Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Kto mi poleci jakieś tanie, nieawaryjne, mało palące duże autko? :lol:[/QUOTE]

Twoje wymaganie przypomniało mi wymagania pracodawców z 90-tych lat: ładna,18-letnia,z 5-letnim doświadczeniem w zawodzie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a duże to znaczy jakie? kombi czy jakiś mini van?[/QUOTE]
No co Ty :lol: Segment B max! Wiekszego nie dam rady, a nei chcę starego dziada. Szukam od nie handlarzy i dupa :/
[quote name='WATACHA']Wszystko zależy co dla kogo jest tanie, nieawaryjne i mało palące?Każdy ma inną poprzeczkę ;)[/QUOTE]
Jak kupię, to ma się nie psuć wcale przez 2 lata :D i palić max 5,5 l benzyny ;)

Posted (edited)

aaahaaaa no to co piszesz, że duże ma być?! moja siostra ma citroena C3 - baaardzo fajnie się nim jeździ - nie czuć, że jest taki mały - i mega ekonomiczny jest, ale nie pytaj o szczegóły bo nie znam dokładnych danych - mogę zapytać jutro, ale było coś takiego, że moim podróż do Dąbrowy i z powrotem wychodzi jakoś ponad 20 zł a tym C3 około 13 zł

EDIT: najmocniej przepraszam :D skłamałam - teraz byłam na spacerze i okazuje się, że to nie C3 a C2 :evil_lol:

Edited by malawaszka
Posted

Zerduszko jak chcesz to Ci sprzedamy naszą nexię ( silnik 16 zaworowy ).W prawdzie ma 16 lat ale ma tylko ok 50 tyś km.Kupiona była w salonie.Sprawna przegląd ważny do kwietnia 2013r.

Posted

[quote name='zerduszko']Teraz się wysilę :lol: W ziemię wbija się takie coś :lol: na którym rozpięta jest żyłka/linka - w miejscach wbicia następuje zmiana trasy. Żyłkę zwija się w odpowiednim tempie, za pomocą roweru bez jednego koła. Napędzanego siłą ludziach mięśni ;) Na końcu jest "zając".

:lol:[/QUOTE]

zrozumiałam :)
[quote name='wilczy zew']Twoje wymaganie przypomniało mi wymagania pracodawców z 90-tych lat: ładna,18-letnia,z 5-letnim doświadczeniem w zawodzie :evil_lol:[/QUOTE]

Nooo dzis im trochę zmieniło.

25 lat po studiach z 20 letnim doswiadczeniem...

zamienili 7 lat zycia na 15 lat doswiadczenia w pracy

Posted

[quote name='Margi']To całkiem jak my.:evil_lol: Dlatego chcemy sprzedać.[/QUOTE]
I nie ma chętnych?
Swoją drogą, jakim cudem taki mały przebieg?
[quote name='WATACHA']My swój mamy 2 lata, ani razu się nie zepsuł.Ale to kombi i pali 7 ale ropy.[/QUOTE]
Ja nie chcę ropniaka, ale co masz?

Posted

Mały przebieg bo użytkowali go moi rodzice.Na działeczkę i z powrotem.Potem mój syn.Na uczelnie i z powrotem.Przez 10 lat garażowany,dopiero u nas pod chmurką.
Sprzedawać go jeszcze nie próbowaliśmy,dopiero we wrześniu zrobimy podejście.

Posted

My mamy forda mondeo kombi, ale facet sprowadził go z zza granicy.Trochę sam nim jeździł, a potem nam sprzedał.Kupiliśmy go przez ogłoszenie.Jeździliśmy już nissanem, audi we wszystkie włożyliśmy kupę kasy, a ten skubaniec twardy jest.

Posted

To się Wam trafił jakiś wybitny twardziel, bo ja mam o fordach jak najgorsze zdanie ;) I o ropniakach ;) I o sprowadzonych też ;) No chyba, że bardzo młody.

Juz mam mętlik w głowie, tyle kasy toto dziadostwo kosztuje, a na rupiecia zawsze można trafić :(

Posted

A my znamy dużo osób które są zadowolone :).Ten nasz już niemłody, ale przed zakupem był sprawdzony przez kolegę Bartka, dobrego mechanika.

Posted

[quote name='Margi']Zerduszko a cytryna C3 z 2005 r. około 70 tyś.przebiegu,bo moja przyjaciółka sprzedaje ?[/QUOTE]

Margi skąd Ty bierzesz auta z takim małym przebiegiem???? :crazyeye: przyznaj się - dorabiasz przekręcając liczniki hę?? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Margi skąd Ty bierzesz auta z takim małym przebiegiem???? :crazyeye: przyznaj się - dorabiasz przekręcając liczniki hę?? :evil_lol:[/QUOTE]

Wygląda na to,że tak.:evil_lol:

Ale serio jest do sprzedania.Ma klimatyzacją.

Posted

Napisz mi swojego maila na pw i wszystkie wiadomości od zainteresowanej dostaniesz,bo nie chciałabym pośredniczyć zwłaszcza w cenie.
Dodam tylko,że sama chciałam go kupić tylko syn ma długie nogi i trochę mu tam było ciasno.