Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ajula']ok, chociaż raz się do mojego ulubieńca dorzucę, chciałabym częściej, ale nie ma z czego :roll:
[/QUOTE]

Ajula przestań, ja wiem jak jest, ostatnio siedzimy w takim dole finansowym że ryczeć się chce, aż mi głupio że tak cieniusio wspieram te "moje" psy, ale nie przeskoczę tego jak na razie niestety

Posted

[quote name='li1']Ode mnie tez dojdzie. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu. Blokuje mi sie karta kodow jednorazowych w pko.[/QUOTE]

z tymi kodami, to czasem można dostać...wiadomo czego...wiem coś o tym i ja:mad::evil_lol::D

w innych bankach smsa aktywacyjnego przysyłają i jest oki:cool3:

Miszka nocą na spacerek:loveu:

Posted

[quote name='Ajula']muszę jednak coś wykombinować i jechać w odwiedziny w moje rodzinne strony - czyli te gdzie Miszka teraz przebywa ;)[/QUOTE]
OOOOOOOOOOOOOOO to bedzie 2 w jednym, kawa z rodzinką i kawa z Miszką (za jedną trasą)

Posted

[quote name='Ajula']muszę jednak coś wykombinować i jechać w odwiedziny w moje rodzinne strony - czyli te gdzie Miszka teraz przebywa ;)[/QUOTE]

kombinuj, kombinuj, nie pożałujesz :)

Posted

Może wy potraficie mi to jakoś wytłumaczyć....

Byłą dziś burza ...no i Misza nagle pojawił się na podwórku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie wiem jak wyszedł z kojca!!! Nie ma nigdzie ani zadrapań, buda nienaruszona, wszystko zamkniete tak jak zostawiłam...przecież niemożliwe aby się między prętami przecisnął co mają 8cm szer:crazyeye::crazyeye:
Biedulinka się przytulił i przeczekalismy burzę w kuchni.

Posted

[quote name='Ajula']najbardziej to mi chodzi kawę z Miszką :D[/QUOTE]
Wiedziałam - ale nie chciałam robić zamętu żeby rodzina sie nie obraziła...

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']
Biedulinka się przytulił i przeczekalismy burzę w kuchni.[/QUOTE]
o matko biedny Miszulek, jemu koniecznie jest potrzebny własny człowiek, który go utuli w czasie burzy
moje też się boją, Gacio się boi po cichu, a Hexi lata po domu i piszczy tak strasznie, że wytrzymać tego nie można

a tego nieszczęśnika już widziałyście?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185272-Niby-ON-6-miesi%C4%99czny-powykr%C4%99cane-%C5%82apki-5-kg-%28/page7[/url]

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Może wy potraficie mi to jakoś wytłumaczyć....

Byłą dziś burza ...no i Misza nagle pojawił się na podwórku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie wiem jak wyszedł z kojca!!! Nie ma nigdzie ani zadrapań, buda nienaruszona, wszystko zamkniete tak jak zostawiłam...przecież niemożliwe aby się między prętami przecisnął co mają 8cm szer:crazyeye::crazyeye:
Biedulinka się przytulił i przeczekalismy burzę w kuchni.[/QUOTE]

no mówiłam przecież, że on się umie teleportować, w schronisku tez wyłaził z boksu i też nikt nie wiedział jak, to nie pierwsza jego teleportacja, dobrze ze wie do kogo się udać po pomoc i nie ucieka na ślepo, biedny Misio...

Posted

Stwierdziłysmy ze Stona ,że Miszka sie składa w kosteczkę wielkości żyletki i sprawa załatwiona (też bym tak chciała jeść tyle co teraz i składać się w przecinek)

Posted

Obejrzałam kojec ze wszystkich stron..nie ma sladu wyjścia...teleportacja jak nic:)
Niestety zmartwiło mnie to bo teraz juz się nigdzie nie ruszę, bo skąd mam wiedziec kiedy bedzie burza...z psami to chyba gorzej niz z dziećmi:)

Stonka cuudny banerek- ukradnę sobie !!:)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Obejrzałam kojec ze wszystkich stron..nie ma sladu wyjścia...teleportacja jak nic:)
Niestety zmartwiło mnie to bo teraz juz się nigdzie nie ruszę, bo skąd mam wiedziec kiedy bedzie burza...z psami to chyba gorzej niz z dziećmi:)

Stonka cuudny banerek- ukradnę sobie !!:)[/QUOTE]

lepiej niż z dzieciakami, zdecydowanie, wiem co mówię :)
banerkiem proszę się częstować, mój pierwszy , miszkowy, podlinkowywał tż bo to mnie niestety przerasta

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Obejrzałam kojec ze wszystkich stron..nie ma sladu wyjścia...teleportacja jak nic:)

Stonka cuudny banerek- ukradnę sobie !!:)[/QUOTE]

moze jakis podkop w budzie np,tak se mysle

Posted

[quote name='majku33krakow']moze jakis podkop w budzie np,tak se mysle[/QUOTE]
ale buda jest w kojcu, kojec na podwyższeniu, podłoga w kojcu drewniana..........po prostu czarodziej nie pies :)

Posted

:mad::mad:znowu dziś wylazł gdy mocno padało- ja byłam u lekarza akurat ale TZ się nim zaopiekował...tez zastanawiał się jak wyszedł i w końcu chyba wie- w jednym miejsu pręty Misza rozszerza na szer max 12cm i jakos się przeciska...innego sposobu nie ma:shake: Tz miał problem aby je zwężyć-nie wiem jak Misza to robi, ile ma siły...nie wiem tez co z nim robić- do jakiegoś bunkra betonowego się chyba nadaje tylko:diabloti: