Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']pewnie dostanę kolejnego banana, ale będę pamietać:lol:

[FONT=Arial]oj koffana to ty masz banana dostać :crazyeye:a arka zaklada sobie nowe konto rżnie kretyna ze ona to nie ona[ w sumie mało wysiłku to kosztuje :cool1:] i nic :mad::mad::mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oj koffana to ty masz banana dostać :crazyeye:a arka zaklada sobie nowe konto rżnie kretyna ze ona to nie ona[ w sumie mało wysiłku to kosztuje :cool1:] i nic :mad::mad::mad:[/FONT]

ona pewnie też dostanie...i założy sobie kolejne konto...i kolejne...

Posted

ooo nieeeee.. nie doszukam się o co chodzi a czytać zupełnie nie mam czasu :(
Nie wyrabiam z niczym.. sorki kochana :(
widziałam tylko jeden Twój post :(
i post admina tYz mi się rzucił w oczy :)

Posted

Asior napisał(a):
ooo nieeeee.. nie doszukam się o co chodzi a czytać zupełnie nie mam czasu :(
Nie wyrabiam z niczym.. sorki kochana :(
widziałam tylko jeden Twój post :(
i post admina tYz mi się rzucił w oczy :)

[FONT=Arial]
bo nadgorliwie moderatorzy czyszczą wątek :diabloti:[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

nie ma allegra, nie ma ogłoszeń a domek przydał by się BARDZO PILNIE :(
z powodów o których pisałam na początku a które wykasowałam, coby nikt niepowołany ich nie czytał.....

Posted

Asior napisał(a):
nie ma allegra, nie ma ogłoszeń a domek przydał by się BARDZO PILNIE :(
z powodów o których pisałam na początku a które wykasowałam, coby nikt niepowołany ich nie czytał.....

to ja nie wiem o co chodzi...to nie ogłaszamy go???:crazyeye:
wystawiłabym mu allegro...on juz kastrowany?asior, napisz mi w takim razie na pw o co chodzi i czy go ogłaszac

Posted

Asior, same cuda znajdujesz:loveu:

Tylko w tych ogłoszeniach lepiej nie pisać gdzie pies się znajduje, żeby kolejny matoł go nie zabrał...
Smaczny kąsek dla dresa do popisania się "psem mordercą" :cool1:

Posted

najpierw ten dres musiał by dosatać na niego zgodę ;)

jest jeszcze jeden red nose u nas, ale z nie ciętymi uszami i z niezbyt ciekawym charakterem :roll:

Posted

Asior napisał(a):
super!!!

a w czym piszesz tekst??? masz jakiś edytor html, czy poprostu tam w edytorze wizualnym ???

w wizualnym. zawsze mogłam pisać na kolorowo a ostatnio cois nie działa:shake:

Posted

nie próbowałam a ten program który mi podesłałaś to zainstalowałam i nie wiem co dalej...tzn. mam tam naszykować tekst a potem skopiować już gotowy i wkleić w allegro?

Posted

nie....
otwierasz program... Klikasz u góry PLIK - nowy -, klikasz na zakładkę ( u dołu strony) ŹRÓDŁO i to co tam wyskoczy wymazujesz..... a w miejsce tego wklejasz ten szablon w kodzie html który Ci wysłałam, ten goły szablon....

Następnie klikasz na podgląd i wszelkich zmian i wpisywania tekstu dokonujesz tam w podglądzie....
Obrazek wstawiasz przez kliknięcie u góry w zakładkach (wklejasz adres obrazka i zaznaczasz " nie używaj alternatywnego tekstu" )
Jak juz powpisujesz wszystko, to znów klikasz na ŹRÓDŁO i kopiujesz wszystko co tam Ci wyskoczy i wklejasz to do allegro tam gdzie wklejałaś do tej pory surowy szablon.... dajesz podgląd i widzisz jak wygląda szablonik :)

:D
rozumiesz czy zamotałam Cię???