Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze a takie coś bym chciała dla Sajana - jakiegoś futrzaka na sznurku tylko musiałoby być mega mocne...
[URL]http://i613.photobucket.com/albums/tt219/Mozo30/Niepolomice 25 maj 2013/niepo1420omnice201314_zpsafbbeda0.jpg[/URL][/QUOTE]

Weż Furie... :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze a takie coś bym chciała dla Sajana - jakiegoś futrzaka na sznurku tylko musiałoby być mega mocne...
[URL]http://i613.photobucket.com/albums/tt219/Mozo30/Niepolomice 25 maj 2013/niepo1420omnice201314_zpsafbbeda0.jpg[/URL][/QUOTE]
To jest mocne, bo taśma jest wszyta w "futerko". Tylko rozmiar Bolcikowy. Mocne [url]http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_8228.jpg[/url]

Posted

[quote name='zerduszko']To jest mocne, bo taśma jest wszyta w "futerko". Tylko rozmiar Bolcikowy. Mocne [URL]http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_8228.jpg[/URL][/QUOTE]

ja nie umiem psa nakręcić na coś - musisz przyjechać i mi pomóc :grins: ja cuduję, rzucam, chwalę, szarpię się z nim, czytałam jak to robić i staram się tak, ale ten pobiegnie dwa razy i już ma w dupie... to na pewno moja wina bo też niecierpliwiec jestem, ale no...

Posted

[quote name='malawaszka']ja nie umiem psa nakręcić na coś - musisz przyjechać i mi pomóc :grins: ja cuduję, rzucam, chwalę, szarpię się z nim, czytałam jak to robić i staram się tak, ale ten pobiegnie dwa razy i już ma w dupie... to na pewno moja wina bo też niecierpliwiec jestem, ale no...[/QUOTE]
No nie słuchasz mnie :mad: Nie rzucać, nie rzucać!

Wczoraj na pokazie próbowałam ludziom pokazywać jak zaczynać z przeszkodami. Ale kurde, psy zainteresowane często smakami/zabawkami/właścicielami jak zwszłoroczym śneigiem. I co ja mam poradzić? Zadać zadanie domowe i odesłac do domu? :lol:

Ps. Zobaczymy jak mi zabawka wyjdzie z Boltem :roll: To jest moja pięta achillesowa, ale trzymam sie istro zaleceń i nie rzucam :D

Posted

[quote name='zerduszko']No nie słuchasz mnie :mad: Nie rzucać, nie rzucać!

Wczoraj na pokazie próbowałam ludziom pokazywać jak zaczynać z przeszkodami. Ale kurde, psy zainteresowane często smakami/zabawkami/właścicielami jak zwszłoroczym śneigiem. I co ja mam poradzić? Zadać zadanie domowe i odesłac do domu? :lol:

Ps. Zobaczymy jak mi zabawka wyjdzie z Boltem :roll: To jest moja pięta achillesowa, ale trzymam sie istro zaleceń i nie rzucam :D[/QUOTE]

no kurde widzisz... bo ja zawsze po łebkach czytam te różne instrukcje i potem tak się to kończy :lol: dobra to nie będę rzucać :D ale i tak fajniej by było jakby mi ktoś na zywo pokazał :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']no kurde widzisz... bo ja zawsze po łebkach czytam te różne instrukcje i potem tak się to kończy :lol: dobra to nie będę rzucać :D ale i tak fajniej by było jakby mi ktoś na zywo pokazał :eviltong:[/QUOTE]
W Częstochowie ma być semi obi z Boczulą :lol:
Przyjechałabym, ale tak daleko :placz:

Posted

[quote name='zerduszko']W Częstochowie ma być semi obi z Boczulą :lol:
Przyjechałabym, ale tak daleko :placz:[/QUOTE]

a takie semi obi z Boczulą to pewnie zylion miliardów kosztuje... jak mniej to przyjedź do mnie - autostradą to migiem będziesz i dalej pojedziemy moim - to tak jakby bliżej :D

Posted

[quote name='malawaszka']a takie semi obi z Boczulą to pewnie zylion miliardów kosztuje... jak mniej to przyjedź do mnie - autostradą to migiem będziesz i dalej pojedziemy moim - to tak jakby bliżej :D[/QUOTE]
Ja nie jadę, bo nie mam za co :shake: No i wolałabym co innego niż obi, bo ja w tym siedzę jak Bolta bezy mleczne w dziąsłach :lol:
80 zł za pół godziny, 140 za 1h.

Zaraz Ci cos poślę :eviltong:

Posted

lubię Cię :iloveyou:

Mordziasta,to też średnio mną zainteresowana ale ja lubię się włóczyć po dziczy z myszkującym w pobliżu czterołapem :loveu: tylko ta jej zerowa odwoływalność za zwierzyną,kotem :placz:

Posted (edited)

Tak samo jak z każdym innym psem :lol: Ona nie jest jakimś wyjątkiem, 99% psów nie reaguje na wołanie lub reaguje jak im się chce :eviltong: Lizka jest w tej drugiej grupie :evil_lol:

Patrzcie jakie ciekawe, jesli to prawda ;)
[url]http://psiawachta.pl/seminaria-i-kursy/trening-na%C5%9Bladowania-do-i-do[/url]

Edited by zerduszko
Posted

Jak jest żarcie,kot,pies to smaczek jest w głębokim poważaniu a korekta linką powoduje obrazę.

Myślę,że to naśladownictwo,to lipa. Chciałabym zobaczyć pracę z surowym psem :)

Posted

[quote name='wilczy zew']
Myślę,że to naśladownictwo,to lipa. Chciałabym zobaczyć pracę z surowym psem :)[/QUOTE]

no to trzeba się zapisać na seminarium :lol: ja też jestem ciekawa jak to wygląda z "surowym" bo ten na filmiku to wiadomo - już nauczony - czy przez naśladownictwo - ciekawe bardzo