zpr Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]ZPR + Hanacek[/B] - całuski! Pzdr.[/quote] :calus: :loveu: :calus:
Savannah Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [B][SIZE=6][COLOR=Red]GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!! [SIZE=2]to oczywiście gratki za Chorzów :) [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]a ciasto będzie we Wrocławiu :)) Asiaczku odbierz meila- czekam na odp:razz: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Savannah'][B][SIZE=6][COLOR=red]GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!! [SIZE=2]to oczywiście gratki za Chorzów :)[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=6] [/SIZE][SIZE=6][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black]a ciasto będzie we Wrocławiu :))[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=red]Asiaczku odbierz meila- czekam na odp:razz:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/quote] Cały czas jestem na DGM, ale już przechodzę na pocztę. Dzięki. Pzdr.
Agappe Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Ypsylon[/B], tu jesteście też! [URL]http://serwis.atena.vip.interia.pl/[/URL] Pzdr.[/QUOTE] tu są też Asiaczki :))) [IMG]http://www.republika.pl/wystawy3/warszawa09092006/10.jpg[/IMG]
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [B]Agappe[/B] - ja dostałam ten link i wiem o zdjęciach. Ale dzięki za czujnośc!:lol: Pzdr.
Savannah Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Asiaczek']Cały czas jestem na DGM, ale już przechodzę na pocztę. Dzięki. Pzdr.[/quote] dzięki dostałam i już odpisałam. I znów czekam na odpowiedź:evil_lol:;)
Asiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 O rany! Teraz to segregowałam zdjęcia z W-wy. Jestem usprawiedliwiona?;) pzdr.
Ypsylon Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 dziękuję za link Asiaczku, już wcześniej go znalazłam :) co do płytki to będę wdzięczna ogromnie - przegram sobie a przy najbliższej wizycie Donia u mnie mu ją dam...
Savannah Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Asiaczek']O rany! Teraz to segregowałam zdjęcia z W-wy. Jestem usprawiedliwiona?;) pzdr.[/quote] Jasne! Do zobaczenia już niedługo :)
Asiaczek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Ypsylon']dziękuję za link Asiaczku, już wcześniej go znalazłam :) co do płytki to będę wdzięczna ogromnie - przegram sobie a przy najbliższej wizycie Donia u mnie mu ją dam...[/quote] OK. Nie ma sprawy. Pzdr.
Savannah Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [B]Stawka na Zieloną Góre 17 września 2006 sędzia: p.Iwona Urbanowska SUKI kl.pośrednia ONLY Stellanova kl.otwarta Mł.Ch.PL I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek[/B]
stellanovaa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [COLOR=blue]Gratulacje dla Zwyciezców :lol: . Asiaczku -BRAWO! :multi: :multi: :multi: [/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]Czy ktoś ma może stawkę basków jakie będą we Wrocławiu?[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff]Pozdrawiam serdecznie,[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=blue][/COLOR]
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Moje 4 baski, + I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek + ONLY Stellanova + ICE Stellanova... Wiecej nic nie wiem. a Wrocław katalogu nie daje... Pzdr.
stellanovaa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [COLOR=blue]Dziękuję Asiaczku.[/COLOR] [COLOR=blue]Całuski i do zobaczenia.[/COLOR] [COLOR=blue]Pozdrawiam serdecznie,[/COLOR] [COLOR=blue]Beata[/COLOR]
Ypsylon Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Asiaczek']Wiecej nic nie wiem. a Wrocław katalogu nie daje... Pzdr.[/quote] i nie da, ponoć jest to wbrew regulaminowi! :crazyeye: charciarze starali się dowiedzieć o stawki a oni odpowiedzieli w ten sposób...:-o
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Katalog ilościowy nie stoi w sprzeczności z jakimkolwiek regulaminem... Pzdr.
Ypsylon Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Katalog ilościowy nie stoi w sprzeczności z jakimkolwiek regulaminem... Pzdr.[/quote] Asiaczku ja to rozumiem, powiedz to Im a nie mi... były prośby od charciarzy chociaż by wyciągnąć stawki bez imion a odpowiedź była taka sama "NIE"...
Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [B]Ypsylon[/B], ja tylko tak sobie pogaduję, bo sama wiem, jakie trudnosci napotyka to w realu... Tak samo jest wielka tajemnicą, gdy ktoś chce się dowiedziec, jaka ocenę dostał dany pies. Wiele razy słyszałam, że tych danych się nie ujawnia. A przecież są katalogi powystawowe, wielkie tablice z ocenami przy ringach... a więc, kto kłamie...?! Komu się nie chce...?! Pzdr.
Savannah Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Ypsylon[/B], ja tylko tak sobie pogaduję, bo sama wiem, jakie trudnosci napotyka to w realu... Tak samo jest wielka tajemnicą, gdy ktoś chce się dowiedziec, jaka ocenę dostał dany pies. Wiele razy słyszałam, że tych danych się nie ujawnia. A przecież są katalogi powystawowe, wielkie tablice z ocenami przy ringach... a więc, kto kłamie...?! Komu się nie chce...?! Pzdr.[/quote] kurcze o ile wiem to po każdej wystawie można zobaczyć karty oceny danego psa w oddziale który organizował wystawe:roll: może się myle:razz:
Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [B]Savannah[/B] - pewnie, że się mylisz, bo nie w każdym. Byc może u Was, ale nie w w-wie... W W-wie to tajemnica, [I]top secret.[/I].. Pzdr.
Elitesse Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Ypsylon']Asiaczku ja to rozumiem, powiedz to Im a nie mi... były prośby od charciarzy chociaż by wyciągnąć stawki bez imion a odpowiedź była taka sama "NIE"...[/quote] to juz wiem kto odbieral telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jeszcze pamiętasz swój dawny oddział, co? pzdr.
Elitesse Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no wiesz te 5 czy 6 lat bywania co tydzien pozostawia swoje pietno hehe :diabloti:
Recommended Posts