malawaszka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 noo z ogolonym pyskiem byłaby jak pudel :lol: Quote
zerduszko Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Na zimę będzie ruskiem :P mini :errrr: Quote
wilczy zew Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='zerduszko']Na zimę będzie ruskiem :P mini :errrr:[/QUOTE] aż strach się bać :scared: Quote
zerduszko Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Kto mi podpowie jak uciszyć Adi? Wydałam kociaka jednego, a ta chodzi, szuka i drze japę :] Quote
malawaszka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 proste - musisz wziąć kolejnego :D Quote
zerduszko Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Został jej jeden, ale ona szuka tamtej :P Quote
zerduszko Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A co gorsza, to chyba podejrzewa Jadźkę o ten ubytek :lol: Quote
malawaszka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 noo to tym bardziej musisz uzupełnić braki :errrr: Quote
wilczy zew Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='zerduszko']Kto mi podpowie jak uciszyć Adi? Wydałam kociaka jednego, a ta chodzi, szuka i drze japę :][/QUOTE] i co narobiłaś :grins: Quote
zerduszko Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Zaraz ją puszczę pod blok, tam będzie matulka miała kogo bawić jak jej mało :P A Felka sobie zostawię :lol: Naumiał się uciekać z klatki, wchodzić na wiatrak, a z niego na tv itp. Jego siostra jak wlazła, to zaraz wiatrak leżałłłłł ;) Quote
zerduszko Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Kotka została wyleczona i wysterylizowana. Była niestety w ciąży :( 3 :( W piątek ją wypuszczałam. Ale było z nią roboty, bo to dzik straszny i nie umiałam jej do transportera przegonić. No ale pogadałam z nią i się udało :D Dwie kolejne kotki już tez są wysterylizowane, jedna jest u mnie w łazience. Pińćset innych, zaciażonych często, czeka na zabiegi. Ja czekam na wygraną w lotka i zakup klatki łapki lekkiej, bo ta co pożyczyłyśmy to mnie nieźle wykończyła :( Felek wczoraj poszedł do adopcji. Na kilak godzin :/ Prezent. Bez komentarza. Dziś tez o niego piszą dzwonią, a ja nie chce oddać :( Nie ufam ludziom, nieeeeee :( Brakuje mi Was na miau, watek świeci pustkami. To samo bazarki. Quote
Saththa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Uuuuuuuuuuuu nie dobrze.... Felek jest genialny:) Nooo ale oddać musisz... prawda? nie mam "konta" na miau... Quote
wilczy zew Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 fajnie,że z tą dziką się udało; Felek trafi na dobrych ludzi :calus: Quote
zerduszko Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Felek... no nie musiałabym oddawać :D Ale Adi, nikt nawet nie pyta, a 3 koty to za dużo. Tym bardziej, ze ona broni Felka i mi Jadźkę atakuje. Jak jestem, to luz, ale jak mnie nie ma, to szkoda Jadźki. Dziś gamonia zdeptałam, jak daję żarcie to on tak leci, ze aż na panelach nie wyrabia i jak nie ściana, to moje nogi :lol: Prze-słodki jest :D Quote
zerduszko Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Noooo, strasznie duży jest, więc apatyt ma :) Jadźka ważyła tyle co ona jak miała 3 miesiące, a on ma 9 tygodni. A jak z Jadźka się bawią :D Quote
Recommended Posts