Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

he he
To może zamienimy się rolami, co wind?
Teraz ja na przykład obfotofrafuję taką jedną długowłosą blondynę - Ciebie :)
Hmmm

Wyobrażam już sobie Ciebie w bieli wśród płatków śniegu z takim zimowym, prawie białym makijażem...Do tego twoje suczydło też w białym kubraczku z kapturkiem z futerkiem... ;)
A spod białego płaczyka wystają Ci skrzydełka ...

:)

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz[/quote] Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll:[/quote]

mam nadzieje ze szybko wroci bo chce ja na foteCke naciagnac ;)

Posted

[quote name='dbsst']mam nadzieje ze szybko wroci bo chce ja na foteCke naciagnac ;)[/quote] Naciągaj, naciągaj, ja tysz chętnie zobaczę :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']Olcia FOTE ;) jeszcze jedną :D plizzzzzzzzzzz[/quote] Olcia będzie w sieci jak z fabryki wróci :roll:[/quote]

wrocila :D ale dzisiaj w fabryce nie bylam , bo jezdzilam caly dzien za hydroforem i jakimis smiesznymi rurkami :D

Posted

[quote name='dbsst']dobra tylko potem beda mowic ze naciagara jestem i nikt nie bedzie kcial ze man gadac ;)

Olcia czekam wrazie co na fote ;)[/quote]

a co czyzbyscie po nocach spac nie mogly i wyszukiwaly wampirow :o
macie babsztylki :D
[img]http://img255.echo.cx/img255/8654/414jw.jpg[/img]
[img]http://img255.echo.cx/img255/3377/601vq.jpg[/img]

Posted

[quote name='Evelina'][b]Olcia[/b], zrob sie na blondyne i do [b]Wind[/b] zasuwaj :lol:[/quote]

oj na blond to pewnie bym jakos dziwnie wygladala, byly juz wszystkie kolory procz roznych odcieni blondu :lol:

Posted

[quote name='dbsst']Olcia nie badz taka zrob sie na szalowa bladi :D[/quote]

no jasne i na trase bialostocka idz postac troszku :lol:

na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka

Posted

[quote name='Olcia']na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka[/quote] No to trzeba Olcię jaką blondiną przełożyć :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']na bladyne to zapomnijcie, ale niedlugo beda czerwone pasemka[/quote] No to trzeba Olcię jaką blondiną przełożyć :roll:[/quote]
protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o

Posted

[quote name='Olcia']protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o[/quote]

hihihi rzęsy też można przefarbować 8)
A poza tym nie przesadzaj! Ja jestem blondi z natury, a od lat sobie włosy na ciemno farbuje...

Posted

[quote name='asher'][quote name='Olcia']protestuje wszsytko procz bladu, ja z takmi czarnymi slepami i czarna oprawa oczu przerobiona na blad :o[/quote]

hihihi rzęsy też można przefarbować 8)
A poza tym nie przesadzaj! Ja jestem blondi z natury, a od lat sobie włosy na ciemno farbuje...[/quote]

z tym sie zgodze to tak nie razi, jak dziewczyna ciemna z ciemna oprawa oczu, rzesy i brwi jak wegiel a na glowie platynowy blad a po tygodniu odrosty :lol: