Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaraz ją puszczę pod blok, tam będzie matulka miała kogo bawić jak jej mało :P A Felka sobie zostawię :lol: Naumiał się uciekać z klatki, wchodzić na wiatrak, a z niego na tv itp. Jego siostra jak wlazła, to zaraz wiatrak leżałłłłł ;)

Posted

Kotka została wyleczona i wysterylizowana. Była niestety w ciąży :( 3 :( W piątek ją wypuszczałam. Ale było z nią roboty, bo to dzik straszny i nie umiałam jej do transportera przegonić. No ale pogadałam z nią i się udało :D

Dwie kolejne kotki już tez są wysterylizowane, jedna jest u mnie w łazience.

Pińćset innych, zaciażonych często, czeka na zabiegi. Ja czekam na wygraną w lotka i zakup klatki łapki lekkiej, bo ta co pożyczyłyśmy to mnie nieźle wykończyła :(

Felek wczoraj poszedł do adopcji. Na kilak godzin :/ Prezent. Bez komentarza. Dziś tez o niego piszą dzwonią, a ja nie chce oddać :( Nie ufam ludziom, nieeeeee :(

Brakuje mi Was na miau, watek świeci pustkami. To samo bazarki.

Posted

Felek... no nie musiałabym oddawać :D Ale Adi, nikt nawet nie pyta, a 3 koty to za dużo. Tym bardziej, ze ona broni Felka i mi Jadźkę atakuje. Jak jestem, to luz, ale jak mnie nie ma, to szkoda Jadźki. Dziś gamonia zdeptałam, jak daję żarcie to on tak leci, ze aż na panelach nie wyrabia i jak nie ściana, to moje nogi :lol: Prze-słodki jest :D