Iwona&Wiki Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [B]Asiaczku!!![/B] Gratuluję wspaniałej prezentacji w ostatnim Psie - już czytałaś:multi::multi::multi:? No i masz kolejnego wielbiciela swoich spiewających afrykańczyków:loveu:!!!!
Savannah Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Iwona&Wiki'][B]Asiaczku!!![/B] Gratuluję wspaniałej prezentacji w ostatnim Psie - już czytałaś:multi::multi::multi:? No i masz kolejnego wielbiciela swoich spiewających afrykańczyków:loveu:!!!![/quote] dokładnie ja tez dzisiaj kupiłam PSA, choć nie domyślałam się nawet że zobacze w nim tak WSPANIAłE RZECZY!! Gratuluje ! Bardzo mi się podobał wywiad, dokładnie taki jaki powinien być z hodowcom :loveu: no i Zaneta go prowadziła to też fajnie:cool3:
zpr Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Savannah']dokładnie ja tez dzisiaj kupiłam PSA, choć nie domyślałam się nawet że zobacze w nim tak WSPANIAłE RZECZY!! Gratuluje ! Bardzo mi się podobał wywiad, dokładnie taki jaki powinien być z hodowcom :loveu: no i Zaneta go prowadziła to też fajnie:cool3:[/quote] Czy jest jakis nowy numer gazety o którym ja nie wiem? :oops:
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='zpr']Czy jest jakis nowy numer gazety o którym ja nie wiem? :oops:[/quote] prawdopodobnie:razz:
zpr Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Savannah']prawdopodobnie:razz:[/quote] Może jakieś szczegóły? :mad:
agabass Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no ja juz wczoraj zaszalalam z tym dzikim tekscie o baskach moja wielka radość
Gosia & c.o. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A ja usmiecham sie ładnie o fotki z Wrocławia, bo widziałam że kilku paparazzich było :) mój mail to [email][email protected][/email]
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='zpr']Może jakieś szczegóły? :mad:[/quote] naprawde napisać? Pędź do kiosku :) mile się zaskoczysz :loveu: przy okazji zdjęcie baska na drugiej stronie artykułu, jak stoi to moja podopieczna której jestem handlerem Buszka:loveu: czyli Ch.Mł.Pl, I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek.
zpr Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Savannah']naprawde napisać? Pędź do kiosku :) mile się zaskoczysz :loveu: przy okazji zdjęcie baska na drugiej stronie artykułu, jak stoi to moja podopieczna której jestem handlerem Buszka:loveu: czyli Ch.Mł.Pl, I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek.[/quote] Już mam :crazyeye: Asiaczku gratuluję!!! :loveu:
Savannah Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='zpr']Już mam :crazyeye: Asiaczku gratuluję!!! :loveu:[/quote] jest czego!!:multi::multi::multi::multi::multi:
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Bardzo dziękuję za gratulacje i sama gratuluję Stellanovej (wyniki!), Savannah i Agasia (handling), ale trochę mi smutno i nie do śmiechu... W poniedziałek dowiedziałam się, ze zmarła moja koleżanka (rak), z którą razem studiowałam i pracowałam... W najbliższy piątek będzie Jej pogrzeb. Stąd moja nieobecność na forum i brak info. Aha, jeszcze jedna ważna informacja: [SIZE=3][COLOR=Red]Agasia z Wahziri wywalczyła Zwycięstwo grupy starszej i Zwycięstwo Dania w konkurencji Młody Prezenter!!! Bardzo ciepło Jej gratuluję, bo prezentowali się (tzn. Agasia i Wahziri) naprawdę świetnie!!![COLOR=Black] Zdjęcia mam, ale nawet nie skopiowałam ich na pulpit. ale na pewno je wstawię (postaram się jak najszybciej to zrobić. A ja jeszcze nie dostałam najnowszego numeru "Przyjaciela psa". Ale cieszę się, że Wam się podoba to, co napisałam o baskach.:lol: Pzdr. [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='agabass']W Nowym Dworze Mazowieckim 1.10.2006 będą startowały 4 basenji psy w pośredniej - 1- mój Dablinek i trzy suczki dwie w młodzieży jedna w championach jakie nie wiem choć się domyślam ;)[/quote] A może Ypsylon coś podpowie?:evil_lol: Pzdr.
Savannah Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='Basenji']A co jest w tej gazetce? Zdrówko[/quote] jest piękny wywiad... i wspaniały plakat z basenji:loveu:
Asiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='Basenji']A co jest w tej gazetce? Zdrówko[/quote] Basenji, jak ja Cię dawno nie czytałam!!! Ale już bedziesz na forum, czy znowu dasz nogę gdzieś, w odmęty nauki? A co do gazetki, to nie pytaj, tylko kupuj i czytaj. Jakbys miał problemy - napisz, to wyslę Ci egzemplarz, OK? Pzdr.
Elitesse Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='Savannah']jest piękny wywiad... i wspaniały plakat z basenji:loveu:[/quote] dobrze ze mowicie !! jutro pedze do kiosku :multi: :multi:
Basenji Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Basenji, jak ja Cię dawno nie czytałam!!! Ale już bedziesz na forum, czy znowu dasz nogę gdzieś, w odmęty nauki? A co do gazetki, to nie pytaj, tylko kupuj i czytaj. Jakbys miał problemy - napisz, to wyslę Ci egzemplarz, OK? Pzdr.[/quote] Ja tej gazetki nie widuję u nas. A poza tym, ledwie dochodzę do siebie po tygodniu z grupą Szwedów. Zdrówko
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 OK. To przy najbliższej okoliczności przyrodu wyslę Ci na adres domowy. A co do Szwedów, wyrazy współczucia...:evil_lol: Pzdr.
Ypsylon Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 do NDM zgłosiłam Rybkę w młodzieży i Pepsi w championach... co to za druga sunia w młodziezy? ktoś wie?
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Tak też i myślałam. A co to za druga sunia w młodzieży?! Też nie mam pojecia. Może jakaś od Stellanova lub z Twojej hodowli, Ypsylonku? Pzdr.
beluszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Z katalogu wynika, że była to Art of Noice Loango. Mogłabym prosić o ten numer gazetki, Asiaczku? U nas takie rzeczy nie do dostania :(
Asiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Wyniki z NDM. Sędzia Andrzej SZUTKIEWICZ (sędzia główny) + E. Chwalibóg (zdająca egzamin na gr. V) + E. Stolarska. PSY DOUBLE VINNY Dream of afrika - dosk. SUKI Jasiri... - abs. ART Of NOICE - chyba dosk. (ale pewna nie jestem). PEPSI COLA Ypsylon - dosk., CWC, BOS, BOB (jezeli jeszcze Pepsi "coś" ugrała, to ja o tym nic nie wiem; nie zostalismy do BIS-ów). Mam trochę zdjęć, ale raczej wstawię je w mojej Galerii. Beluszka, jak tylko dostanę zamówione numery to wyślę, OK? Pzdr.
AlaNowak Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 No to wyniki z Zabrza (15.10.06r) pies, klasa młodziezy: BI BAHATIKA Loango- Zw.Mł, BOB, [COLOR=red][SIZE=3]BOG Junior, II BIS Junior, II BOG[/SIZE]:loveu: [/COLOR]
Recommended Posts