malawaszka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 nie istnieje :angryy: a duże to znaczy jakie? kombi czy jakiś mini van? Quote
wilczy zew Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='zerduszko']Kto mi poleci jakieś tanie, nieawaryjne, mało palące duże autko? :lol:[/QUOTE] Twoje wymaganie przypomniało mi wymagania pracodawców z 90-tych lat: ładna,18-letnia,z 5-letnim doświadczeniem w zawodzie :evil_lol: Quote
WATACHA Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Wszystko zależy co dla kogo jest tanie, nieawaryjne i mało palące?Każdy ma inną poprzeczkę ;) Quote
zerduszko Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='malawaszka']a duże to znaczy jakie? kombi czy jakiś mini van?[/QUOTE] No co Ty :lol: Segment B max! Wiekszego nie dam rady, a nei chcę starego dziada. Szukam od nie handlarzy i dupa :/ [quote name='WATACHA']Wszystko zależy co dla kogo jest tanie, nieawaryjne i mało palące?Każdy ma inną poprzeczkę ;)[/QUOTE] Jak kupię, to ma się nie psuć wcale przez 2 lata :D i palić max 5,5 l benzyny ;) Quote
zerduszko Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='malawaszka']ha ha a co to znaczy segment B?????[/QUOTE] Małe auta [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Autosegment_B[/url] Quote
malawaszka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) aaahaaaa no to co piszesz, że duże ma być?! moja siostra ma citroena C3 - baaardzo fajnie się nim jeździ - nie czuć, że jest taki mały - i mega ekonomiczny jest, ale nie pytaj o szczegóły bo nie znam dokładnych danych - mogę zapytać jutro, ale było coś takiego, że moim podróż do Dąbrowy i z powrotem wychodzi jakoś ponad 20 zł a tym C3 około 13 zł EDIT: najmocniej przepraszam :D skłamałam - teraz byłam na spacerze i okazuje się, że to nie C3 a C2 :evil_lol: Edited July 21, 2012 by malawaszka Quote
Margi Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Zerduszko jak chcesz to Ci sprzedamy naszą nexię ( silnik 16 zaworowy ).W prawdzie ma 16 lat ale ma tylko ok 50 tyś km.Kupiona była w salonie.Sprawna przegląd ważny do kwietnia 2013r. Quote
zerduszko Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Nie, zdecydowanie chce nowsze auto. Najchętniej to bym chciała nowe, ale te ceny... Quote
Margi Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 To całkiem jak my.:evil_lol: Dlatego chcemy sprzedać. Quote
WATACHA Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 My swój mamy 2 lata, ani razu się nie zepsuł.Ale to kombi i pali 7 ale ropy. Quote
Saththa Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='zerduszko']Teraz się wysilę :lol: W ziemię wbija się takie coś :lol: na którym rozpięta jest żyłka/linka - w miejscach wbicia następuje zmiana trasy. Żyłkę zwija się w odpowiednim tempie, za pomocą roweru bez jednego koła. Napędzanego siłą ludziach mięśni ;) Na końcu jest "zając". :lol:[/QUOTE] zrozumiałam :) [quote name='wilczy zew']Twoje wymaganie przypomniało mi wymagania pracodawców z 90-tych lat: ładna,18-letnia,z 5-letnim doświadczeniem w zawodzie :evil_lol:[/QUOTE] Nooo dzis im trochę zmieniło. 25 lat po studiach z 20 letnim doswiadczeniem... zamienili 7 lat zycia na 15 lat doswiadczenia w pracy Quote
zerduszko Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 [quote name='Margi']To całkiem jak my.:evil_lol: Dlatego chcemy sprzedać.[/QUOTE] I nie ma chętnych? Swoją drogą, jakim cudem taki mały przebieg? [quote name='WATACHA']My swój mamy 2 lata, ani razu się nie zepsuł.Ale to kombi i pali 7 ale ropy.[/QUOTE] Ja nie chcę ropniaka, ale co masz? Quote
Margi Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Mały przebieg bo użytkowali go moi rodzice.Na działeczkę i z powrotem.Potem mój syn.Na uczelnie i z powrotem.Przez 10 lat garażowany,dopiero u nas pod chmurką. Sprzedawać go jeszcze nie próbowaliśmy,dopiero we wrześniu zrobimy podejście. Quote
WATACHA Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 My mamy forda mondeo kombi, ale facet sprowadził go z zza granicy.Trochę sam nim jeździł, a potem nam sprzedał.Kupiliśmy go przez ogłoszenie.Jeździliśmy już nissanem, audi we wszystkie włożyliśmy kupę kasy, a ten skubaniec twardy jest. Quote
zerduszko Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 To się Wam trafił jakiś wybitny twardziel, bo ja mam o fordach jak najgorsze zdanie ;) I o ropniakach ;) I o sprowadzonych też ;) No chyba, że bardzo młody. Juz mam mętlik w głowie, tyle kasy toto dziadostwo kosztuje, a na rupiecia zawsze można trafić :( Quote
WATACHA Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 A my znamy dużo osób które są zadowolone :).Ten nasz już niemłody, ale przed zakupem był sprawdzony przez kolegę Bartka, dobrego mechanika. Quote
Margi Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Zerduszko a cytryna C3 z 2005 r. około 70 tyś.przebiegu,bo moja przyjaciółka sprzedaje ? Quote
malawaszka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='Margi']Zerduszko a cytryna C3 z 2005 r. około 70 tyś.przebiegu,bo moja przyjaciółka sprzedaje ?[/QUOTE] Margi skąd Ty bierzesz auta z takim małym przebiegiem???? :crazyeye: przyznaj się - dorabiasz przekręcając liczniki hę?? :evil_lol: Quote
Margi Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [quote name='malawaszka']Margi skąd Ty bierzesz auta z takim małym przebiegiem???? :crazyeye: przyznaj się - dorabiasz przekręcając liczniki hę?? :evil_lol:[/QUOTE] Wygląda na to,że tak.:evil_lol: Ale serio jest do sprzedania.Ma klimatyzacją. Quote
zerduszko Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Stary trochę :( Ale taki przebieg kusi! Napisz mi pw jaki to silniczek, bo te autka tez potrafią nieźle palić, no i ile by chciała ;) Quote
Margi Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Napisz mi swojego maila na pw i wszystkie wiadomości od zainteresowanej dostaniesz,bo nie chciałabym pośredniczyć zwłaszcza w cenie. Dodam tylko,że sama chciałam go kupić tylko syn ma długie nogi i trochę mu tam było ciasno. Quote
Recommended Posts