Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na srakulca to nie wiem co powiediec a tak poza tym Bolcik śliczny.
taki kochany szczeniaczek:loveu: Widze ze zerduszko oba psy szkolone bo opracowały sztuczke lewitacji :eviltong:
no bolcik musi się jeszcze podszkolić bo mu zawsze jakaś łapka podłoża dotyka ..

Posted

Miny to ona ma niezłe
[url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Zabawa008.jpg[/url]

Może jakiegoś wiruska złapał, moje dosyć często maja po stopnieniu śniegu.Cały ten zasrany syf się odmraża

Posted

Ale on ma cały czas problemy - nie unormowało się po schronie. Jak są leki jest ok, a potem wraca. Aleeee po czwartkowym odrobaczeniu i zmianie karmy na RC gastro przeszło. Bez leków :D I tak zostanie, ale oby nie musiał być na tej kamie, bo cena powala.

Dziś nas skutery chciały przejechać... ma ten mój szczeniak nerwy ze stali :multi:

Słyszeliście, ze szczepić na wściekliznę powinno się dopiero jak zęby psu wyjdą?

Posted

[quote name='zerduszko']Ale on ma cały czas problemy - nie unormowało się po schronie. Jak są leki jest ok, a potem wraca. Aleeee po czwartkowym odrobaczeniu i zmianie karmy na RC gastro przeszło. Bez leków :D I tak zostanie, ale oby nie musiał być na tej kamie, bo cena powala.

Dziś nas skutery chciały przejechać... ma ten mój szczeniak nerwy ze stali :multi:

[B]Słyszeliście, ze szczepić na wściekliznę powinno się dopiero jak zęby psu wyjdą?[/B][/QUOTE]

Nie, a dlaczego?

Posted

Noooo dziś 2 miesiące rządów Bolcika u nas :multi:Przydałyby by się jakieś fotki :p

Zabrałam go dziś na trening i coś tam zaczęliśmy dłubać ;) Ale kurde jakie toto rozdarte :mad: Na ludzi, psy, jak zostaje w transporterze :shake: źle go wychowuję :lol: Ale radzi sobie bomba :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']No stałe, mleczne to przecież psy mają dawno jak przychodzi czas szczepienia na wściekliznę.[/QUOTE]

no w sumie hmmm

a to jakos zobacz cos mnie sie w głowie uroilo ze są 3 szczepiena na wscieklizne hmmmmm

Posted

Też bym chciała, ale mi się nie chce robić ;) Jak już idę z psami, to się wolę pobawić czy poćwiczyć. Poza tym zawsze ktoś idzie, Lizka coś zwącha, trzeba malucha wychowywać ;)

Posted

ohh jestem przekonana ze dasz rade jakoś cyknąć tych parę fotek. widziałaś ile ja dziś machnęłam? a wrzucenie ja na dogo.. masa czasu:shake:
ez wymówek mi tutaj! fotki szczeniaczka i Liz chcemy i kluchy jeszcze o!

Posted

[quote name='malawaszka']ha! widziałam Was na fejsie :eviltong: jakieś zimowe jeszcze[/QUOTE]

Nie znoszę fejsa... wszystkie znaczniki usuwam, ale kurde :/ Wszędzie zuo się normalnie usunę konto :roll:

Posted

Aż poszłam sprawdzić :d No te mogą być, ale niektórzy to wrzucają na fb wsio jak leci i zaraz oznaczają, a ja jak zwykle cudo :roll: No jakby ktos chciał obadać moje psy, to zapraszam [url]https://www.facebook.com/agilityhopster?fref=ts[/url]