dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='tajdzi']np "choć, pięknotko, zrobię ci zdjątko" :lol: :wink:[/quote] nic prostrzego wlepiasz najlepiej tu zdjecie Wind Cie oglada i mowi do Ciebie cos w tym stylu ;) Wojtek hahaha nie mam juz chyba wiecej mam z lampka moze kiedys wstawie ;) Quote
tajdzi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No własnie cały problem, że ja siem nie nadajem :oops: :roll: ale bym kciała :lol: Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 oj sie nie nadajesz niech oceni to fachura :D Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 [b]Korona,[/b] No to jak? Szybciutko sie decyduj, bo na jutro jest studio, a przed sesja obie bedziemy mialy mnostwo przygotowan. Quote
kingula Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Wind, robisz po prostu BOSKIE zdjecia :angel: :angel: :angel: Modelki tez sa super :D Dbsst, naprawde mozesz byc z siebie dumna, mie moge sie wprost napatrzec :angel: Wind jesli zrobisz mi takiego [img][URL=http://img208.exs.cx/my.php?loc=img208&image=zdjecie11hy.jpg][img]http://img208.exs.cx/img208/5758/zdjecie11hy.th.jpg[/img][/URL][/img] koczka to oddaje sie w Twoje rece... :P Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 jaaaaaaaaaaaaaa Korona zaczynam sie denerwowac Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 [b]kingula,[/b] Koczkow nie robie :lol: Robie zdjecia, a przed nimi charakteryzacje twarzy zgodnie z wlasna wizja :lol: Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 KORONA gdyby ja miała taka mozliwosc chyba bym sie odrazu zdecydowała...chciałabym miec takie zdjecia....ze tez tak daleko musze mieszkac :cry: Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Jak KORONA sie w najblizszych godzinach nie odezwie to ... :( To na gwalt :lol: szukam kolejnej "modeliny" :-) Czasu do przygotowan coraz mniej :(, a Dominika wie ile privow wymienilysmy z koncepcjami, motywami i uzgodnieniami :-) [b]Agga,[/b] A ten slub to kiedy? ;) I Wy tak juz bardzo na powaznie? :-) Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 hahaha Modeliny Bombeliny szykowac sie i foty wklejac ;) ojaaaa tych pw to bylo milion a pomyslow miliard ;) Koronaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 [b]dbsst,[/b] Plytka z fotami juz do Ciebie wyszla 8) Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind']Jak KORONA sie w najblizszych godzinach nie odezwie to ... :( To na [b]gwalt[/b] :lol: szukam kolejnej "modeliny" :-) Czasu do przygotowan coraz mniej :(, a Dominika wie ile privow wymienilysmy z koncepcjami, motywami i uzgodnieniami :-)[/quote] wind przepraszam to ty szukasz modelek na sesje czy na gwałt... :lol: :o [quote name='Wind'] [b]Agga,[/b] A ten slub to kiedy? ;) I Wy tak juz bardzo na powaznie? :-)[/quote] yyyyyyyy ze tak powiem...ze jeszcze nie mamy az tak planow na przód posunietych... :lol: Ale nigdy nic nie wiadomo co nam do głowy strzeli... :angel: Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 [quote name='Agga']wind przepraszam to ty szukasz modelek na sesje czy na gwałt... :lol: :o [/quote] No i sie wydalo :lol: :lol: :lol: A co do Waszych planow, to myslalam ze juz jakas konkretna date macie ;) Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Agga']wind przepraszam to ty szukasz modelek na sesje czy na gwałt... :lol: :o [/quote] No i sie wydalo :lol: :lol: :lol: A co do Waszych planow, to myslalam ze juz jakas konkretna date macie ;)[/quote] wind ja odrazu wiedziałam co sie kryje za tymi sesjami.... Ale mimo tego ze odkadłąm twoje plany pisze sie na sesje...sama lub z Pay... :lol: on mnie obroni jak cos... :lol: No wiesz plany to my mamy, tylko jeszcze kasa potrzebna zeby je zrealizowac...pozyjemy zobaczymy... Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 [b]Agga,[/b] Tak czy siak trzymam kciuki za powodzenie Waszych marzen :-) W prezencie slubnym macie u mnie sesje :D :D :D Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind'][b]dbsst,[/b] Plytka z fotami juz do Ciebie wyszla 8)[/quote] :buzi: a z tym gwaltem ehhh zboczeniasy Wy nio nio bo modelki wystrachacie ;) Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind'][b]Agga,[/b] Tak czy siak trzymam kciuki za powodzenie Waszych marzen :-) W prezencie slubnym macie u mnie sesje :D :D :D[/quote] [color=red][b]DZIEKUJEMY!!!!!![/b][/color] :calus: Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='dbsst'] a z tym gwaltem ehhh zboczeniasy Wy nio nio bo modelki wystrachacie ;)[/quote] ale ona sama pisała ze na gwałt potrzebuje... 8) :roll: Quote
Dalma&Maja Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Wkleję fotki, chociaż szans i tak nie mam żadnych... :roll: [url]http://img26.exs.cx/img26/7738/skanuj00015jg.jpg[/url] [url]http://img26.exs.cx/img26/483/skanuj00030vy.jpg[/url] Te są niestety niezbyt aktualne (patrz wyżej :wink: ) A to z roku 2004 :D [url]http://img209.exs.cx/img209/8543/olgaprzerobka7ou.jpg[/url] Ja nie mam na co liczyć, ale jak już mamy na forum artystkę Wind to po prostu spytam o jej zdanie na mój temat...? :wink: Dalma :oops: Quote
mrowka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 O jejku Korona tez bedzie :angel: :angel chyba? KORONA gdzie Ty sie podziewasz?! Szybko odzwywaj sie do naszej Wind :angel: [size=2]Ale ja Wam zazdroszcze... :oops: :oops: [/size] Quote
Recommended Posts