Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']

[URL]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/008.jpg[/URL][/QUOTE]
:crazyeye:
... na tym zdjęciu to akurat jest mój Hector!!:megagrin:

Posted

[quote name='annika']:crazyeye:
... na tym zdjęciu to akurat jest mój Hector!!:megagrin:[/QUOTE]
I wydało się, ze sypia u nas :lol:
[quote name='malawaszka']podziel się a nie... tajemnicą zioniesz :diabloti:[/QUOTE]
Wiesz, jak już jej na tej huśtawce nie zabiłam, to cała reszta przestała być straszna :laugh2_2:

Posted

[quote name='zerduszko']Wiesz, jak już jej na tej huśtawce nie zabiłam, to cała reszta przestała być straszna :laugh2_2:[/QUOTE]

no to jutro jadę z moimi na diabelski młyn :D

no i zasadniczo sens jest chyba taki sam jak tgo co napisałam wcześniej :hmmmm:

Posted

Raczej nie - domowe zacisze jej się teraz wydaje nudne, a przekonała się raczej do mnie i ciut więcej ufa ;)

Dziś na spacerze podsłuchałam ludzi "to jeszcze szczeniak pewnie, bo patrz jak biega" "No musi się wyszaleć, jak to młode" :lol: Psuje mi ja to agility, oj psuje ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='agaga21']a może zdjęcia jakieś dodasz? :smile:[/QUOTE]
Nie mam nic, niestety. Ale jak pojadę na zawody, to pewnie będą :D
[quote name='malawaszka']MP = Mistrzostwa Polski?????[/QUOTE]
Si :D

Posted

[quote name='WATACHA']Kurde w dzisiejszych czasach to ciężko o porządnego sponsora[/QUOTE]

A o byle jakiego lepiej? To może zerduszko poszukaj paru byle jakich i sie poskłąda jakos;)

Posted

[quote name='Saththa']A o byle jakiego lepiej? To może zerduszko poszukaj paru byle jakich i sie poskłąda jakos;)[/QUOTE]

Myślę, że łatwiej...znaleźć paru mało naiwnych niż jednego wielkiego idiotę.Choć nie mówię nie ;)
[quote name='zerduszko']Spoko, Watach przysłała mi w piątek trochę grosza, to już coś będzie :diabloti:[/QUOTE]
Do usług :), Malawaszka też mogła by trochę rzucić groszem, w końcu ma kupę kasy z tych sznaucerów:diabloti: