Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety, do psiaków nadal jest niegrzeczny :mad:, przypuszczam że to też m.in. dlatego że obok w boksie jest "brzydal" demon który go bez przerwy zaczepia i prowokuje do kłutni. Ale już nie jest taki płochliwy i nie zwiewa do budy za każym razem jak idzie ktoś nieznany :cool1:.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudy (Borys i Leon) latają już po stronkach ogłoszeniowych.
Bardzo dużo robię tych ogłoszeń, jak się nikt nie odezwie, to :grab:.
Wrócę znów do czytania....

Posted

:loveu::loveu::loveu:
w jednym z ołoszeń zapomniałas dodać zdjęć rudego :evil_lol:
To dodałam za Ciebie :)
Kobito daj sobie trochę luzu :) bo wyzioniesz ducha i bede mieć Cię na sumieniu :)

Posted

u nas tez zerowy odzew... ze nie chca starszych to jeszcze moge zrozumiec ale, ze taki mlodziutki tyle siedzi :cool1:

czy jest szansa sprawdzic w dokumentach schroniska dokad poszedl pies kilka miesiecy temu? Na stronie jest bardzo niewiele psow w nowych domach i nie moge znalezc malamuta z prawym okiem niebieskim a lewym brazowym. Ludzie znalezli go przy drodze z Ujazdowa do Bolechowic 07.02.09, zostal opatrzony weterynaryjnie a potem trafil do schronu na Rybnej3.
Nie mamy zdjec tego znajdy ale wlasnie do Mielca trafil taki

moze to ten sam i udaloby sie dotrzec do wlasciciela??

Posted

trzeba sprawdzić czy ma chipa, bo od dłuzszego czasu chipują u nas psy, jak ma, to określimy co to za pies, po wyglądzie niestety nie bardzo się znajdzie...

• 3 weeks later...
Posted

Gumtree zaczęłam robić od Etny, Tigerka, Gonzia, Pistacji i Balzaka i to jako zwykłe ogłoszenia.
Leonek nie ma ogłoszeń, Blondi, jeśli możesz to bardzo proszę ....

Posted

bahlsa napisał(a):
Gumtree zaczęłam robić od Etny, Tigerka, Gonzia, Pistacji i Balzaka i to jako zwykłe ogłoszenia.
Leonek nie ma ogłoszeń, Blondi, jeśli możesz to bardzo proszę ....

Ok,ale który to Leonek?
Ja dziś znikam z neta-jutro od rana biorę się za ogłoszenia ;-)