bahlsa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Asiorku, mogę dorzucić się do benzyny, ile Ci jeszcze brakuje? A co do Primy...są jakieś pomysły co do domu tymczasowego? Jakby to wyglądało? Quote
Asior Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 kochana, agnieszka wysłała mi kasę :multi: Tyle, ze jeszcze wpłacę wtatarze choć część za te transporty co mnie woziła z psiakami a to do hotelu, a to do weta ... Bardzo dziękuje za chęć pomocy :loveu: Quote
Asior Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Prima nadal na szpitaliku, ale brzuszek zagojony :) Quote
Asior Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 operacji.. kilku.... ale tylko w warunkach domowych można się za to brać :roll: Quote
agaga21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 czyli domowy tymczas? a czy schronisko by zapłaciło za te operacje i leczenie, czy też trzeba by uzbierać jeśli by się tymczas znalazł? Quote
Asior Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 musimy zbierać..... mozna by próbować w TOZ-ie jakąś część, np za jedną operację ... ale toz teraz bidy ... choć pewnie nie odmówią..... ale to napewno nie całą kwotę... dziewczynki.. zerkijcie na to... oniemiałam....:crazyeye: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f105/uratowal-jej-zycie-nadal-na-lancuchu-143500/[/url] Quote
epe Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A możnaby zrobić allegro cegiełkowe na TOZ,na te operacje dla niej? Oczywiście,jeśli DT się znajdzie? Można by poprosić tą ciotkę nową,która dla Moona allegro zrobiła;) Quote
Asior Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dziewczyny.. akurat o kasę się nie martwię.. myśle, ze skoro to nie jest kwestia wywalenia kasy na raz tylko sukcesywnie co jakiś czas, to jest szansa uzbierać.. Tylko co z domem :( Quote
agaga21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 trzeba by pilnie ten tymczas znaleźć...tylko tu takie małe zainteresowanie u suni :-( Quote
epe Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A sunia ma aktualne allegro? Jeśli nie,to może zrobić takie innego rodzaju tzn. poszukujące osoby,która wzięłaby na tymczas,aby te operacje mogły być robione. Oczywiście z opcją opłat operacji,wizyt u weta i ewentualnie wyzywienia? Quote
Asior Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 no właśnie epe.. płatny tymczas to już jest problem, bo na to trzeba mieć kasę na bierząco i to koszt taki jak jednej operacji :( Quote
agaga21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ale nie mamy na razie ani grosza na sunię..a operacje będą pewnie bardzo kosztowne.... ja bym dt szukała wśród dogomaniaczek, myślę że to jedyna szansa dla suni:shake: Quote
epe Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale mnie nie chodzi o płatny;) Czasem ktoś boi się brać psa na stałe,a może zaopiekować się na jakiś czas;) I jeśli nie ma kasy,to namawiam nadal na allegro cegiełkowe na zbieranie na sunię! Quote
bahlsa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Gdyby ktoś zrobił takie allegro zaraz kupuję cegiełki. Asiorku a co z DT? Mogłybyśmy jakoś uzbierać pieniążki. Szkoda takiej ślicznej psiny, żeby straciła łapkę. Quote
Asior Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 bahlsa.. ja już kiedyś wzięłam Brytana na sievbuie i zostałam SAMA.. bez NICZYJEJ pomocy.. Tylko Marysia pomagała... Więc niestety nie podejmę się wyciągania go, jak po pierwsze Ma marne szanse na znalezienie domu tymczasowego No i KASA kasa kasa :( mam jedno zobowiązanie że ktoś chce na nią wpłacić.. mozę powolutku by się uzbierało, no ale nie widze szans na jakikolwiek tymczas... Quote
Ank@ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ej, no nie można się poddać. Robimy off i rozsyłamy po wszystkich wątkach, że suni potrzebny DT. Może ktoś pomoże :p Quote
Asior Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 dostałam karniaka za offowanie.. :roll: Quote
Asior Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 OK wiuelkie dzięki.. jak znajdzie się dom tymczasowy to kasa też się jakoś znajdzie.. mam jedno zobowiązanie od dziewczyny, ze dorzuci się do operacji... Quote
Zuzaneczka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mam kilka pytań, nie wiem, czy będzieie mi w stanie udzielić informacji: czy Prima umie załatwiać się na zewnątrz, czy może pozostawać sama ok 8-9 godz dziennie, czy wreszcie może odbyć jedna podróż do zakopanego i z powrotem? Mieszkam niestety w bloku, na 10tym pietrze, do tego oboje z mezem pracujemy na pelne etaty no i czeka nas wesele za 10 dni... Ale moze mieszkanie u nas byloby jakim rozwiazaniem... Niestety finansowo, przynajmniej w ciagu najblizszych dwoch miesiecy pomoc nie moge, leczenia tez nie oplace, ale dom, jesli przekonam meza, bylby oczywiscie bezpłatny. Oczywisice musialabym ten pomysl skonsultowac z mezem, ale jestem raczej dobrej mysli, jesli warunki przeze mnie oferowane uznacie za wystarczajace. Quote
epe Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zuzaneczka!:loveu: Gdyby to było możliwe co oferujesz - miałabyś "na sumieniu" uratowanie łapy tej biednej suni! Jeśli nie możesz na stałe,to choć na czas leczenia,tzw.DT! Poczekajmy na Asior,a zwłaszcza na to co powie Twój TZ;) Quote
Recommended Posts