasza na skosztowanie ;) :tort: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Pragnę podkreślić, iż pierwsza zaczęłam żebrać :lol: Quote
tajdzi Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 A ja podkreślam, że pierwsza zaproponowałam dokładki własnej produkcji 8) :lol: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [b]Lista społeczna do tortu[/b] 1. adda 2. adda 3. adda 4. adda 5.... Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda']Pragnę podkreślić, iż pierwsza zaczęłam żebrać :lol:[/quote] Ostatni będa pierwszymi 8) Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='asher']Ostatni będa pierwszymi 8)[/quote] Za późno :evilbat: Quote
Recommended Posts