Ania+Milva i Ulver Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Chciałam tylko dac info,ze na moim koncie jest+76zł na Misze od jkp:loveu::loveu: Jkp wpłaciła pieniążki na szczeniaki u mnie i kwotę która została przekazuje na Miszę:p Quote
stonka1125 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 aniu to ja pozwole sobie podac twoje konto i poinformować wpłacających ,ŻE JUŻ MOŻNA!!!!! [B][SIZE=3][COLOR=blue][COLOR=Green] [/COLOR][/COLOR][COLOR=Purple][U]Dane do przelewów:[/U][/COLOR][/SIZE] Mizantropia Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica mbank[/B][IMG]https://www.mbank.com.pl/gifs/blank.gif[/IMG] 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A ja jeszcze dodam ,że w tytule przelewu koniecznie prosze wpisywać: [SIZE=3][B]nick z dogo - dla Miszy!![/B][/SIZE] Quote
GochaT Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ja juz nie pamiętam jaka była moja deklaracja ale nie ważne, dziękuję Ketuni za piękne kapciuszki o które tak na bazarku walczyłam dla Miszeczki i chciałabym żeby zrobiła jeszcze bazarek poniewaz ja mam trochę fantów a nawet nie mam kiedy ogarnąć produkcji bazarkowej a Stonkę po kilkugodzinnej pracy nad bazarem wywalają niewiedząc czemu, ponieważ Ketuni idzie to bardzo płynnie , to gdyby się zgodziła zrobiłabym pakę i przesłała- myślę,że na parę piesków by starczyło. Quote
bico Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Misza jest śliczny i przekochany:oops::loveu: Kiedy on do hotelu jedzie? mogę dać 10 zł miesięcznie:oops: Quote
Soema Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Szarotka']No Miszka dotareles juz???[/QUOTE] To Miszka już jechał :crazyeye: a on nie za Lenę :razz: Miszka, może Cię zobaczę niedługo :loveu: [SIZE=1]Ania, nie jestem dogaholic:placz: a Ty tak..[/SIZE] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To ja juz nie wiem...:cool1: ,że ja niby uzalezniona od dogo???:crazyeye::diabloti: Kochani-Misza przyjedzie najprawdopodobniej w sobote, dziś stonka wybiera się do schronu i wszystko bedzie wiadomo. A Misza przyjezdza na miejsce Lady;) Quote
GochaT Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zobaczymy jak wyjdzie ale nastawiamy się na sobotę , w piątek przeprowadzę poważną rozmowę z władzami schronu i zobaczymy ale będziemy walczyć o Miszkę i sprawdzimy czy są te małe z rury kanalizacyjnej , no i taki z padaczką jest jeszcze do wyciągnięcia to jest wykańczające ,że musimy się stresować czy nam dadzą psa czy nie ale damy radę Miszka w śniegu wykąpany - nie mogę sobie tego wyobrazić ale podróż ma zaklepaną tylko jeszcze o tym nie wie. Quote
iwlajn Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Nie no, brak słów - Gosia, czy władze schronu mogą Wam nie wydać psa?? Ja rozumiem, że miałyście z nimi na pieńku ale bez przesady. Łaskę robią? Trzymam za Was kciuki, dziewczyny i za Miszkę. Quote
GochaT Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 tak ogólnie to jestesmy na siebie poobrażane i nie wiem jak to będzie , napisze coś w piątek ale musimy dać radę Quote
stonka1125 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='iwlajn']Nie no, brak słów - Gosia, czy władze schronu mogą Wam nie wydać psa?? Ja rozumiem, że miałyście z nimi na pieńku ale bez przesady. Łaskę robią? Trzymam za Was kciuki, dziewczyny i za Miszkę.[/QUOTE] kciuki mile widziane:lol: Quote
ketunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='GochaT']Ja juz nie pamiętam jaka była moja deklaracja ale nie ważne, dziękuję Ketuni za piękne kapciuszki o które tak na bazarku walczyłam dla Miszeczki i chciałabym żeby zrobiła jeszcze bazarek poniewaz ja mam trochę fantów a nawet nie mam kiedy ogarnąć produkcji bazarkowej a Stonkę po kilkugodzinnej pracy nad bazarem wywalają niewiedząc czemu, ponieważ Ketuni idzie to bardzo płynnie , to gdyby się zgodziła zrobiłabym pakę i przesłała- myślę,że na parę piesków by starczyło.[/QUOTE] Nie ma problemu. Mogę wystawić bazarek. Tylko zrób fotki i mi je podeślij :) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Miszka ja już się doczekać nie mogę. Już niedługo zaczniesz lepsze życie:) Quote
