KORONA Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Wytłumaczysz ładnie panom policjantom, że na sesyje zdjęciową jedziesz. A jak już będziesz sławna to dasz im autograf 8) Będzie dobrze Ada :thumbs: Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 KORONA, ja mam nadzieję, że zadnych panów policjantów nie będzie :-? Quote
Agga Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='adda'][quote name='LAZY']Yuhuuuuuu!!! To juz jutro zobaczę ADDE! :evilbat:[/quote] Kochana, jutro chyba nie :-? Przecież Wind musi wszystko [b]wyretuszować[/b] a to żmudna i czasochłonna praca :D[/quote] Adda ale co ty chcesz retuszowac????? Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Agga']Adda ale co ty chcesz retuszowac?????[/quote] Ja nic :o Ale Wind będzie miała robotę :lol: Quote
KORONA Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='adda']KORONA, ja mam nadzieję, że zadnych panów policjantów nie będzie :-?[/quote] JA TEŻ!!! :) Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Chyba, że mnie zatrzymają, bo zobaczą, ze bryczkę prowadzi chmura gradowa :evilbat: Quote
Olund Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Adda jeszcze są szanse że dowód rejestracyjny wróci . A jak nie to wiesz, że ibm bardziej nerwowa bedziesz tym bardziej podejrzana :wink: Czekająca z niecierpliwością Olund :D Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Właśnie robię się coraz bardziej wkurzona :evilbat: Ale będzie jatka :evil: Ale jak nie będzie (czas się kurczy) dowodu, to cóż, pojadę bez :roll: Quote
Wind Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 [b]adda,[/b] Jesli chcesz to mozesz sie troche obsunac czasowo. Stylista tez bedzie troszke pozniej, bo konczy prace. Wiec nic sie nie stanie, jak przyjedziesz o 16.30 - 17.00. Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [b]Wind[/b], cały czas mam nadzieję, że zdążę zdobyć dowód rejestracyjny, zamordować kogoś i na czas zjawię się w Warszawie :roll: A jeśli nie, to jak już napisałam, jadę bez dowodu :D Quote
Wind Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 [b]adda,[/b] Oki :-) Bede na Ciebie czekac :-) Wlasnie zawinelam na chwilke do domku, aby spozyc obiadek. Potem ... juz tylko praca :lol: Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Postaram się być na czas :) No, chyba że będą problemy z parkowaniem :roll: Quote
Wind Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 [b]adda,[/b] Miejsc parkingowych jest mnostwo, tak ze nie ma problemu.. Musisz tylko wjechac od Ul. Polnej i skrecic w E. Zoli. Bezposrednio z Marszalkowskiej do studia nie wjedziesz (droga jednokierunkowa). Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Wind'][b]adda,[/b] Miejsc parkingowych jest mnostwo, tak ze nie ma problemu.. Musisz tylko wjechac od Ul. Polnej i skrecic w E. Zoli. [/quote] Tak jest! Zastosuję się :D Planowałam parkować po drugiej stronie Marszałkowskiej, ale tam chyba cieńko z miejscami. Quote
Wind Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 I jeszcze jedno. Do Polnej wjedz od strony np. Ronda Jazdy Polskiej, bo tak jak pisalam wczesniej nie wjedziesz w nia od Marszalkowskiej ;) Ale to chyba wiesz :-) I sie usmiechnij :-) Jeszcze bedzie czas na male lanie TZ-ta ;) Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No dobra, winny się odezwał, jadę po dowód i mam nadzieję o czasie zjawić się w studio :D No, chyba że mnie w drodze po dowód chwycą :roll: Quote
Miga Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Adda trzymamy kciuki za sesję. Panowie policjanci zrozumieją. Mam nadzieję 8) Quote
dbsst Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Adda Wind bawcie sie wspaniale a ja juz pazurki obgryzam :D Quote
Dalma&Maja Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No, teraz to już nasza Adda na pewno wyruszyła. :D Trzymam kciuki za Was dziewczyny! :) A gdyby już się panowie policjanci pojawili na drodze to i tak myślę, że i bez makijażu piękna Ada by ich oczarowała... :wink: Makijaż jej do tego nie potrzebny... :D Czekam na zdjęcia, mam nadzieję, że będzie ich wiele. :angel: I wieeelka szkoda, że aż do niedzieli... :( Ale może da się coś przyspieszyć...? Liczę na to. :D Quote
aga_ostaszewska Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Sesja trwa... Dziewczynki bawcie sie dobrze i zaserwujcie nam cudne fotki! Przesylam pozytywne fluidy :lol: Quote
Olund Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ooooo... ja też ślę fluidy pełne uśmiechu i 'positive vibs' :wink: Quote
dbsst Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 ciekawe jak tam na sesyjce ciekawe czym dziewczyny nas zaskocza obstawiamy :roll: 8) Quote
mrowka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ja tez jestem bardzo ciekawa.. A zdjecia dopiero w niedziele :( Quote
adda Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Witam :D Kochane dziewczyny, chyba Wasze dobre myśli zadziałały, bo było super! Wind jest po prostu niesamowita :o Ciepła, serdeczna, miła... zero stresu :D Quote
aga_ostaszewska Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Swietnie, no to teraz czekamy na foty! Grunt to dobra zabawa, a nie mowilysmy? :wink: Quote
Recommended Posts