Ajula Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ok, chociaż raz się do mojego ulubieńca dorzucę, chciałabym częściej, ale nie ma z czego :roll: dziś zrobię przelew Quote
stonka1125 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Ajula']ok, chociaż raz się do mojego ulubieńca dorzucę, chciałabym częściej, ale nie ma z czego :roll: [/QUOTE] Ajula przestań, ja wiem jak jest, ostatnio siedzimy w takim dole finansowym że ryczeć się chce, aż mi głupio że tak cieniusio wspieram te "moje" psy, ale nie przeskoczę tego jak na razie niestety Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [B]Wpłaty dla Miszki:[/B] +20zł paula i zbysiu +10zł bico +30zl Ajula [COLOR=Green][B]Jest razem +30zł[/B][/COLOR] Quote
GochaT Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Przepraszam ,że tak późno ale przesłałam dziś swoją dolę - jak coś zabraknie Aniu pisz to dorzucę grosz byle Misiak był szczęśliwy! Quote
li1 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ode mnie tez dojdzie. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu. Blokuje mi sie karta kodow jednorazowych w pko. Quote
bico Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='li1']Ode mnie tez dojdzie. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu. Blokuje mi sie karta kodow jednorazowych w pko.[/QUOTE] z tymi kodami, to czasem można dostać...wiadomo czego...wiem coś o tym i ja:mad::evil_lol::D w innych bankach smsa aktywacyjnego przysyłają i jest oki:cool3: Miszka nocą na spacerek:loveu: Quote
Ajula Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 muszę jednak coś wykombinować i jechać w odwiedziny w moje rodzinne strony - czyli te gdzie Miszka teraz przebywa ;) Quote
GochaT Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Ajula']muszę jednak coś wykombinować i jechać w odwiedziny w moje rodzinne strony - czyli te gdzie Miszka teraz przebywa ;)[/QUOTE] OOOOOOOOOOOOOOO to bedzie 2 w jednym, kawa z rodzinką i kawa z Miszką (za jedną trasą) Quote
stonka1125 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='Ajula']muszę jednak coś wykombinować i jechać w odwiedziny w moje rodzinne strony - czyli te gdzie Miszka teraz przebywa ;)[/QUOTE] kombinuj, kombinuj, nie pożałujesz :) Quote
Ajula Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='GochaT'] kawa z rodzinką i kawa z Miszką (za jedną trasą)[/QUOTE] najbardziej to mi chodzi kawę z Miszką :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 :) Ajula -zapraszamy !! Misza na pewno bedzie szczęsliwy- lubi byc w centrum zainteresowania:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Może wy potraficie mi to jakoś wytłumaczyć.... Byłą dziś burza ...no i Misza nagle pojawił się na podwórku:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie wiem jak wyszedł z kojca!!! Nie ma nigdzie ani zadrapań, buda nienaruszona, wszystko zamkniete tak jak zostawiłam...przecież niemożliwe aby się między prętami przecisnął co mają 8cm szer:crazyeye::crazyeye: Biedulinka się przytulił i przeczekalismy burzę w kuchni. Quote
GochaT Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Ajula']najbardziej to mi chodzi kawę z Miszką :D[/QUOTE] Wiedziałam - ale nie chciałam robić zamętu żeby rodzina sie nie obraziła... Quote
Ajula Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] Biedulinka się przytulił i przeczekalismy burzę w kuchni.[/QUOTE] o matko biedny Miszulek, jemu koniecznie jest potrzebny własny człowiek, który go utuli w czasie burzy moje też się boją, Gacio się boi po cichu, a Hexi lata po domu i piszczy tak strasznie, że wytrzymać tego nie można a tego nieszczęśnika już widziałyście? [url]http://www.dogomania.pl/threads/185272-Niby-ON-6-miesi%C4%99czny-powykr%C4%99cane-%C5%82apki-5-kg-%28/page7[/url] Quote
stonka1125 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Może wy potraficie mi to jakoś wytłumaczyć.... Byłą dziś burza ...no i Misza nagle pojawił się na podwórku:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie wiem jak wyszedł z kojca!!! Nie ma nigdzie ani zadrapań, buda nienaruszona, wszystko zamkniete tak jak zostawiłam...przecież niemożliwe aby się między prętami przecisnął co mają 8cm szer:crazyeye::crazyeye: Biedulinka się przytulił i przeczekalismy burzę w kuchni.[/QUOTE] no mówiłam przecież, że on się umie teleportować, w schronisku tez wyłaził z boksu i też nikt nie wiedział jak, to nie pierwsza jego teleportacja, dobrze ze wie do kogo się udać po pomoc i nie ucieka na ślepo, biedny Misio... Quote
GochaT Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Stwierdziłysmy ze Stona ,że Miszka sie składa w kosteczkę wielkości żyletki i sprawa załatwiona (też bym tak chciała jeść tyle co teraz i składać się w przecinek) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Obejrzałam kojec ze wszystkich stron..nie ma sladu wyjścia...teleportacja jak nic:) Niestety zmartwiło mnie to bo teraz juz się nigdzie nie ruszę, bo skąd mam wiedziec kiedy bedzie burza...z psami to chyba gorzej niz z dziećmi:) Stonka cuudny banerek- ukradnę sobie !!:) Quote
stonka1125 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Obejrzałam kojec ze wszystkich stron..nie ma sladu wyjścia...teleportacja jak nic:) Niestety zmartwiło mnie to bo teraz juz się nigdzie nie ruszę, bo skąd mam wiedziec kiedy bedzie burza...z psami to chyba gorzej niz z dziećmi:) Stonka cuudny banerek- ukradnę sobie !!:)[/QUOTE] lepiej niż z dzieciakami, zdecydowanie, wiem co mówię :) banerkiem proszę się częstować, mój pierwszy , miszkowy, podlinkowywał tż bo to mnie niestety przerasta Quote
Ajula Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 najlepiej żeby się teleportował do jakiegoś fajnego domku z ogródkiem :) Quote
majku33krakow Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Obejrzałam kojec ze wszystkich stron..nie ma sladu wyjścia...teleportacja jak nic:) Niestety zmartwiło mnie to bo teraz juz się nigdzie nie ruszę, bo skąd mam wiedziec kiedy bedzie burza...z psami to chyba gorzej niz z dziećmi:) Stonka cuudny banerek- ukradnę sobie !!:)[/QUOTE] moze jakis podkop w budzie np,tak se mysle Quote
stonka1125 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='majku33krakow']moze jakis podkop w budzie np,tak se mysle[/QUOTE] ale buda jest w kojcu, kojec na podwyższeniu, podłoga w kojcu drewniana..........po prostu czarodziej nie pies :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :mad::mad:znowu dziś wylazł gdy mocno padało- ja byłam u lekarza akurat ale TZ się nim zaopiekował...tez zastanawiał się jak wyszedł i w końcu chyba wie- w jednym miejsu pręty Misza rozszerza na szer max 12cm i jakos się przeciska...innego sposobu nie ma:shake: Tz miał problem aby je zwężyć-nie wiem jak Misza to robi, ile ma siły...nie wiem tez co z nim robić- do jakiegoś bunkra betonowego się chyba nadaje tylko:diabloti: Quote
stonka1125 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 do bunkra jak nic, ale już na pewno wiemy ze docelowy domek to jednak lepiej taki ze spaniem w domu z ludziem Quote
Recommended Posts