Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aniu to ja pozwole sobie podac twoje konto i poinformować wpłacających ,ŻE JUŻ MOŻNA!!!!!
[B][SIZE=3][COLOR=blue][COLOR=Green]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Purple][U]Dane do przelewów:[/U][/COLOR][/SIZE]

Mizantropia
Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica
mbank[/B][IMG]https://www.mbank.com.pl/gifs/blank.gif[/IMG] 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298

Posted

Ja juz nie pamiętam jaka była moja deklaracja ale nie ważne, dziękuję Ketuni za piękne kapciuszki o które tak na bazarku walczyłam dla Miszeczki i chciałabym żeby zrobiła jeszcze bazarek poniewaz ja mam trochę fantów a nawet nie mam kiedy ogarnąć produkcji bazarkowej a Stonkę po kilkugodzinnej pracy nad bazarem wywalają niewiedząc czemu, ponieważ Ketuni idzie to bardzo płynnie , to gdyby się zgodziła zrobiłabym pakę i przesłała- myślę,że na parę piesków by starczyło.

Posted

[quote name='Szarotka']No Miszka dotareles juz???[/QUOTE]
To Miszka już jechał :crazyeye: a on nie za Lenę :razz:
Miszka, może Cię zobaczę niedługo :loveu:
[SIZE=1]Ania, nie jestem dogaholic:placz: a Ty tak..[/SIZE]

Posted

zobaczymy jak wyjdzie ale nastawiamy się na sobotę , w piątek przeprowadzę poważną rozmowę z władzami schronu i zobaczymy ale będziemy walczyć o Miszkę i sprawdzimy czy są te małe z rury kanalizacyjnej , no i taki z padaczką jest jeszcze do wyciągnięcia to jest wykańczające ,że musimy się stresować czy nam dadzą psa czy nie ale damy radę Miszka w śniegu wykąpany - nie mogę sobie tego wyobrazić ale podróż ma zaklepaną tylko jeszcze o tym nie wie.

Posted

Nie no, brak słów - Gosia, czy władze schronu mogą Wam nie wydać psa??
Ja rozumiem, że miałyście z nimi na pieńku ale bez przesady. Łaskę robią?
Trzymam za Was kciuki, dziewczyny i za Miszkę.

Posted

[quote name='iwlajn']Nie no, brak słów - Gosia, czy władze schronu mogą Wam nie wydać psa??
Ja rozumiem, że miałyście z nimi na pieńku ale bez przesady. Łaskę robią?
Trzymam za Was kciuki, dziewczyny i za Miszkę.[/QUOTE]
kciuki mile widziane:lol:

Posted

[quote name='GochaT']Ja juz nie pamiętam jaka była moja deklaracja ale nie ważne, dziękuję Ketuni za piękne kapciuszki o które tak na bazarku walczyłam dla Miszeczki i chciałabym żeby zrobiła jeszcze bazarek poniewaz ja mam trochę fantów a nawet nie mam kiedy ogarnąć produkcji bazarkowej a Stonkę po kilkugodzinnej pracy nad bazarem wywalają niewiedząc czemu, ponieważ Ketuni idzie to bardzo płynnie , to gdyby się zgodziła zrobiłabym pakę i przesłała- myślę,że na parę piesków by starczyło.[/QUOTE]

Nie ma problemu. Mogę wystawić bazarek. Tylko zrób fotki i mi je podeślij :)
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Miszka ja już się doczekać nie mogę.
Już niedługo zaczniesz lepsze życie:)

Posted

Cioteczki jeszcze kilka osób mi nie wpłaciło. Jednak podliczyłam to co mam i na dzień dzisiejszy moge wysłać Miszce 260 zł. Brakującą kwote podeślę jak już dojdą wpłaty. Co Wy na to?

Posted

[quote name='ketunia']Cioteczki jeszcze kilka osób mi nie wpłaciło. Jednak podliczyłam to co mam i na dzień dzisiejszy moge wysłać Miszce 260 zł. Brakującą kwote podeślę jak już dojdą wpłaty. Co Wy na to?[/QUOTE]

a nie wolisz ketunia żebysmy ci wysłały pake z fantami od razu?zdjecia tez moge bo mam prawie wszystko obfotografowane tak że nie problem,to jak wolisz ?no i dziękujemy bardzo:loveu:

Posted

[quote name='stonka1125']a nie wolisz ketunia żebysmy ci wysłały pake z fantami od razu?zdjecia tez moge bo mam prawie wszystko obfotografowane tak że nie problem,to jak wolisz ?no i dziękujemy bardzo:loveu:[/QUOTE]

Ja mam fanty z 3 bazarków. Nie mam już gdzie tego upychać:)
Czekem na fotki
[email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Szarotka']A nie mozecie do schronu wyslac kogos kogo nie znaja ??[/QUOTE]
możemy ale gdzie takiego znaleźć co śmierdzącego staruzska do samochodu swojego błyszczącego zapakuje , pomijając fakt,że musiałby wstać rano w sobote o 6 godz żeby po niego jechać masakra:angryy:

Posted

[quote name='Szarotka']Potrzebny milosnik psow co lubi rano wstawac i ma stary samochod. :cool3::eviltong:[/QUOTE]
jak znajdziesz to dawaj go na sobote,bo jak nie to tylko moj chop do tego opisu pasuje,ale on niestety nie pasuje pani prezes,ma jedna zasadnicza wade,to moj chop jest:evil_lol:

Posted

Miszka u mnie.
Wyglada źle...problemy skórne, wyłysienia, sierśc mu wypada strasznie, pachnie nieziemsko:shake:
Wieczorem wstawie fotki, bo zaraz pójde mu porobić.
W tygodniu pojedziemy do weta, ale już wiadomo,że potrzebne nam będą pieniązki na leczenie.
NA RAZIE PIES NIE NADAJE SIĘ DO OGŁOSZEŃ ADOPCYJNYCH.

Miło było poznac Stonkę i jej TZ:loveu:- nagadalismy się i napalilismy;):evil_lol:

Posted

Biedny Miszka, tak się cieszę, że udało Wam się wyrwać go ze schronu. Niestety na razie finansowo nie mogę wspomóc, ale jak tylko sytuacja się poprawi wpłacę trochę na Miszkę (wiem, że pisałam inaczej, ale sprawy się pokomplikowały :oops: Sorry ).

Posted

Jest fatalna pogoda i zdjęcia kiepskie, bo mój aparat do du..:mad:

Na zdjęciu i tak nie wyglada to tak źle jak w rzeczywistości:shake:
[IMG]http://images37.fotosik.pl/214/54a5785993b65791med.jpg[/IMG]

Tam gdzie sa przerzedzenia siersci, to są łyse place...
Dredy
[IMG]http://images47.fotosik.pl/218/8e3feaa2b606afffmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/219/c5827ad121c7846amed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images36.fotosik.pl/105/0437310523f64c85med.jpg[/IMG]

Misza kuleje na tylna prawa łapkę-powyżej widac jak ma lekko zgiętą.