Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obóz agility? a na czym to polega? dojezdzasz gdzies codziennie, wyjezdzasz gdzies z psem czy jak? niby wiem co to obóz i wiem co to agility ale jakoś nie potrafię tego razem zestawić...
eedit. szczenior super!

Posted

[quote name='ania0112']obóz agility? a na czym to polega? dojezdzasz gdzies codziennie, wyjezdzasz gdzies z psem czy jak? niby wiem co to obóz i wiem co to agility ale jakoś nie potrafię tego razem zestawić...
eedit. szczenior super![/QUOTE]
Jak każdy obóz sportowy, że to tak ujmę ;) Pojedziemy [url=http://delfinimprezy.pl/o-nas/]tu[/url]. Oczywiście biegac bedzie głównei Lizka, a Bolcik jak już Lizce braknie pary :D
[quote name='malawaszka']ale naprawdę zrobiłaś nam kilka dni przerwy z fotami i od razu widać jak się zmienił!!!![/QUOTE]
Bo, rośnie jak na drożdżach :)

Posted

Fajne miejsce a jedziecie tak po prostu i macie zamiar być aktywni dobre rozumiem? to nie jest tak ze ktos robi w tym miejscu zjazd i psy jada na zajecia agility? sama będziesz im robić ćwiczenia?

Posted

ooo mamo jak fajnie - ja już umarłam z zazdrości :lol: ja chyba w tym roku w akcie desperacji poszukam jakiegoś domku do wynajęcia - tylko domek z jakimś malutkim własnym ogrodzeniem... bo ja muszę z bandą jechać, ale oszaleję jak nie pojedziemy znowu nigdzie - już mam mega parcie

Posted

[quote name='ania0112']Fajne miejsce a jedziecie tak po prostu i macie zamiar być aktywni dobre rozumiem? to nie jest tak ze ktos robi w tym miejscu zjazd i psy jada na zajecia agility? sama będziesz im robić ćwiczenia?[/QUOTE]
To jest obóz organizowany przez trenerów, a my jedziemy na gotowe :) Jakbym tak sobie po prostu miała gdzieś jechać i ćwiczyć, to bym pewnie leżała i rosła wszerz :eviltong:
[quote name='malawaszka']ooo mamo jak fajnie - ja już umarłam z zazdrości :lol: ja chyba w tym roku w akcie desperacji poszukam jakiegoś domku do wynajęcia - tylko domek z jakimś malutkim własnym ogrodzeniem... bo ja muszę z bandą jechać, ale oszaleję jak nie pojedziemy znowu nigdzie - już mam mega parcie[/QUOTE]
Jedźcie :) A ogródek Wam niepotrzebny, Jarosław 5 smyczy ogranie :evil_lol:
Od tej pory my będziemy jeździć już tylko z psami, bo nie mam komu Bolta zostawić... wkurza mnie ten mój mąż dalej jak o tym myślę, bo ja chcę do Hiszpanii na podróż poślubną w końcu :eviltong: Dlatego tez Damian karnie zostaje z kotem :multi:

Posted

[quote name='zerduszko']
Od tej pory my będziemy jeździć już tylko z psami, bo nie mam komu Bolta zostawić... wkurza mnie ten mój mąż dalej jak o tym myślę, bo ja chcę do Hiszpanii na podróż poślubną w końcu :eviltong: Dlatego tez Damian karnie zostaje z kotem :multi:[/QUOTE]

możemy zrobić wymianke:cool3: - Ty mnie Bolta podrzucisz - ja Tobie Hectora - i ciepłe kraje stają przed nami otworem:lol:

Posted

[quote name='annika']możemy zrobić wymianke:cool3: - Ty mnie Bolta podrzucisz - ja Tobie Hectora - i ciepłe kraje stają przed nami otworem:lol:[/QUOTE]
Obawiam się, że niestety moi sąsiedzi by mnie wówczas zjedli. Masakra :shake:
[quote name='ania0112']a tylko 1 pies moze brac udział ze Bolcik będzie ganiał jak Liz będzie mieć dość? bo on juz będzie mial pol roku - to bedzie mala szybka petarda:)[/QUOTE]
Mogą brać dwa. Bolcik 8 mies. prawie będzie miał :) Raczej jeszcze nie będzie mógł skakać, poza tym tam mają być 3 treningi dziennie, to za dużo dla szczeniaka. Dla Lizki za dużo :shake: Nie wiem na jakim etapie będziemy za te pół roku. No i czy ja dałabym radę biegać 6 treningów dziennie? :lol:

Posted

Boszzzzz, jaka ja jestem głupia :lol: Tak odmóżdżona byłam, że nie dość, że zapominałam toru non stop, to jeszcze nie umiałam sobie przypomnieć kto to Annika i Hektor :roflt:Fajnie, że podeszłaś :) Ale Lizka dziś super powera miała :loveu: Może kiedyś uda nam się zgrywać :lol:

Mały Bolcik dziś znów sam bez Lizki i ciut chodził i jej szukał, ale półtorej godziny i ze dwa piśnięcia. Chyba znów przez noc urósł :mdleje:

Posted

jakbym wiedziała że spotkam miszczynie to bym aparat wzięła...
Ja w sumie to miałam już wychodzić z wystawy, ale jak zobaczyłam ten "taniec duchów" ;) (podziwiam, jak wy to jesteście w stanie zapamiętać w kilka minut kolejność tylu przeszkód?):crazyeye:
to tak mnie tknęło...
I zostałam i lookałam, i nagle Lizzzzzzzzzzka! No powera miała! super! sportsmenka całą gębą:lol:

Posted

Jeszcze jutro biegamy, filmik będzie po wszystkim. Moze się jutro zrehabilitujemy? :lol:

Kurde, ja myślałam, że pisałam tu o pokazie... w każdym razie już 3 raz jesteśmy i co roku gorzej :evil_lol: