Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wytłumaczysz ładnie panom policjantom, że na sesyje zdjęciową jedziesz. A jak już będziesz sławna to dasz im autograf 8)

Będzie dobrze Ada :thumbs:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='LAZY']Yuhuuuuuu!!! To juz jutro zobaczę ADDE! :evilbat:[/quote]
Kochana, jutro chyba nie :-? Przecież Wind musi wszystko [b]wyretuszować[/b] a to żmudna i czasochłonna praca :D[/quote]

Adda ale co ty chcesz retuszowac?????

Posted

Adda jeszcze są szanse że dowód rejestracyjny wróci .
A jak nie to wiesz, że ibm bardziej nerwowa bedziesz tym bardziej podejrzana :wink:

Czekająca z niecierpliwością Olund :D

Posted

Właśnie robię się coraz bardziej wkurzona :evilbat: Ale będzie jatka :evil: Ale jak nie będzie (czas się kurczy) dowodu, to cóż, pojadę bez :roll:

Posted

[b]adda,[/b]

Jesli chcesz to mozesz sie troche obsunac czasowo. Stylista tez bedzie troszke pozniej, bo konczy prace. Wiec nic sie nie stanie, jak przyjedziesz o 16.30 - 17.00.

Posted

[b]Wind[/b], cały czas mam nadzieję, że zdążę zdobyć dowód rejestracyjny, zamordować kogoś i na czas zjawię się w Warszawie :roll:
A jeśli nie, to jak już napisałam, jadę bez dowodu :D

Posted

[b]adda,[/b]

Oki :-) Bede na Ciebie czekac :-) Wlasnie zawinelam na chwilke do domku, aby spozyc obiadek. Potem ... juz tylko praca :lol:

Posted

[b]adda,[/b]

Miejsc parkingowych jest mnostwo, tak ze nie ma problemu.. Musisz tylko wjechac od Ul. Polnej i skrecic w E. Zoli. Bezposrednio z Marszalkowskiej do studia nie wjedziesz (droga jednokierunkowa).

Posted

[quote name='Wind'][b]adda,[/b]
Miejsc parkingowych jest mnostwo, tak ze nie ma problemu.. Musisz tylko wjechac od Ul. Polnej i skrecic w E. Zoli. [/quote] Tak jest! Zastosuję się :D Planowałam parkować po drugiej stronie Marszałkowskiej, ale tam chyba cieńko z miejscami.

Posted

I jeszcze jedno. Do Polnej wjedz od strony np. Ronda Jazdy Polskiej, bo tak jak pisalam wczesniej nie wjedziesz w nia od Marszalkowskiej ;) Ale to chyba wiesz :-)

I sie usmiechnij :-) Jeszcze bedzie czas na male lanie TZ-ta ;)

Posted

No dobra, winny się odezwał, jadę po dowód i mam nadzieję o czasie zjawić się w studio :D No, chyba że mnie w drodze po dowód chwycą :roll:

Posted

No, teraz to już nasza Adda na pewno wyruszyła. :D

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! :)

A gdyby już się panowie policjanci pojawili na drodze to i tak myślę, że i bez makijażu piękna Ada by ich oczarowała... :wink: Makijaż jej do tego nie potrzebny... :D

Czekam na zdjęcia, mam nadzieję, że będzie ich wiele. :angel:
I wieeelka szkoda, że aż do niedzieli... :( Ale może da się coś przyspieszyć...? Liczę na to. :D

Posted

Witam :D Kochane dziewczyny, chyba Wasze dobre myśli zadziałały, bo było super! Wind jest po prostu niesamowita :o Ciepła, serdeczna, miła... zero stresu :D