Soema Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='li1']Wiesz, majku, ja tez sie nie dziwie. Nie wiedzialam wczesniej, ze Soema jest taka ladna dziewczyna.[/QUOTE] Dobrze się chowam :) Tyle razy już byłam u Ani i go widziałam, a za każdym razem i tak jak go zobaczę to pierw mi sztywnieją nogi, a potem to tylko można się uśmiechać :) on jest taki kochany i taki paskudny :loveu: można go miziać i miziać i miziać... kładzie się na Tobie, albo pcha żeby tylko jego pieścić. Niesamowity pies, wspaniałe jest to, że pomimo tego co przeszedł jest tak ufny, potulny i łagodny. A to jak czasem bryka za Anią z jedzeniem jest rozkosznym widokiem :):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A teraz bryka za żabami...i chyba jedną zjadł, bo dostał pięknego rozwolnienia:mad: Oczywiście nie nauczyło go to niczego...muszę go siłą odciągać od żab:roll: Zgłosiłam Miszaka do konkursu na facebooku:eviltong: [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000501490932#!/ekarmaPL[/url] Quote
Ajula Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='majku33krakow']moze i zostanie,ale to nieznaczy zeby jej 5 go psa na utrzymanie wepchac.[/QUOTE] "wepchać" ?? wiesz majku.... nie miałam tego na myśli :roll: ileś tam postów wstecz pisałam, że jakby Miszka został u Ani, to ja się dołożę na stałe do jego emerytury..... Quote
Ajula Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] Zgłosiłam Miszaka do konkursu na facebooku:eviltong: [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000501490932#!/ekarmaPL[/url][/QUOTE] a można jakoś na to zdjęcie głosować? dopiero dwa dni temu zarejestrowałam się na facebook i jeszcze nie wiem, co się tam robi ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Nie ma tam głosowania, chyba wygranego wybierają ludzie z e karmy...no, ale może im się Miszak spodoba:) A co Miszkowej emerytury..to chyba chcąc nie chcąc on zostanie u nas do śmierci...jak widać zainteresowanie jest zerowe adopcją. Jak miał przyjechac to rozmawiałyśmy ze Stonką iż bardzo możliwe,że to będzie hotelowanie dożywotnie....ale nie żeby mi o jakos tam przeszkadzało- nie w tym przypadku:eviltong: Quote
stonka1125 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Też nie ogarniam facebooka ale coś tam oflagowałam i udostępniłam tą misiową fotę, więcej osób zobaczy futrzaka Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=R7bP0oA3PBM[/url] Quote
majku33krakow Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 piekny jest,ale on chyba bullowaty jest? bo nie jest owczarkiem Quote
li1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='majku33krakow']piekny jest,ale on chyba bullowaty jest? bo nie jest owczarkiem[/QUOTE] Zgadza sie, Misza jest piekny i kazdego kto sie na niego patrzy wprowadza w dobry nastroj :lol: Moglby pracowac jako pies terapeuta. Bullowaty to on chyba nie jest. Mysle pod jaka rase go podpiac :roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [B]Rozliczenie:[/B] Wpłaty: +50zł Li1 +20zł Iwlajn Wydatki: -300zł hotel sierpień [COLOR=RoyalBlue][B]Zostaje +151,54zł[/B][/COLOR] Quote
GochaT Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='li1']Zgadza sie, Misza jest piekny i kazdego kto sie na niego patrzy wprowadza w dobry nastroj :lol: Moglby pracowac jako pies terapeuta. Bullowaty to on chyba nie jest. Mysle pod jaka rase go podpiac :roll:[/QUOTE] Dziewczyny on jest niepowtarzalny , pod co chcecie go podpinać - misiowaty po prostu (Aniu wysyłam swoją deklarację) Quote
Ajula Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Miszka jak pogoda u Was? Nie moknie Ci futerko? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Pogoda w kratkę...wczoraj lało cały dzień. Dziś jest lepiej. Misza dużo śpi- w końcu swoje latka ma, ale na głupotkę też jest czas:p [url]http://www.youtube.com/watch?v=e9cbKSU_K28[/url] Quote
stonka1125 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Nasze Miszątko! FANTASTYCZNY JEST!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Czasem się zastanawiam ile on może mieć lat, bo jak zaczyna szaleć to jak szczeniak....może on nie jest aż taki stary? tzn na pewno nie ma mniej niż 8 lat...siwy jest lekko koło pyszczka , ale tylko tam. Jak się rozbawi, to skacze, podgryzuje , biega w kółko:) Każda nowa osoba , która do nas zajeżdza jak go zobaczy to się cofa hi hi, wszyscy myślą,że to jakiś groźny pies... Quote
GochaT Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 to hi hi hi takie zawadiackie , tak to jest z tymi brzydalami ,że wszyscy się boją ale przynajmniej czujesz się bezpieczna...widać ,że jest szczęśliwy nad życie Quote
Ajula Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='GochaT']..widać ,że jest szczęśliwy nad życie[/QUOTE] aż się napatrzeć na niego nie można :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Miszak jest szczęśliwy, to na pewno...ale mógłby być jeszcze bardziej gdyby miał ludzia tylko dla siebie, on tak bardzo uwielbia głaski i przytulaki... U mnie jest jednym z 10 psiaków-hotelowych i własnych. Faktem jest,że traktowany jest przeze mnie inaczej...:oops: wiem,że zżyłam się z nim za bardzo , jest dla mnie bardzo ważny i kocham go mocno. Mam jeszcze nikłą nadzieję,że może i ktoś inny się w nim zakocha ....bo jak nie to :mad: Quote
GochaT Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wiem Aniu ,że go kochasz i masz do niego sentyment (to jak z dziećmi zawsze się któreś faworyzuje) - jest tyle fajnych domów z ogrodem gdzie mógłby mieszkać ...może któregoś dnia Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [B]Wpłaty:[/B] +20zł paula i zbysiu +10zł bico +100zł Stonka [COLOR=RoyalBlue][B]Razem jest + 191,54zł[/B][/COLOR] Quote
bla Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Miszak co tam słychać, tzreba już futerko zimowe hodować ;) Quote
Recommended Posts