Wojtek Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote]facet+bezinteresownie = brak fotografii [/quote] interesowny facet = masło maślane 8) Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Wojtek'][quote]facet+bezinteresownie = brak fotografii [/quote] interesowny facet = masło maślane 8)[/quote] hahahah barrrrrrrdzo smieszne to ja juz tu z nadzieja i co i co i olulary widze ;) :D Quote
Dalma&Maja Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wojteeeeek my tu usychamy... :roll: :wink: i czekamy na Twoje foteczki... 8) Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Wojteeeeek my tu usychamy... :roll: :wink: i czekamy na Twoje foteczki... 8)[/quote] e ja to juz dawno uschlam Quote
Wind Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 [quote name='aga_ostaszewska'] [b]Wind:[/b] Co tam slychac? Czyżby zastało się fotografowanie? A może rozleniwiłaś się podczas ferii? :wink:[/quote] Oj Aga, Aga ... jakie tam rozleniwienie ;) Troche zlecen trzeba zrobic, troche publikacji, troche komercji a do tego wszystkiego cykle prac na zajecia ;) Nie jest lekko ... Lecz juz mysle, ze moze by tak jakas Dogomaniaczke na przyszly tydzien zwerbowac :hmmmm: 8) Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 hahahaha przyjmuje zaklady kogo Wind zwerbuje ;) Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Cola']buhahaha....znowu Ty?? :o :wink:[/quote] hahahah jasne a DGMby mnie zjadla z zazdrosci hihihihihihihi Quote
Wind Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Jeszcze nie wiem z kim 8) Tak to juz jest, ze nachodzi mnie zew robienia fot, a potem mysle z kim i co by tutaj fotografowac ;) No i musze miec pomysl na dana twarz ... hmmm ... przeciez same wiecie, prawda? ;) Quote
anetta Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wojtek! :evil: Dawaj fote 8) A moze Katerinas? 8) Quote
Marek z Gromem Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Dobra zdradze wam tajemnice to bede JA 8) Quote
dbsst Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='Marek z Gromem']Dobra zdradze wam tajemnice to bede JA 8)[/quote] hahaha taaa a swistak siedzi i zawija w te sreberka ;) hihihihi no dobr anie lenic sie obstawiac :evilbat: Quote
aga_ostaszewska Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='Wind']Oj Aga, Aga ... jakie tam rozleniwienie ;) Troche zlecen trzeba zrobic, troche publikacji, troche komercji a do tego wszystkiego cykle prac na zajecia ;) Nie jest lekko ... Lecz juz mysle, ze moze by tak jakas Dogomaniaczke na przyszly tydzien zwerbowac :hmmmm: 8)[/quote] Ja tylko chciałam Cię sprowokować, żebyś się odezwała. Jakieś fotaski nowe masz? Aha, no i musze Cie odwiedzić, bo mój TZ dobija sie o zaległe prezenty, a bez płytki z rysunkiem i pstelą niczego nie zrobie. Coś muszę wykombinować! Pozdrawiam! Quote
Wind Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 aga, Na smierc zapomnialam o tym Twoim prezencie dla TZ-ta ;) Dzisiaj wieczorem sprobuje przepchnac Ci na skrzynke ten pastel. Mam teraz duzo wieksza pojemnosc na mailu, wiec powinno przejsc bez problemow ([size=1]o ile u Ciebie tez bedzie troche miejsca ;))[/size] Quote
Wojtek Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='Aga_']A Ty jak zwykle obiecanki macanki [/quote] Jak zwykle?... macanki? Aga_, no co Ty? :o Reputację mi psujesz (o ile się jeszcze da :-? ) Chcesz mnie zobaczyc? :D No powiedz,... :wink: Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='Wojtek'][quote name='Aga_']A Ty jak zwykle obiecanki macanki [/quote] Jak zwykle?... macanki? Aga_, no co Ty? :o Reputację mi psujesz (o ile się jeszcze da :-? ) Chcesz mnie zobaczyc? :D No powiedz,... :wink:[/quote] aga nie wierz mu bo bedzie Cie jak mnie miesiacami zwodzil i tylko sie nablagasz naplaczesz a niec w zamian nie dostaniesz ;) Quote
Wojtek Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='dbsst']nie wierz mu bo bedzie Cie jak mnie miesiacami zwodzil i tylko sie nablagasz naplaczesz a niec w zamian nie dostaniesz [/quote] O jesu! Nie wiedziałem, że ze mnie taki drań! :o :-? :wink: Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='Wojtek'][quote name='dbsst']nie wierz mu bo bedzie Cie jak mnie miesiacami zwodzil i tylko sie nablagasz naplaczesz a niec w zamian nie dostaniesz [/quote] O jesu! Nie wiedziałem, że ze mnie taki drań! :o :-? :wink:[/quote] no i widzisz co ja teraz przezywam ;) Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 odchaukuje wszystko co mowilam o lamaniu serc ;) Wojtek hau hau :D Quote
aga_ostaszewska Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [b]Wind:[/b] No dobra... skoro chcesz przesyłać zamiast się spotkać :cry: [size=2]Ps. Mam już prawie tak długie włoski jak w wakacje i boje sie iść do fryzjera, bo znów będę miała krótkie[/size] [b]Wojtek:[/b] Ty brutalu! Kobiety przez Ciebie płaczą! Ja nie będę, ja będę inna! Nie chcesz nam sie pokazać, to NIE!!!! :lol: [b]dbsst:[/b] Co on Ci zrobił, że w psaiaka nam się zamieniłaś? :D Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='aga_ostaszewska'][b]dbsst:[/b] Co on Ci zrobił, że w psaiaka nam się zamieniłaś? :D[/quote] ujawnil sie na galerii polecam ;) :D zajzec na GD a ja sobie postanowilam ze jak On sie ujawni to ja dochalkam hihihi Quote
Recommended Posts