ania0112 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 obóz agility? a na czym to polega? dojezdzasz gdzies codziennie, wyjezdzasz gdzies z psem czy jak? niby wiem co to obóz i wiem co to agility ale jakoś nie potrafię tego razem zestawić... eedit. szczenior super! Quote
malawaszka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ale naprawdę zrobiłaś nam kilka dni przerwy z fotami i od razu widać jak się zmienił!!!! Quote
Margi Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Bolt_miesicznica004.jpg[/url] cudny ten maluszek :loveu: Quote
zerduszko Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='ania0112']obóz agility? a na czym to polega? dojezdzasz gdzies codziennie, wyjezdzasz gdzies z psem czy jak? niby wiem co to obóz i wiem co to agility ale jakoś nie potrafię tego razem zestawić... eedit. szczenior super![/QUOTE] Jak każdy obóz sportowy, że to tak ujmę ;) Pojedziemy [url=http://delfinimprezy.pl/o-nas/]tu[/url]. Oczywiście biegac bedzie głównei Lizka, a Bolcik jak już Lizce braknie pary :D [quote name='malawaszka']ale naprawdę zrobiłaś nam kilka dni przerwy z fotami i od razu widać jak się zmienił!!!![/QUOTE] Bo, rośnie jak na drożdżach :) Quote
ania0112 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Fajne miejsce a jedziecie tak po prostu i macie zamiar być aktywni dobre rozumiem? to nie jest tak ze ktos robi w tym miejscu zjazd i psy jada na zajecia agility? sama będziesz im robić ćwiczenia? Quote
malawaszka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ooo mamo jak fajnie - ja już umarłam z zazdrości :lol: ja chyba w tym roku w akcie desperacji poszukam jakiegoś domku do wynajęcia - tylko domek z jakimś malutkim własnym ogrodzeniem... bo ja muszę z bandą jechać, ale oszaleję jak nie pojedziemy znowu nigdzie - już mam mega parcie Quote
ania0112 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 będzie cięzko znaleźć domek letniskowy z indywidualnym ogrodzeniem... edit. właściwie to widziałam takowe nad morzem :P Quote
annika Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Bolt się zmienił bardzo:crazyeye:- z małej kuleczki w faceta! Quote
zerduszko Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='ania0112']Fajne miejsce a jedziecie tak po prostu i macie zamiar być aktywni dobre rozumiem? to nie jest tak ze ktos robi w tym miejscu zjazd i psy jada na zajecia agility? sama będziesz im robić ćwiczenia?[/QUOTE] To jest obóz organizowany przez trenerów, a my jedziemy na gotowe :) Jakbym tak sobie po prostu miała gdzieś jechać i ćwiczyć, to bym pewnie leżała i rosła wszerz :eviltong: [quote name='malawaszka']ooo mamo jak fajnie - ja już umarłam z zazdrości :lol: ja chyba w tym roku w akcie desperacji poszukam jakiegoś domku do wynajęcia - tylko domek z jakimś malutkim własnym ogrodzeniem... bo ja muszę z bandą jechać, ale oszaleję jak nie pojedziemy znowu nigdzie - już mam mega parcie[/QUOTE] Jedźcie :) A ogródek Wam niepotrzebny, Jarosław 5 smyczy ogranie :evil_lol: Od tej pory my będziemy jeździć już tylko z psami, bo nie mam komu Bolta zostawić... wkurza mnie ten mój mąż dalej jak o tym myślę, bo ja chcę do Hiszpanii na podróż poślubną w końcu :eviltong: Dlatego tez Damian karnie zostaje z kotem :multi: Quote
annika Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='zerduszko'] Od tej pory my będziemy jeździć już tylko z psami, bo nie mam komu Bolta zostawić... wkurza mnie ten mój mąż dalej jak o tym myślę, bo ja chcę do Hiszpanii na podróż poślubną w końcu :eviltong: Dlatego tez Damian karnie zostaje z kotem :multi:[/QUOTE] możemy zrobić wymianke:cool3: - Ty mnie Bolta podrzucisz - ja Tobie Hectora - i ciepłe kraje stają przed nami otworem:lol: Quote
ania0112 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 a tylko 1 pies moze brac udział ze Bolcik będzie ganiał jak Liz będzie mieć dość? bo on juz będzie mial pol roku - to bedzie mala szybka petarda:) Quote
zerduszko Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='annika']możemy zrobić wymianke:cool3: - Ty mnie Bolta podrzucisz - ja Tobie Hectora - i ciepłe kraje stają przed nami otworem:lol:[/QUOTE] Obawiam się, że niestety moi sąsiedzi by mnie wówczas zjedli. Masakra :shake: [quote name='ania0112']a tylko 1 pies moze brac udział ze Bolcik będzie ganiał jak Liz będzie mieć dość? bo on juz będzie mial pol roku - to bedzie mala szybka petarda:)[/QUOTE] Mogą brać dwa. Bolcik 8 mies. prawie będzie miał :) Raczej jeszcze nie będzie mógł skakać, poza tym tam mają być 3 treningi dziennie, to za dużo dla szczeniaka. Dla Lizki za dużo :shake: Nie wiem na jakim etapie będziemy za te pół roku. No i czy ja dałabym radę biegać 6 treningów dziennie? :lol: Quote
ania0112 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Za to będzie miał pełną socjalizację z masą psów :) Quote
zerduszko Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Socjalizacja to się już mu kończy, wówczas to będziemy się zmaga z dojrzewaniem ;) Quote
annika Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ...a ja widziałam dzisiaj miszczynie w akcji:shiny: Quote
zerduszko Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Boszzzzz, jaka ja jestem głupia :lol: Tak odmóżdżona byłam, że nie dość, że zapominałam toru non stop, to jeszcze nie umiałam sobie przypomnieć kto to Annika i Hektor :roflt:Fajnie, że podeszłaś :) Ale Lizka dziś super powera miała :loveu: Może kiedyś uda nam się zgrywać :lol: Mały Bolcik dziś znów sam bez Lizki i ciut chodził i jej szukał, ale półtorej godziny i ze dwa piśnięcia. Chyba znów przez noc urósł :mdleje: Quote
zerduszko Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Wiesz jakie tam są warunki do focenia :shake: Ale film bedzie. Widziałam ulotki sznupowe :multi: Rzucały się w oka :) Quote
annika Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 jakbym wiedziała że spotkam miszczynie to bym aparat wzięła... Ja w sumie to miałam już wychodzić z wystawy, ale jak zobaczyłam ten "taniec duchów" ;) (podziwiam, jak wy to jesteście w stanie zapamiętać w kilka minut kolejność tylu przeszkód?):crazyeye: to tak mnie tknęło... I zostałam i lookałam, i nagle Lizzzzzzzzzzka! No powera miała! super! sportsmenka całą gębą:lol: Quote
Saththa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 No skleroza :lol: Fajnie, ze power była!! :) poka filmik:) Quote
zerduszko Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Jeszcze jutro biegamy, filmik będzie po wszystkim. Moze się jutro zrehabilitujemy? :lol: Kurde, ja myślałam, że pisałam tu o pokazie... w każdym razie już 3 raz jesteśmy i co roku gorzej :evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Lepiej ;) Ale na koniec to Liz była już taka umordowana, a ja znów bez mózgu :lol: Quote
Recommended Posts