adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [b]Wind[/b], jak chcesz blandine, to [b]KORONA[/b] się nadaje 8) Quote
tajdzi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 he he To może zamienimy się rolami, co wind? Teraz ja na przykład obfotofrafuję taką jedną długowłosą blondynę - Ciebie :) Hmmm Wyobrażam już sobie Ciebie w bieli wśród płatków śniegu z takim zimowym, prawie białym makijażem...Do tego twoje suczydło też w białym kubraczku z kapturkiem z futerkiem... ;) A spod białego płaczyka wystają Ci skrzydełka ... :) Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 ja za KORONA tez jestem bardzo ona jest ŚLICZNA Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='dbsst']Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz[/quote] Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz[/quote] Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll:[/quote] mam nadzieje ze szybko wroci bo chce ja na foteCke naciagnac ;) Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='dbsst']mam nadzieje ze szybko wroci bo chce ja na foteCke naciagnac ;)[/quote] Naciągaj, naciągaj, ja tysz chętnie zobaczę :D Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dobra tylko potem beda mowic ze naciagara jestem i nikt nie bedzie kcial ze man gadac ;) Olcia czekam wrazie co na fote ;) Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='adda'][quote name='dbsst']Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz[/quote] Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll:[/quote] wrocila :D ale dzisiaj w fabryce nie bylam , bo jezdzilam caly dzien za hydroforem i jakimis smiesznymi rurkami :D Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='dbsst']dobra tylko potem beda mowic ze naciagara jestem i nikt nie bedzie kcial ze man gadac ;) Olcia czekam wrazie co na fote ;)[/quote] a co czyzbyscie po nocach spac nie mogly i wyszukiwaly wampirow :o macie babsztylki :D [img]http://img255.echo.cx/img255/8654/414jw.jpg[/img] [img]http://img255.echo.cx/img255/3377/601vq.jpg[/img] Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 :angel: :angel: my lubic takie wamoirki :D :angel: :angel: Quote
Evelina Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [b]Olcia[/b], zrob sie na blondyne i do [b]Wind[/b] zasuwaj :lol: Quote
Wind Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 [b]Evelina,[/b] Jak dla mnie super pomysl, tylko pewnie Olcia jest innego zdania ;) :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Evelina'][b]Olcia[/b], zrob sie na blondyne i do [b]Wind[/b] zasuwaj :lol:[/quote] oj na blond to pewnie bym jakos dziwnie wygladala, byly juz wszystkie kolory procz roznych odcieni blondu :lol: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 He he, [b]Olcia[/b] dawaj więcej :D W tych różnych kolorkach 8) Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst']Olcia nie badz taka zrob sie na szalowa bladi :D[/quote] no jasne i na trase bialostocka idz postac troszku :lol: na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka[/quote] No to trzeba Olcię jaką blondiną przełożyć :roll: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka[/quote] No to trzeba Olcię jaką blondiną przełożyć :roll:[/quote] protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst']oj Olcia[/quote] ej a Ty mnie nie prowokuj :D Quote
asher Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Olcia']protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o[/quote] hihihi rzęsy też można przefarbować 8) A poza tym nie przesadzaj! Ja jestem blondi z natury, a od lat sobie włosy na ciemno farbuje... Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='asher'][quote name='Olcia']protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o[/quote] hihihi rzęsy też można przefarbować 8) A poza tym nie przesadzaj! Ja jestem blondi z natury, a od lat sobie włosy na ciemno farbuje...[/quote] z tym sie zgodze to tak nie razi, jak dziewczyna ciemna z ciemna oprawa oczu, rzesy i brwi jak wegiel a na glowie platynowy blad a po tygodniu odrosty :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst']ale teraz tak jest modnie oj Olcia[/quote] przestannnnnnnnnn :lol: Quote
Recommended Posts