Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']się przyznam,że też tyle zakumałam,gratki :klacz:[/QUOTE]

hi hi ja też :PROXY5:
GRATULACJE DLA LIZKI :cunao: [I][SIZE=1]no i dla jej pani tyż[/SIZE][/I]:eviltong:

Posted

Robię porządki i tak mnie wzięło na wspominki, zdjęcie sprzed 20 lat? Mój pierwszy pies, wsiowy burek zwany Bobikiem :lol:
Niech Was nie zmylą te słodkie oczka, to był szatan.

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/lastscan2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='wilczy zew']uuuuuuuuuuu,jakie są objawy odwodnienia?[/QUOTE]

Pić się chce :P

[quote name='malawaszka']łomatko czemu odwodniona? szok![/QUOTE]
Nie wiem i już więcej nikomu nie zrobię badań kontrolnych ;)
Co Ty dajesz na problemy srakulce? Karmę <jaką> i co jeszcze?

Posted

no ze sraczkami ma problem tylko Zgred tfu tfu i on je intestinala tylko, probiotyki też dostaje,
a to że odwodniona to wnioskujesz po tym, że pije? a sika? a nie jest przeziebiona? bo może ma pęcherz przeziębiony? wtedy piją

Posted

[quote name='malawaszka']no ze sraczkami ma problem tylko Zgred tfu tfu i on je intestinala tylko, probiotyki też dostaje,
a to że odwodniona to wnioskujesz po tym, że pije? a sika? a nie jest przeziebiona? bo może ma pęcherz przeziębiony? wtedy piją[/QUOTE]
Z wyników, ale nie pytaj o więcej, bo mama z nią była. Chyba ją za sumiennie odchudza :mad: Bo co innego? Ale bardziej martwią mnie te wahania białych krwinek, chociaż teraz mogę być zafałszowane ciut.
[quote name='wilczy zew']to mogą być kłopoty z nerkami,podwyższona temperatura[/QUOTE]
A czy ja napisałam, że to jej się chce pić? I w ogóle te Twoje teorie... jakbyś nie pamiętała, to ona jest po badaniach i nerki są ok ;)

Posted (edited)

[quote name='malawaszka']no dziwne dziwne to! jakoś nie pasuje mi do Twojej Mamy zbyt sumienne odchudzanie! to Sadie ma biegunki?[/QUOTE]
No teraz ją odchudza wielce...bo się jej karma skończyła i dawała inną, a skoro nic jej nie było, kupy ok, to po co... jek pies wszedł na wagę i się pokazało 9,1 kg to panika. Kurde, nad tymi wsimi DS trzeba by mieć pełną kontrolę :mad: jak już własnej matce nie można ufać :diabloti: A zawsze mówię - jak Ci się karma kończy mów! zamówię z dostawą do mieszkania. Ja pierdziu..... :angryy:

Sadie nie ma srakulca i potemu siedzi tam, bo już bym im ją zabrała [SIZE=1](oistatnio to się poryczałam jak wyszłam, bo zawsze robimy tak, że jak wychodzę, to mama jej daję kolację, a teraz olała i chciała ze mną iść :( a ja nie mogłam jej zabrać[/SIZE]). Nie wiem co te koty mają, ale teraz mają 4-o dniowe odrobaczenie i jak im nie przejdzie sraczka, to się podłamię. Muszę poszukać jakiego intesinala taniego dla kotów. Chociaż już dostawały i nie pomógł. Oczywiście wsio na raz: karma Lizce i żwir dla kotów też się kończą :angryy: A myślałam, że Liz wygra karmę, to wiadro na karmę dali :shake:

Edited by zerduszko