annika Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='zerduszko'] [URL]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/008.jpg[/URL][/QUOTE] :crazyeye: ... na tym zdjęciu to akurat jest mój Hector!!:megagrin: Quote
malawaszka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='zerduszko']Mam insze zdanie na ten temat :diabloti:[/QUOTE] podziel się a nie... tajemnicą zioniesz :diabloti: Quote
zerduszko Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='annika']:crazyeye: ... na tym zdjęciu to akurat jest mój Hector!!:megagrin:[/QUOTE] I wydało się, ze sypia u nas :lol: [quote name='malawaszka']podziel się a nie... tajemnicą zioniesz :diabloti:[/QUOTE] Wiesz, jak już jej na tej huśtawce nie zabiłam, to cała reszta przestała być straszna :laugh2_2: Quote
malawaszka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='zerduszko']Wiesz, jak już jej na tej huśtawce nie zabiłam, to cała reszta przestała być straszna :laugh2_2:[/QUOTE] no to jutro jadę z moimi na diabelski młyn :D no i zasadniczo sens jest chyba taki sam jak tgo co napisałam wcześniej :hmmmm: Quote
zerduszko Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Raczej nie - domowe zacisze jej się teraz wydaje nudne, a przekonała się raczej do mnie i ciut więcej ufa ;) Dziś na spacerze podsłuchałam ludzi "to jeszcze szczeniak pewnie, bo patrz jak biega" "No musi się wyszaleć, jak to młode" :lol: Psuje mi ja to agility, oj psuje ;) Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Za 3 tygodnie MP agility - szukam sponsora :lol: Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='agaga21']a może zdjęcia jakieś dodasz? :smile:[/QUOTE] Nie mam nic, niestety. Ale jak pojadę na zawody, to pewnie będą :D [quote name='malawaszka']MP = Mistrzostwa Polski?????[/QUOTE] Si :D Quote
annika Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='zerduszko']Za 3 tygodnie MP agility - szukam sponsora :lol:[/QUOTE] MP - u la la:happy1: a gdzie? Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 W Brzegu koło Opola, no my oczywista jako nadrasa odpadamy z klasyfikcji MP, ale pojechać warto :P Quote
malawaszka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 no nie gadaj!!!! nadrasowce nie mogą startować???? :crazyeye: ale beton Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Startować na zawodach mogą, ale mają osobne biegi, nie pamiętam dokładnie czy dostawały nagrody czy jako. W MŚ pod patronatem FCI nie mogą startować. Quote
agaga21 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='zerduszko']W Brzegu koło Opola, no my oczywista jako nadrasa odpadamy z klasyfikcji MP, ale pojechać warto :P[/QUOTE] o kurde, co za dyskryminacja! Quote
wilczy zew Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 to nie fer :mad: u mnie bida,więc na sponsora się nie nadaje :shake: Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='agaga21']o kurde, co za dyskryminacja![/QUOTE] Ale jakby tak mistrzami zostawały nadrasowece, zostawiając szempiony FCI w tyle? :diabloti: Quote
agaga21 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='zerduszko']Ale jakby tak mistrzami zostawały nadrasowece, zostawiając szempiony FCI w tyle? :diabloti:[/QUOTE] to by co niektórym mina zrzedła :D Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Kurde w dzisiejszych czasach to ciężko o porządnego sponsora Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='WATACHA']Kurde w dzisiejszych czasach to ciężko o porządnego sponsora[/QUOTE] A o byle jakiego lepiej? To może zerduszko poszukaj paru byle jakich i sie poskłąda jakos;) Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Spoko, Watach przysłała mi w piątek trochę grosza, to już coś będzie :diabloti: Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Saththa']A o byle jakiego lepiej? To może zerduszko poszukaj paru byle jakich i sie poskłąda jakos;)[/QUOTE] Myślę, że łatwiej...znaleźć paru mało naiwnych niż jednego wielkiego idiotę.Choć nie mówię nie ;) [quote name='zerduszko']Spoko, Watach przysłała mi w piątek trochę grosza, to już coś będzie :diabloti:[/QUOTE] Do usług :), Malawaszka też mogła by trochę rzucić groszem, w końcu ma kupę kasy z tych sznaucerów:diabloti: Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ale malawaszka jest skąpa i wszystko wydaje na bazarkach. Nie liczę na nią :( Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='zerduszko']Ale malawaszka jest skąpa i wszystko wydaje na bazarkach. Nie liczę na nią :([/QUOTE] No tak :(, wszystko dla siebie Quote
Recommended Posts