Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwlajn']Ja na Lady deklarowałam 20 zł, więc te pieniądze mogą oczywiście przejść na Miszę.[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:no to mamy juz wiecej kaski,konkretnie to brakowałoby nam 140 zł,jeszcze chce sie zdeklarowac jeden chłopak od mojego męża z pracy,ale nie wiem na ile,kazdy grosik sie przyda,no nie?

Posted

Stonko, pewnie, że tak:) Do połowy września - kiedy Lady pójdzie do domu - jeszcze trochę czasu, więc i jest czas na zbieranie dalszych deklaracji:)

Posted

Trzeba ruszyć z bazarkami...może sie uzbiera coś- Stonka uderz w tym temacie do Sary.dierry:diabloti:
Ja mam jeszcze fanty od Ciebie co miały iśc na Lady ale ona ma dobre zaplecze finansowe, także jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem u białaski, to wystawie z nich bazar na Miszę;)

Posted

postaram sie uporządkowac deklaracje póki komp mi chodzi:roll:
[B]deklaracje stałe dla miszonka (nie tylko od jarociniaków;))[/B]
[B]10zł-stonka1125
50zł-gosia t.
30zł-izabelka
10zł-władek szewerenko
80zł-baldek2
20zł -paula i zbysiu
10zł-michał dostatni
20zł-iwlajn
[/COLOR][/SIZE] [/B]

Posted

[SIZE=3][COLOR=deepskyblue][B]Serdecznie zapraszam na bazarek Miszki[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue][/COLOR][/SIZE]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-torebki-bielizna-bazarek-na-miszke-toffino-do-03-10-a-147444/#post13042293[/URL]

Cioteczki podbijajcie od czasu do czasu bazarek.