Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochana, agnieszka wysłała mi kasę :multi:
Tyle, ze jeszcze wpłacę wtatarze choć część za te transporty co mnie woziła z psiakami a to do hotelu, a to do weta ...
Bardzo dziękuje za chęć pomocy :loveu:

Posted

musimy zbierać..... mozna by próbować w TOZ-ie jakąś część, np za jedną operację ... ale toz teraz bidy ... choć pewnie nie odmówią.....
ale to napewno nie całą kwotę...

dziewczynki.. zerkijcie na to... oniemiałam....:crazyeye:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f105/uratowal-jej-zycie-nadal-na-lancuchu-143500/[/url]

Posted

A możnaby zrobić allegro cegiełkowe na TOZ,na te operacje dla niej?
Oczywiście,jeśli DT się znajdzie?
Można by poprosić tą ciotkę nową,która dla Moona allegro zrobiła;)

Posted

dziewczyny.. akurat o kasę się nie martwię.. myśle, ze skoro to nie jest kwestia wywalenia kasy na raz tylko sukcesywnie co jakiś czas, to jest szansa uzbierać.. Tylko co z domem :(

Posted

A sunia ma aktualne allegro?
Jeśli nie,to może zrobić takie innego rodzaju tzn. poszukujące osoby,która wzięłaby na tymczas,aby te operacje mogły być robione.
Oczywiście z opcją opłat operacji,wizyt u weta i ewentualnie wyzywienia?

Posted

ale nie mamy na razie ani grosza na sunię..a operacje będą pewnie bardzo kosztowne....
ja bym dt szukała wśród dogomaniaczek, myślę że to jedyna szansa dla suni:shake:

Posted

Ale mnie nie chodzi o płatny;) Czasem ktoś boi się brać psa na stałe,a może zaopiekować się na jakiś czas;)
I jeśli nie ma kasy,to namawiam nadal na allegro cegiełkowe na zbieranie na sunię!

Posted

Gdyby ktoś zrobił takie allegro zaraz kupuję cegiełki.
Asiorku a co z DT? Mogłybyśmy jakoś uzbierać pieniążki. Szkoda takiej ślicznej psiny, żeby straciła łapkę.

Posted

bahlsa.. ja już kiedyś wzięłam Brytana na sievbuie i zostałam SAMA.. bez NICZYJEJ pomocy.. Tylko Marysia pomagała... Więc niestety nie podejmę się wyciągania go, jak po pierwsze
Ma marne szanse na znalezienie domu tymczasowego
No i KASA kasa kasa :(
mam jedno zobowiązanie że ktoś chce na nią wpłacić.. mozę powolutku by się uzbierało, no ale nie widze szans na jakikolwiek tymczas...

Posted

OK wiuelkie dzięki.. jak znajdzie się dom tymczasowy to kasa też się jakoś znajdzie.. mam jedno zobowiązanie od dziewczyny, ze dorzuci się do operacji...

Posted

Mam kilka pytań, nie wiem, czy będzieie mi w stanie udzielić informacji: czy Prima umie załatwiać się na zewnątrz, czy może pozostawać sama ok 8-9 godz dziennie, czy wreszcie może odbyć jedna podróż do zakopanego i z powrotem? Mieszkam niestety w bloku, na 10tym pietrze, do tego oboje z mezem pracujemy na pelne etaty no i czeka nas wesele za 10 dni... Ale moze mieszkanie u nas byloby jakim rozwiazaniem... Niestety finansowo, przynajmniej w ciagu najblizszych dwoch miesiecy pomoc nie moge, leczenia tez nie oplace, ale dom, jesli przekonam meza, bylby oczywiscie bezpłatny. Oczywisice musialabym ten pomysl skonsultowac z mezem, ale jestem raczej dobrej mysli, jesli warunki przeze mnie oferowane uznacie za wystarczajace.

Posted

Zuzaneczka!:loveu:
Gdyby to było możliwe co oferujesz - miałabyś "na sumieniu" uratowanie łapy tej biednej suni!
Jeśli nie możesz na stałe,to choć na czas leczenia,tzw.DT!
Poczekajmy na Asior,a zwłaszcza na to co powie Twój TZ;)