Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Po pierwsze i bez znaczenia: nie znoszę wydawać zwierzaków niewyciachanych. Nie ufam ludziom, bo to kłamczuchy przebrzydłe. A główny powód jest taki, że jak mnie nie ma 8,5 h to kto się takim maleńtaskiem zajmie? Teo miał być starszy, hehehe... Okazało się inaczej, więc byłam przerażona, ale wówczas nie rozum kierował ;) Zresztą co innego podrośnięty szczeniaczek, a co inego taki całkiem mały. Dawał radę siedzieć sam, nawet potem się ogarnął z sikaniem ;) no i do kastracji się już nadawał.[/QUOTE]

no tak w sumie ;) ze wszystkim mogę się zgodzic;)

Posted

[I]Ale świetny foty!
Kochany Lizaczek :D

[SIZE=1]Zapraszam Cioteczki do Saby...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210426-G%C5%82ucha-1-5-roczna-Sabcia-albinoska-szuka-pomocy...-Zerknij...-Podnie%C5%9B-chocia%C5%BC[/url]...[/SIZE]
[/I]

Posted

[url]http://img560.imageshack.us/img560/6310/dsc0190lk.jpg[/url]
"WOOOOW" ! :) :) :)

Byłam wczoraj z całą trójcą w lesie, między 19:30 a 21... I oczywiście Was nie spotkaliśmy...

Posted

[quote name='zerduszko']To nie jest Lizka, tylko Mania :lol!:

Byłyśmy wczoraj w lesie, po 19 wyszłyśmy z domu. Buuu :( A dziś już byłysmy i nie będziemy, bo mamy imprezkę.[/QUOTE]
To teoretycznie powinnyśmy się spotkać, bo ja wyszłam pół h później... eh. Trudno.

Co to za Mania?
Mówiłam Ci już, że w schronie jest suczynka - prawie, że klon Teosia, tylko że ma zakręcony ogonek?

Posted

Wpadłam na chwile korzystając z okazji - i co by sobie zapisac Wasz wątek nadmienię że - WOW - nie wiedziałm że Wy tacy wysportowani jestescie !! też bym tak chciała umiec :) z Lilkiem. Jestem pod ogromnym wrażeniem

Posted

Witam gości :) Fajnie, że jesteście.

[quote name='lilo']Wpadłam na chwile korzystając z okazji - i co by sobie zapisac Wasz wątek nadmienię że - WOW - nie wiedziałm że Wy tacy wysportowani jestescie !! też bym tak chciała umiec :) z Lilkiem. Jestem pod ogromnym wrażeniem[/QUOTE]
Chcieć znaczy móc :D Ja zawsze chciałam i na tym się kończyło, a teraz się zawzięłam i mimo iż ja nie mam predyspozycji, to przynajmniej dobrze się bawimy ;)

Posted

[quote name='Tekla64']ooo w koncu trafilam, witam
i mam nadzieje nadrobic ale mam zamiar zagladac jesli mogie? a nawet czasem sie odezwac tez moge?[/QUOTE]

Zerduszko nie zauważyła :lol:

Posted

[quote name='zerduszko'] Czwarte i najważniejsze: ja więcej psów miec nie bedę, choćby na tymczas, przez najblizsze kilkanaście lat (czyli do czasu aż Sadie zdziadzieje) albo wygrania w totka=kupna duuużego domu. Wszyscy namawiajacy żeby Lizonda została są temu współwinni :diabloti:[/QUOTE]

To mój ulubiony post Zerduszko :) przedarłam przez wątek żeby wiedziec z czym mam do czynienia i już wiem :)

Posted

[quote name='Saththa']Zerduszko nie zauważyła :lol:[/QUOTE]
Jak mnie pilnują żebym była miła :lol:
[B]
Tekla[/B]: zaglądania, odzywanie i na co masz ochotę mile widziane :D

[quote name='lilo']To mój ulubiony post Zerduszko :) przedarłam przez wątek żeby wiedziec z czym mam do czynienia i już wiem :)[/QUOTE]
Pierwsze i ostatnie: nigdy nie wierz zerduszkowej, zdanie zmieni szybciej niż je skończy :lol:
Ps. Chciało Ci się tak? ;)

Posted

Czyli Zerduszko to typowa kobieta :)

Chciało mi się , zawsze staram sie poczytac cała galerię żeby wiedziec mniej więcej przynajmniej co tam właściciel wcześniej gryzmolił. Odpuściłam sobie u Malawaszki - przeczytałam losowo wybrane posty :)
A że wyjeżdżam na urlop a po urlopie w związku z natłokiem dodatkowych obowiązków będę na dogo bardzo sporadycznie to nadrabiam póki mogę.

Posted

[quote name='zerduszko']Jak mnie pilnują żebym była miła :lol:
[/QUOTE]

:evil_lol::)

[quote name='lilo']Czyli Zerduszko to typowa kobieta :)

Chciało mi się , zawsze staram sie poczytac cała galerię żeby wiedziec mniej więcej przynajmniej co tam właściciel wcześniej gryzmolił. Odpuściłam sobie u Malawaszki - przeczytałam losowo wybrane posty :)
A że wyjeżdżam na urlop a po urlopie w związku z natłokiem dodatkowych obowiązków będę na dogo bardzo sporadycznie to nadrabiam póki mogę.[/QUOTE]

To tak jak ja :lol: większośc galerii przeczytałam od deski do deski;) Ale zdarzyły sie i takie które czytała po pare stron lub losowo;)