wilczyca Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 niestety, do psiaków nadal jest niegrzeczny :mad:, przypuszczam że to też m.in. dlatego że obok w boksie jest "brzydal" demon który go bez przerwy zaczepia i prowokuje do kłutni. Ale już nie jest taki płochliwy i nie zwiewa do budy za każym razem jak idzie ktoś nieznany :cool1:. Quote
karolina1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 no to czekamy na jakieś wieści i oczywiście fotki. ;) Quote
bahlsa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Rudy (Borys i Leon) latają już po stronkach ogłoszeniowych. Bardzo dużo robię tych ogłoszeń, jak się nikt nie odezwie, to :grab:. Wrócę znów do czytania.... Quote
Asior Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 :loveu::loveu::loveu: w jednym z ołoszeń zapomniałas dodać zdjęć rudego :evil_lol: To dodałam za Ciebie :) Kobito daj sobie trochę luzu :) bo wyzioniesz ducha i bede mieć Cię na sumieniu :) Quote
bahlsa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dzięki za poprawkę, to pewnie z rozpędu ominęłam zdjęcia :) Rudzielcu ...szukaj domu! (nikt nie dzwoni?dalej cisza?) Quote
bahlsa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 dzisiaj zawęziłam krąg ogłoszeń tylko do Krakowa. szukam dalej stron ogłoszeniowych...;) Quote
masienka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 u nas tez zerowy odzew... ze nie chca starszych to jeszcze moge zrozumiec ale, ze taki mlodziutki tyle siedzi :cool1: czy jest szansa sprawdzic w dokumentach schroniska dokad poszedl pies kilka miesiecy temu? Na stronie jest bardzo niewiele psow w nowych domach i nie moge znalezc malamuta z prawym okiem niebieskim a lewym brazowym. Ludzie znalezli go przy drodze z Ujazdowa do Bolechowic 07.02.09, zostal opatrzony weterynaryjnie a potem trafil do schronu na Rybnej3. Nie mamy zdjec tego znajdy ale wlasnie do Mielca trafil taki moze to ten sam i udaloby sie dotrzec do wlasciciela?? Quote
Asior Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 trzeba sprawdzić czy ma chipa, bo od dłuzszego czasu chipują u nas psy, jak ma, to określimy co to za pies, po wyglądzie niestety nie bardzo się znajdzie... Quote
bahlsa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jak Rudy czuje się w takie upały? Nikt nie dzwoni o niego? On też z kompletem ogłoszeń, już od dawna.... Quote
Asior Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 dowiem się w niedziele czy jest nadal.. miejmy nadzieje, ze w schronisku go ktoś dostrzegł.... Quote
bahlsa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asior napisał(a):dowiem się w niedziele czy jest nadal.. miejmy nadzieje, ze w schronisku go ktoś dostrzegł.... iiii...? jakieś nowe wieści? Quote
blonditipsy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mogę zrobić ogłoszenia i wyróżnić na Gumtree. Quote
Asior Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 chyba na gumtree ma, niewiem napewno, ale chyba bahlska zrobiła... Quote
blonditipsy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asior napisał(a):chyba na gumtree ma, niewiem napewno, ale chyba bahlska zrobiła... Ok,ja mogę wyróżnić tak,żeby było na samej górze :eviltong: Quote
bahlsa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Gumtree zaczęłam robić od Etny, Tigerka, Gonzia, Pistacji i Balzaka i to jako zwykłe ogłoszenia. Leonek nie ma ogłoszeń, Blondi, jeśli możesz to bardzo proszę .... Quote
blonditipsy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 bahlsa napisał(a):Gumtree zaczęłam robić od Etny, Tigerka, Gonzia, Pistacji i Balzaka i to jako zwykłe ogłoszenia. Leonek nie ma ogłoszeń, Blondi, jeśli możesz to bardzo proszę .... Ok,ale który to Leonek? Ja dziś znikam z neta-jutro od rana biorę się za ogłoszenia ;-) Quote
bahlsa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Tu wątek http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-leon-mlody-mix-podhalana-dlugo-czeka-na-domek-137640/ Rudy (malamut) też nie ma ogłoszenia. Quote
blonditipsy Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='bahlsa']Tu wątek http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-leon-mlody-mix-podhalana-dlugo-czeka-na-domek-137640/ Rudy (malamut) też nie ma ogłoszenia. Ok,wieczorkiem,nie mam sił na nic teraz :-( . Zobaczymy co się da zrobić.Oby Dogo wieczorem "chodziło" Quote
blonditipsy Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Poproszę o link do przykładowego ogłoszenia to dam na inne strony,albo chociaż nr kontaktowy to sama może coś wymyślę jak jeszcze nie ma tekstu ogłoszeń. Quote
bahlsa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 może te linki pomogą Ci: Malamut do adopcji…Rudy - Garnek.pl Leon młody mix podhalana(?) długo czeka na domek - Garnek.pl Quote
Recommended Posts