Szarotka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A nie mozecie do schronu wyslac kogos kogo nie znaja ?? Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cioteczki jeszcze kilka osób mi nie wpłaciło. Jednak podliczyłam to co mam i na dzień dzisiejszy moge wysłać Miszce 260 zł. Brakującą kwote podeślę jak już dojdą wpłaty. Co Wy na to? Quote
stonka1125 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='ketunia']Cioteczki jeszcze kilka osób mi nie wpłaciło. Jednak podliczyłam to co mam i na dzień dzisiejszy moge wysłać Miszce 260 zł. Brakującą kwote podeślę jak już dojdą wpłaty. Co Wy na to?[/QUOTE] a nie wolisz ketunia żebysmy ci wysłały pake z fantami od razu?zdjecia tez moge bo mam prawie wszystko obfotografowane tak że nie problem,to jak wolisz ?no i dziękujemy bardzo:loveu: Quote
ketunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='stonka1125']a nie wolisz ketunia żebysmy ci wysłały pake z fantami od razu?zdjecia tez moge bo mam prawie wszystko obfotografowane tak że nie problem,to jak wolisz ?no i dziękujemy bardzo:loveu:[/QUOTE] Ja mam fanty z 3 bazarków. Nie mam już gdzie tego upychać:) Czekem na fotki [email][email protected][/email] Quote
GochaT Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Szarotka']A nie mozecie do schronu wyslac kogos kogo nie znaja ??[/QUOTE] możemy ale gdzie takiego znaleźć co śmierdzącego staruzska do samochodu swojego błyszczącego zapakuje , pomijając fakt,że musiałby wstać rano w sobote o 6 godz żeby po niego jechać masakra:angryy: Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Potrzebny milosnik psow co lubi rano wstawac i ma stary samochod. :cool3::eviltong: Quote
stonka1125 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Szarotka']Potrzebny milosnik psow co lubi rano wstawac i ma stary samochod. :cool3::eviltong:[/QUOTE] jak znajdziesz to dawaj go na sobote,bo jak nie to tylko moj chop do tego opisu pasuje,ale on niestety nie pasuje pani prezes,ma jedna zasadnicza wade,to moj chop jest:evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Niestety mieszkam tak daleko :):) i z opisu to tylko ja bym sie nadawala, bo moj TZ nie znosi rano wstawac i nieprzyjemne zapachy to nie dla niego :):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wpłynęło do mnie +20zł od paula i zbysiu:p [COLOR=SeaGreen][B]Jest razem+96zł[/B][/COLOR] Jak się uda z sobotą to dajcie znac o której się was spodziewać;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Miszka u mnie. Wyglada źle...problemy skórne, wyłysienia, sierśc mu wypada strasznie, pachnie nieziemsko:shake: Wieczorem wstawie fotki, bo zaraz pójde mu porobić. W tygodniu pojedziemy do weta, ale już wiadomo,że potrzebne nam będą pieniązki na leczenie. NA RAZIE PIES NIE NADAJE SIĘ DO OGŁOSZEŃ ADOPCYJNYCH. Miło było poznac Stonkę i jej TZ:loveu:- nagadalismy się i napalilismy;):evil_lol: Quote
izzie1983 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Biedny Miszka, tak się cieszę, że udało Wam się wyrwać go ze schronu. Niestety na razie finansowo nie mogę wspomóc, ale jak tylko sytuacja się poprawi wpłacę trochę na Miszkę (wiem, że pisałam inaczej, ale sprawy się pokomplikowały :oops: Sorry ). Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jest fatalna pogoda i zdjęcia kiepskie, bo mój aparat do du..:mad: Na zdjęciu i tak nie wyglada to tak źle jak w rzeczywistości:shake: [IMG]http://images37.fotosik.pl/214/54a5785993b65791med.jpg[/IMG] Tam gdzie sa przerzedzenia siersci, to są łyse place... Dredy [IMG]http://images47.fotosik.pl/218/8e3feaa2b606afffmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/219/c5827ad121c7846amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images36.fotosik.pl/105/0437310523f64c85med.jpg[/IMG] Misza kuleje na tylna prawa łapkę-powyżej widac jak ma lekko zgiętą. Quote
Recommended Posts